Kojenec nekadí už dva týdny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
22.6.12 07:44

Pokud bude Matýsek v pohodě jako dosud, pěkně papat a prospívat, tak mi kakání jednou za tři neděle nevadí. Když to nevadí jemu :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
22.6.12 08:20

@KPKristy, já bývám i tak trošku nervózní, když se to začíná blížit těm 14. dnům :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
22.6.12 08:47

@KPKristy já tě zkusím uklidnit:-) Minule jsme měli těch 18 dní a dneska ráno se zase po,,, teď už to bylo jen po 8 dnech:-) Ale byla to taky nálož. Tak snad se vše vrací do normálu. My jsme ten minulý měsíc ani moc nepřibrali, skoro mě dr. donutila dokrm UM. Ale už je to v pohodě, prostě to MM spotřebuje všechno a teď snad doufám bude mít i ty přebytky do plíny:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.7.12 20:07

Tak dneska je to zase dva týdny, co Matěj nekaká. Opět je v pohodě, prďákuje a tak dále, ale prostě nekaká. V úterý jdeme na tříměsíční prohlídku, tak jsem zvědavá, jestli nás mudra někam požene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
7.7.12 11:16

Matěj mě začíná bavit. Víš, co v budoucnu ušetříš za toaleťák??
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
7.7.12 11:48

Tak jenom taková zkušenost: malá byla ze začátku docela kadící dítě, několikrát denně, pak se to ustálilo na 1× denně :) No a když jí byly něco přes 3 měsíce najednou přestala kakat. A zrovna tenkrát taky začly hodně horké dni. Náš rekord byl teda ale pokud si pamatuju asi 12 dní. Jenže jak přestala kakat, přestala i nabírat na váze a to kakání, když už bylo, bylo najednou takový tužší, víc smrdělo :roll: Taky jsem všude četla, že kojený děti nemusí kadit poměrně dlouho, ale u ní to zkrátka provázelo i špatné prospívání. Jinak ale taky vypadala celkem spokojeně apod…S kakáním bojujeme dosud, protože při příkrmech chodí tak 1× týdně, což je málo.
Takže @KPKristy : myslím, že to může souviset i s těmi vedry. Zkus mu dát mezi pitím trochu převařené kojenecké vody, tím nic nezkazíš (pokud ti jí teda nevyprskne zpátky). A nabírá ti na váze? Pokud ne, tak by to taky mohl být signál, že mlíčko už pomalu přestává stačit. Nevím, jakej je jedlík :mrgreen:
Určitě na tom něco bude, že mlíko se zužitkuje, ale podle mě, aspoň jednou za 14 dní, by to nějakou hromádku chtělo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
7.7.12 13:18

Ahojky máme rekord 18 dní taky jsem měla strach ale pak jsem si zvykla :mrgreen: jak už přikrmujeme tak se to spravilo. Jak nekakala tak taky moc prděla a smrděla :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.7.12 13:37

@ottla
Matěj přibírá a prospívá výborně a vodu nechce. Zkusila jsem pár lžiček. Vzal jednu, pak zjistil, že to není mlíko a nechtěl. Mlíka mám dost a evidentně stačí :nevim:
uvidím, co řekne mudra v úterý, ale asi nic objevného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.7.12 11:03

Tak hlásím patnáctidenní nálož :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
10.7.12 21:25
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.19 21:24

Dobrý den dámy, mám doma 1 měsíc a 20 dní chlapečka a přešla jsem z kojení na Bebilon(Nutrilon) začala jsem mu to dávat 10.1. A ještě mi nekakal.Ale bříško ho nebolí. Neplače a nemá ani žádné jiné příznaky. Je to v pořádku???Je to moje první miminko a nechci nic zanedbat. Děkuji za odpovědi.😉 😊 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.19 21:43

@Katulinka089 náš malej měl po. Nutrilonu těžkou zacpu :think: ale. Jeden den je v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.19 21:47
@pavlina1995 píše:
@Katulinka089 náš malej měl po. Nutrilonu těžkou zacpu :think: ale. Jeden den je v pořádku
;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
12.1.19 00:06

U nas to samy. S nutrilonem zacpana. Doktorka poradila, ze ji mam dat ctvrtku glycerinovyho cipku. Pak to pekne povolilo po pul hodce. Kazdopadne ted ho bricho bolet nemusi, ale zitra uz to muze byt problem. Masiruj a hybej mu nohama uz ted, treba to vyjde samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.19 04:37

@Micaella22 a po té půl hoďce se Vám vykakala normálně?Masiruji mu bříško,cvičením s nožičkama.Zkoušela jsem i rektalní trubičku,ale zatím pořád nic :( :( Jsem z toho už dost nervózní :( :( A neklidná :( :roll: Tak jestli to nepůjde tak koupím ty glycerynové čípky a zkusím to.Nemusím,ale k doktorovi že ne?Nebo ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí