Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
já nevím, ale nemůže to být třeba tím, že už má dostatečné zásoby a nechce být takový cvalík? Myslím, že 7kg je celkem normální váha půlročního dítěte, takže bych se nepřibírání nebála. Hlady nepláče, to je podle mě hlavní.
Eva
Ahojky,
pokud je tvé dítko spokojená určitě je všechno v pořádku. Podle mě měl tvůj chlapeček hodně vysokou váhu ve třech měsících. U takových dětí se pak váha na chvilku pozastaví. Půlroční váha bývá většinou kolem 6-7 kg. Znám chlapečka, který měl stejný průběh váhového přírustku jako tvůj šikula. Takže se tím ani trošku netrap. Přeju mnoho radosti s tvým chlapečkem a hlavně zdravíčko.
Ajka+Lenička (13 měsíců) ![]()
Milá Ajko a Evo,
děkuji moc za povzbuzeni, už je vše v pořádku a v 5 měsících a týdnu máme 8 kg. Mějte se krásně a omlouvám se, že reaguji až teď. B
Dobry den, pred nedavnem jsem objevila tyto stranky a moc se mi libi, chodim si cist prispevky kazdy den. Mam 4,5 mesicniho chlapecka, ktery je plne kojen. Ve 3 mesicich mel 6,5kg, v necelych 4 mesicich 7,3 a tuto vahu ma i nyni. Mleka mam asi dost, hlady nebreci a vypada spokojene. Cim to je, ze nepribral? Dekuji za radu, Bara