Kojení a hubnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
926
4.5.11 21:44

No, třeba v mém případě by to bylo „nežrat, nežrat a nežrat“ :-D Já při kojení nehubla ani u syna ani teď, protože strašně ujíždím na sladkém a v podstatě všem nezdravém. Mám úplně vlčí hlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
4.5.11 21:48
tobiasek píše:
Ahoj holky tak to vám závidím já jsem 4 měsíce po porodu a nezhodila jsem ani kilo a nevím proč, když to tak čtu tak plno z vás hubne o sto šest, akorád když jsem přišla z porodnice měla jsem 7 kg dole ale jinak se mi váha nehne. Nemáte nějaký recept aby to šlo dolů?

já jaem 7měsíců po porodu a vypadám jak z koncentráku :-( Moje normální váha před těhu na 162cm byla 51kg.Teď mám 46kg 8-o a vypadá to,že asi hubnu dál.A to nechci.Jím normálně,je pravda,že moc nestíhám pravidelně,ale snažím se.Prej mám přestat kojit,ale to mi přijde škoda.No neni to nic pěknýho,když na mě všechno plandá a ostatní mi říkají anorektička :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
4.5.11 21:59

ahojky ja pribrala v tehu 19 kilo…10 jsme nechala v porodnci 2 jsem zhubla asi tyden po prichodu domu a 7 mam po 2 mesicich porad nahore a ani se to nehlo… :nevim: …myslim ze jsem spis jen zpuchla a zbavila se vody, tuky zustaly a pujdou dolu tezko :-( taky chci recept

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
4.5.11 22:00
Cherilin píše:
tobiasek píše:
Ahoj holky tak to vám závidím já jsem 4 měsíce po porodu a nezhodila jsem ani kilo a nevím proč, když to tak čtu tak plno z vás hubne o sto šest, akorád když jsem přišla z porodnice měla jsem 7 kg dole ale jinak se mi váha nehne. Nemáte nějaký recept aby to šlo dolů?
já jaem 7měsíců po porodu a vypadám jak z koncentráku :-( Moje normální váha před těhu na 162cm byla 51kg.Teď mám 46kg 8-o a vypadá to,že asi hubnu dál.A to nechci.Jím normálně,je pravda,že moc nestíhám pravidelně,ale snažím se.Prej mám přestat kojit,ale to mi přijde škoda.No neni to nic pěknýho,když na mě všechno plandá a ostatní mi říkají anorektička :cert:

zkusila jsi pit sunar? Doporucuje se to kdyz se chce pribrat znama pribrala 5 kilo asi za 14 dni kdyz si mezi kazdym jidlem dala sunar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
4.5.11 22:09
Ajla píše:
Cherilin píše:
tobiasek píše:
já jaem 7měsíců po porodu a vypadám jak z koncentráku :-( Moje normální váha před těhu na 162cm byla 51kg.Teď mám 46kg 8-o a vypadá to,že asi hubnu dál.A to nechci.Jím normálně,je pravda,že moc nestíhám pravidelně,ale snažím se.Prej mám přestat kojit,ale to mi přijde škoda.No neni to nic pěknýho,když na mě všechno plandá a ostatní mi říkají anorektička :cert:
zkusila jsi pit sunar? Doporucuje se to kdyz se chce pribrat znama pribrala 5 kilo asi za 14 dni kdyz si mezi kazdym jidlem dala sunar

nezkoušela,ale piju Gravimilk 2krát denně,je to teda pěknej hnus :poblion: Ten sunar vyzkouším,díky,to by mě nenapadlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
4.5.11 23:06

Čauky…já nechala v porodnici jen 3 kila, což absolutně nechápu, když jen malý vážil 3,3kg. Do šestinedělí sem schodila asi 8kg a zbytek šel dolů až po pátým měsíci kojení a to opravdu naráz. Vím, že jsme ze začátku byla nešťatstná, že mi nic není a nakonec mi byly věci i velký. Teď je malýmu 10m a stále kojím, ale už musím začínát hlídat:-)
Ale asi je to u každýho úplně individuální, tak držím palce ať to taky jde dolů!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
5.5.11 07:07

Ja teda zatim vlastni zkusenost z kojeni nemam, ale vsichni naopak rikaji, ze dokud se koji, ze se nehubne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
5.5.11 09:16

já jsem měla před těhu 58 kilo, před porodem 70 a teď dva měsíce po porodu mám 62. nevím, jak jsem to shodila, skoro vůbec se nevážím. Je pravda, že jediná partie, kde mi to zůstalo je břicho. vše oblíknu normálně, jen mám trochu problémy to zapnout přes břicho, ale to bude nejspíš tím, že v těhu mi všechna váha šla jen do břicha, vše ostatní zůstalo stejné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
5.5.11 09:17

tak mozna si tam shodila jen š kial protoze si mela hodne vody mne treba v porodnici den po porodu naopak misto abych splaskla silene natekly nohy vic nez v tehu snad ale pak to splasklo…ja za 2 mesice nic jen jak jsem psala :-( snad to pujde jak rikas po 5 mesici aspon idkyz do leta by to bylo lepsi..ale musim rict ze mam porad navic 7 kilo ale uz se vlezu do svych dzin a to jeste preed 14ti dny ne tak to jsem z toho jelen…

Znama pribrala pri kojeni 12 kilo kojila dvojcata a prej mela pocit ze ji vycucavaj a porad jedla a jedla…za to ted jsou klukum 3 roky a je jako lunt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
5.5.11 10:03

holky, ja vsem co pri kojeni hubnou zavidim, ja naopak nabrala dalsich deset kilo a je jedno jestli jim nebo ne, naopak, kdyz nemam cas jist, tak to jede nahoru jeste vic, takze se ted snazim jist pravidelne a zdrave

• Citovat
  • Upravit
775
5.5.11 10:27

Já v těhu přibrala 25kg,v porodnici jsem nechala 10kg,kojila jsem 5,5M a nezhubla ani deko… jak jsem přestala kojit tak během 2 týdnů jsem měla 5kg dole,teď už mám dalších 5kg dole ale po 2měsících :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
5.5.11 13:17
kostka píše:
Ahoj Luci,
ve svých 20,než se mi narodila první dcera,jsem vážila 50 kg(měřím 166). Po porodu jsem zhubla na 47, ačkoli jsem kojila hodně krátce, jen asi 3 týdny. Tahle váha mi vydržela celých 6 let, i když se mi za 3 roky po první narodila druhá dcera. Až když jsem začala chodit do práce (sedavé zaměstnání), zas jsem celých 10 let vážila 50. No a teď mám 7m chlapečka, kojím a během 3 týdnů po porodu jsem zase zhubla na 45 :roll: . Můžu jíst jak chci co chci a víc mít nebudu. Jinak jsem naprosto zdravá, vždycky jsem jedla normálně a všechno, ale vlastně jsme v rodině všichni hubení, tak to asi budou geny. Snad se časem zas vrátím aspoň na těch 50. Pá Hana

Tak koukám že nejsem sama :roll: je to katastrofa,radovala jsem se že budu aspoň trošku vypadat po porodu,když mi nějaké to kolčo navíc zůstane,ale nene,držela jsem se do šesti měsíců,dokud jsem plně kojila na 56kg a byla jsem spokojená,po měsíci jsem o víc než šest kg lehčí a jenom se děsím kam až to bude pokračovat :-( Je pravda že manžel jezdí domů až večer,takže se kolem holek nalítám mnohem víc,ale fakt jsou chvíloe kdy závidím boubelkám :oops:

• Citovat
  • Upravit
8384
5.5.11 16:22
M+M+S píše:
Já v těhu přibrala 25kg,v porodnici jsem nechala 10kg,kojila jsem 5,5M a nezhubla ani deko… jak jsem přestala kojit tak během 2 týdnů jsem měla 5kg dole,teď už mám dalších 5kg dole ale po 2měsících :lol:

sakra ja snad prestanu kojit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.5.11 16:57

No asi máte pravdu ono je to hodně individuální s těmi kily, tak doufám ža aspoň něco půjde dolů. Kámoška taky jak přestala malého kojit přes den tak jí šli 2 kg dole a říkala že si myslí jak přestane kojit úplně tak že asi taky něco půjde dolů. No uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
5.5.11 17:23

jakým způsobem má kojení vliv na hubnutí, že všechy, co přestanou, najednou hubnou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová