Kojenec lape po dechu ve spánku

Anonymní
30.8.21 21:56

Kojenec lape po dechu ve spánku

Dobrý den, už jsem v nesnázích. Každou noc už pátý den moje 8 měsíční dcera ve spánku lape po dechu. V klidu spí a pak z ničeho nic začne vydávat zvuky, že se nemůže nadechnout a kope nohama. Tohle peklo trvá vždy tak 5-8 sekund a pak se normálně nadechne a dál spí. Poprvé jsem volala sanitku a tam mi řekli, že pokud dál spí a dýchal normálně tak se asi nic neděje. Rýmu nemá a k mudr jdeme 1/9. Máte také někdo takovou zkušenost? Předem děkuji za odpovědi. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
105
30.8.21 21:59

Nechci to nějak zlehcovat, to v žádném případě, ale nemůže se ji neco zdát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.21 22:02

@namaluha1519 No já si taky myslím, říkaly mi to i doma, že se jí asi možná něco zdá a lekne se. Když se to stalo poprvé, tak je fakt, že chtěla spát jen na mě. Jinak u mě spát nechce, má ráda svůj prostor co má v postýlce. Tak se asi bála, ale každou noc už 5 dní se mi to nezdá. :? Snad to bude jen to snění.

• Citovat
  • Upravit
14001
30.8.21 22:02

Suce nevím co by to mohlo být, ale máš to natočené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.21 22:04

@Pidulka1991 Pardon, ale v téhle situaci je to asi to poslední, na co bych myslela. Protože ono to je sice “jen” těch 5-8s, ale pro mě je to nekonečný peklo. Tak se omlouvám.

• Citovat
  • Upravit
14001
30.8.21 22:08
@Anonymní píše:
@Pidulka1991 Pardon, ale v téhle situaci je to asi to poslední, na co bych myslela. Protože ono to je sice “jen” těch 5-8s, ale pro mě je to nekonečný peklo. Tak se omlouvám.

Chapu, ale můžou se tě ptát. Nam to doporučili, když měl syn febrilni křeče. Když se to stalo podruhe opravdu velice ocenili video.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19581
30.8.21 22:09
@Anonymní píše:

Nemysli to zle.. Je to vážně dobrá rada.. Natoc si to.. Ukazes to doktorovi, pripadne na neurologii, kam by vas treba poslali..ne pro pobaveni ostatnich. Ale. Kvůli diagnostice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19581
30.8.21 22:11

Jinak si zkus neco najit o spankove apnoe, jestli by to mohlo byt ono.. A jestli se ti to mezda, dej na svuj instinkt a chtej po doktorce at to resi. Muze to byt cokoliv.. Neurologicky problém, srdicko.. At vas posle na vyšetření..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.21 22:12

@Pidulka1991 V pohodě, nebrala jsem to zle. Určitě je lepší to slyšet/vidět. Děkuji za radu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
34322
30.8.21 22:26

Nebyli jste na ockovani…?

Jinak urcite natocit a resila bych to s pediatrem, urcite bych to nenechavala byt.
Ale to video muze hodne pomoct, aby te neodbyli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
31.8.21 22:48

Ahoj..ja mam teprv dvou mesicni princeznu a neco podobneho mi udelala uz v porodnici a parkrat i doma,,,
nevim jestli to bude to same ona zase ve spanku rozhodi rucicky a zacne mi take lapat po dechu pritom vydava takovy pisklavy zvuk :,( jestli u toho i kope nozickami jsem si nevsimla jelikoz je vzdy prikryta, nejake info o tom jsem tu pred nedavnem take hledala a je fakt ze lovit tel v tu chvili na to neni cas jak se clovek lekne :( ja ji vzdy rychle zvednu a mluvim na ni je fakt ze to trva par sekund. no ale co bych trochu poradila…vyhlidni si v jake poloze to dela, ja prisla na to ze mi to delala kdyz spala rovne na zadech takze to mohli zpusobit treba zaskoceny sliny nebo spatne vdechne…kazdopadne ji uz davam spat jen ma bok a dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85465
31.8.21 23:10

A neni to jen nejaka faze spanku? Ze se meni a ma lehci spani a pak zase zabere? Nevim, zda je to to stejne, ale obe deti to delaly (mladsi doted - mimochodem zrovna ted vedle me, ma 22 mesicu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí