Kojenec probrečí celou noc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.2.14 21:04

Dcera měla taky takové období, i když kratší dobu. DOteď nevím, čím to bylo. Pomáhalo napevno zavinout do zavinovačky, dát dudlíka, uspavala jsem ji v náručí přitisknutou ke mě se zvednutýma nožičkama. A když se hodně budila po přendání do postýlky, pomohlo mít zapnuté rádio bez naladěné stanice (takový ten šum). I mě s manželem se u toho nakonec dobře spalo :) všichni mi radili nechávat řvát, takhle jsem s ní sice otročila po nocích, ale aspoň půl noci spánku jsme z toho vytěžili. A navíc na metodu nechat řvát nějak nemám povahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
26.2.14 21:04

Tak dát ty pecky na bříško a zavinout. To naše malá vždycky usla když jsem ji napevno zavinula :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
26.2.14 21:05

Jo jo a pevně zavinout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
26.2.14 21:06

Doktorce odkývat a dál uspávat po svém, nic jí do toho není, má se starat o zdravotní stav dítěte ne jeho výchovu ;) jinam nám pomohlo: masáž bříška, cvičení s nožičkama, v kombinaci s kapkami Espumisan…ale taky bych vyzkoušela kapky Bio Gaia(nvím, jestli píšu správně) jsou sice drahé, ale prý účinné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
26.2.14 21:06

Odrazuji me od toho doktori i casopisy, ze dvoumesicni miminko čaj nepotrebuje, ze veškeré tekutiny mu staci z mléka..pry čaj obsahuje nejake trisloviny ktere z těla miminka odvádí železo a vápník…ale me jse predevsim o vyspane spokojene miminko takzeasi mu trošku čaje do flasticky dám..risknu to. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
26.2.14 21:07

Hrozně moc mých známých chválí kapky BioGaia. Neznám, nikoho, komi by nezabrali. Kamarádka je dává i teď v 5 měsících preventivně a říkala, že si ještě jedno balení koupí i když malej má problémy s prdíky jen tak jednou do týdne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.14 21:07

Spaní s váma neřeš, no co…jak máte dost místa ;) I když já bych asi po pravdě měla u nedonošence trošku strach a měla bych ji raději v postýlce na monitoru. Ale zkus pevně zavinout a nebo teď docela populární a na příško to prý pomáhá…tejpování ;) Maminky si to na koliky nemůžou vynachválit. Prý tím jak se ta páska stahuje a roztahuje pomáhá to miminkům, aby jim střeva fungovala jak mají.

• Citovat
  • Upravit
12605
26.2.14 21:08

K tomu bílému šumu - já jsem si stáhla do mobilu aplikaci White noise lite, ve které najdeš spoustu zvuků (bílý šum, moře, déšť, vlak…) a holky mi při dešti usinaly :-) A já s nimi, ten zvuk je fajn :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
26.2.14 21:09

K tomu spani s vama v posteli - nenech si chytre radit a udelej to tak, jak to vyhovuje vam a kde je miminku nejlip. Prvni 3m nas moc potrebuji u sebe. Muj chlapecek ma 3m a taky spi prevazne s nama, usina u prsa, ptz taky nema dudlik, plive ho, takze je to jedina moznost jak se uklidni. Nekdy ho prenesu jak usne, ale vetsinou zustava u me. Me bylo taky razeno co vsechno mam /nemam delat…ale prdim na to, ridim se tim, co moje miminko potrebuje. Myslim, ze az prijde cas, kdy tolik nebudou vyzadovat nasi pritomnost, tak budou v klidu spat v postylce. Prece je to krasne mit je u sebe a uzivat si tu blizkost…tak rychle nam vyrostou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015

@veeverka časopisy zahoď, mě taky zblbly :mrgreen: Opravdu zkus Karpa a bílý šum. Můžeš zkusit hned, najdi stránku uspavač a pusť to na plné pecky. Malá u toho zabrala skoro okamžitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989

@Lenkahusa Náš dostával BioGaiu od 1 týdne, zabrala asi po 14 dnech a jen na týden, pak to bylo ještě mnohem horší.. Vydrželi jsme s užíváním skoro dva měsíce ale po vysazení problémy trošku zmírnili.. Bohužel ani Bio Gaia není všemocná :( Všemocná je rourka a šum :lol:

Čaj malému pomáhal hodně, pokud za den vypil alespoň 50 ml jako novorozeně a 100ml později tak druhý den bylo bříško mnohem klidnější..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663

@veeverka já jsem si z kolikama užila svý, na četla jsem všechno, co se dalo vyzkoušela a je nám 5 měsíců a od 4 mesice je vse ok, já teda nekojím, nám se osvědčily kapky baby calm ( stojej kolem 100, - predtím jsem zkusila i bio gaia a nic ), UM jsem dávala nutrilon anti colics a používala anticolicové lahve od MaM… Ale ty jako kojíci… :nevim:… Asi bych dávala fenyklovej čaj a hodně být na brišku… Kdyby to neodeznivalo a po všech pokusech, tak běž na dětskou chirurgii zda nema mala zužený konečník…nás naše pediatrička poslala, naštěstí to malej nemel, doktor mi doporučil koupit rektální rourku č. 10… Nelekni se je to velký jak makarón…
A spaní v posteli, no taky jsem to dělala, chce to pevný nervy kdyz se snažíš zpátky do postýlky naučit… Nám se to podařilo a hodně pomohl Karp ( již někdo i psal o teto metodě )… takže pevny nervy a neboj vše přejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.14 21:10

Já dávala denně jednu kapsli laktobacílků baby od swiss a několikrát denně espumisan. sama jsem pila čaj pro kojící. Nevím stopro, jestli to bylo tím, ale zhruba po měsíci (na konci šestinedělí) se to dost zlepšilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
26.2.14 21:10

Pres den to jde…dopoledne prakticky celé prospi, dohani noc a pak jeste tak dvě tři hodinky odpoledne při procházce v kocarku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
26.2.14 21:11

Mala mi taky v noci dost plakala a pres ani ne, ale u nas to bylo nakonec hlady. U kojeni usinala, takze se poradne nenapila. Zkus popremyslet, jestli to neni hlady. Zkus ji pred a po kojeni vazit, jestli vypije dost. A nebo to muze byt i ridkym mlikem. Taky jsem prvotne resila koliku, ale tim to vazne nebylo. Trpi na ni vic kluci. Slysela jsem od maminek, ze pomahani rektalni rourkou apod. byva nasledny problem. Deticky se pak neumi vykakat sami bez pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí