Kojenecké mlieko - poraďte aké kúpiť?

Anonymní
13.10.12 12:39

Kojenecké mlieko poraďte aké kúpiť?

Aké kojenecké mlieko by ste doporučili?

Mám syna a bude mať 3 mesiace. Aby nemal zácpu alebo prdíky. Peňazí moc nieje a preto sa neviem rozhodnúť čo je výhodnejšie.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17014
13.10.12 12:53

No za prvé fakt nechápu, proč anonymně :zed: :zed: :zed: To už ani takováhle diskuze nemůže být normální? 8o :roll: :roll: :roll: Asi nějaké kup a vyzkoušej ne? stejně ti nikdo neporadí, každé dítko je jiné. náš mohl pít jen nutrilon, jiné děti jsou krmené drogérovým mlékem babylove a babydream. Jiné pijí sunar, druhé těžce betonuje. Musíš prostě koupit mléko a zkusit. Nejlevnější jsou ty z drogérek, pak sunar, hami, beba a nutrilon. Ještě hipp, ale ten mám dojem je dost drahej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5459
13.10.12 13:09

Také nechápu proč anonmně, ale budiž.
jak napsala Monika, musíš vyzkoušet a rozhodnout se také podle finančních možností, na prdíky je přímo Nutrilon Comfort, ale stojí cca 250Kč.
Mlík je spoustu a je potřeba vyzkoušet co bude mimču vyhovovat, někomu dělá dobře jedno mléko a jiné mimčo po něm má problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21626
13.10.12 13:18

Ještě doplním, že v lékárně se dají koupit vzorky, tak vyzkoušíš, jestli mléko bude vyhovovat. a nebo jestli máš kamarádky, které krmí UM? tak si vem vzorky od nich. možná by nějaké mohla mít i vaše dětská doktorka. Já jsem viktorovi kupovala Sunar nutra defense, ale až skoro v roce, když jsem přestala kojit a variantu HA, protože je alergický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
13.10.12 13:32

Myslim, ze by ti taky mohla poradit pediatrička. mě třeba poradila Nutrilon HA, protože jsem alergicka, tak kdyby byl nahodou i syn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
13.10.12 13:44

Doporucuji Hipp bio combiotic, my vyzkouseli nutrilon comfort, bebu a meli jsme z obou zacpu, po 2-3 dnech zelene, smradlave, tuhe kakani.Ted jsme 3dny na hippu a kakame kazdy den zlutou, nepachnouci vajecinu.Je treba vyzkouset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14832
15.10.12 18:38

Určitě bych se zeptala MUDr, ale přijde mi, že ti všichni doporučujou nejdřív buď Bebu nebo Nutrilon HA - asi jim za to platí nebo nevim.. A hlavně všichni to HA, prý jako prevenci - takže zbytečně vyhozené peníze, pokud k alergii k BKM u vás v rodině není předpoklad..
Zkus ten HIPP Bio, taky ho máme a malá ho pije docela ráda, i když se občas vzteká, ale to je na jiné témě.. Je levné a když sedne, tak dobře pro vás.. :palec:
Jinak DM prodává svoje Babylove a to si mamky taky hodně chválí a vyjde ještě levněji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
15.10.12 20:37

Ahoj, moje děti vyrostly na kojení a pak na Nutrilonu, doporučila nám, ho dětská doktorka, že je nejpodobnější mateřskému mléku a mám s ním jen samé dobré zkušenosti. Za nás tedy Nutrilon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
16.10.12 14:40

Po Bebě měla malá zácpu, po Nutrilonu nám blinkala, nejvíc se nám osvědčilo Babylove :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.12 15:01

Dakujem,

nakoniec som kupila Babylove.

A zatial je vsetko v poriadku.

Dakujem za rady a typy :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek