Kojení a alkohol – vadí sklenička vína nebo piva?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
15.10.14 18:50

Kojeni a alkohol? pokud to neprezenete, ale date si napr. sklinku, dve vina, tak urcite nikomu neuskodite. vecer maleho nakojim, ulozim a udelam si s pritelem pohodovy vecer pri sklince naseho oblibeneho Ruzoveho medveda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.15 12:41

Ahoja děvčata tak koukám na rozjetu diskusia jen valím oči 8o kolikrát bych si schutí dala pivečko nebo vínečko ale myslela jsem že kůli alkoholu nemůžu že se to hned dostane do mlíčka a když už jsem chtěla pivínko tak i kdyby nealko tak jsem se bála PRDÍKů vždyt pivko je perlivé to jste neměli pak problémy s prdíky??? To mě docela zarazilo 8o :nevim: :think: :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
23.6.15 10:13

Ahoj. Tak já taky to malý pifko při kojení dám, sem tam červené víno… hele, co říkáte na tento článek?? http://ona.idnes.cz/…/zdravi.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.15 19:07

Děvčata poraďte, v sobotu se chystám na oslavu, kolik myslíte, že si můžu dát přemýšlím nad 2dc červené, nebo myslíte že si můžu dát víc či míň:D Malý má skoro rok a já celou dobu piju jen nealko pivo, alko jsem neměla. Tak kolik myslíte že můžu? :D Díky za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
72725
16.12.15 19:10
@Anonymní píše:
Děvčata poraďte, v sobotu se chystám na oslavu, kolik myslíte, že si můžu dát přemýšlím nad 2dc červené, nebo myslíte že si můžu dát víc či míň:D Malý má skoro rok a já celou dobu piju jen nealko pivo, alko jsem neměla. Tak kolik myslíte že můžu? :D Díky za odpovědi

dala bych si max 2× 2 dcl vína. POkud nepiješ, stejně víc nezvládneš :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
16.12.15 19:10
@Anonymní píše:

2dc vína nikomu neublíží, v klidu bych si skleničku dala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
16.12.15 19:47

Muzes klidne vic jak 2dc vina, malemu to neuskodi, do mleka se vstrebava jen nepatrne mnozstvi alkoholu, spis jde o to, ze ty pak muzes byt opila, pokud nejsi zvykla a nebudes moci se o dite postarat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
16.12.15 20:06
@Althya píše:
Muzes klidne vic jak 2dc vina, malemu to neuskodi, do mleka se vstrebava jen nepatrne mnozstvi alkoholu, spis jde o to, ze ty pak muzes byt opila, pokud nejsi zvykla a nebudes moci se o dite postarat 8)

Přesně-do mléka se alkohol dostává z krve-a tam se dostane jen nějaké to malé promile. Četla jsem o tom dokonce článek, pít při kojení se nedoporučuje z důvodu péče o dítě (zalehnutí v posteli, pláč co tě nevzbudí atd.).Prý i kdyby matka byla na šlupky, dítě opilé nebude. Nevím, to bych asi nezkoušela, ale dvoudecku vína si dopřávám v klidu a poslední dobou (8m, kojo 4-5× denně) i dvě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3871
16.12.15 20:12

Jak píšou holky, klidně si dej, ale bacha leze to do hlavy, když si člověk odvykne :mrgreen: Já si dávám tak 1 pivo nebo 2dc vína, víc bych už byla sťatá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
16.12.15 20:18
@Lutonka píše:
Přesně-do mléka se alkohol dostává z krve-a tam se dostane jen nějaké to malé promile. Četla jsem o tom dokonce článek, pít při kojení se nedoporučuje z důvodu péče o dítě (zalehnutí v posteli, pláč co tě nevzbudí atd.).Prý i kdyby matka byla na šlupky, dítě opilé nebude. Nevím, to bych asi nezkoušela, ale dvoudecku vína si dopřávám v klidu a poslední dobou (8m, kojo 4-5× denně) i dvě :mrgreen:

Jj, taky jsem cetla clanek. V mleku je pry stejne jako v krvi. Kdybys byla opila a mela treba 3promile, coz je 0,3 procenta je to porad min nez kdybys dala mrneti napit nealkoholickeho piva (to ma 0,5procenta).. Byl to dokonce nejaky odborny clanek, ale psali o tom, ze to nechteji moc rikat prave aby matky nechlastly a byly se schopne postarat o mrne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
16.12.15 20:19
@Althya píše:
Muzes klidne vic jak 2dc vina, malemu to neuskodi, do mleka se vstrebava jen nepatrne mnozstvi alkoholu, spis jde o to, ze ty pak muzes byt opila, pokud nejsi zvykla a nebudes moci se o dite postarat 8)
.
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup
16.12.15 20:25
  • Citovat
  • Upravit
456
17.12.15 07:55

No články hezký, ale já bych to za sebe neriskovala a víc jak sklenku bych si nedala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová