Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Náš 16měs. vstává cca od půl roku kolem 5h
Taky čekám, kdy se to zlepší ![]()
@LLenule111 píše:
Jéééééé se někdo máá…
Já to udělala tak, že jsem si dítěte do 7 hodin prostě nevšímala..chvíli žbrblal, a pak usnul. postupně se to protáhlo, maldší takhle brzo nikdy nezkoušel, aktuálně když nemusí, vstávají mezi 9-půl 11, když budím do školky v 8, vůbec se jim to nelíbí, teda hlavně mladšímu, když jsme doma sama, a musí jít taky..a mě se to taky nelíbí, už aby byly prázdniny
![]()
Mě malá vstávala taky kolem 4-5, to bylo taky někdy kolem pul roku. Kolem roku zase začala vstávat kolem páté. Pak se to srovnalo, chodila spat kolem 8 a vstávala mezi 8 a 9. To jí vydrželo do té doby než se teď měnil čas, to vstavame mezi 6 a 7:-/
@LLenule111 Ahoj.Můj syn vstává kolem páté ráno už od malička a je mu už11 semtam i ve cčtyři. Prostě chodí dřív spát a brzo vstává, ale třeba se to zlepší. Malý6m vvstává zatím taky tak a čtrnáctiletýaz kolem ooběda když teda nejde do skoli. ![]()
@slavuska1 píše:
Já to udělala tak, že jsem si dítěte do 7 hodin prostě nevšímala..chvíli žbrblal, a pak usnul. postupně se to protáhlo, maldší takhle brzo nikdy nezkoušel, aktuálně když nemusí, vstávají mezi 9-půl 11, když budím do školky v 8, vůbec se jim to nelíbí,teda hlavně mladšímu, když jsme doma sama, a musí jít taky..a mě se to taky nelíbí, už aby byly prázdniny![]()
U nás to samé ![]()