Kojení a hubnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2184
11.12.12 07:01

Ahoj ja hubnu dene malemu je 5mesicu jeste plne kojim ale už od okenceny 5mesice skusim prikrmovat…protže fakt hruza :( mam jen prsa a je to vše co mam katastrofa piju vitaminy ale je prt platny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
11.12.12 10:06
@Muna píše:
se divis ze nehubnes? :mrgreen:

prosímtě, já jsem oživovala diskuzi, takže reagujes trosku se spozdenim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
11.12.12 10:15

Já jsem první tri mesice zhubla jen kojením 30 KG, pravda, nesmela jsem jíst tuky a nic s mlíkem a nic co by mohlo nadýmat, tak to byl celkem zabijak, ale o to více jsem jedla cukru, nejen krystalovy cukr, ale i ovoce a podobne. Kazdopádne, kdyz jsem dohubla do predtehotenské váhy, tak se to zastavilo a uz půl roku je váha stejná, ikdyz se hýbu, porád nekde behám s kocárkem, doma tak 20 minut cvicím a delám vsechny veci, co mámy delají, kolikrát si ani nesednu. Jedla jsem nepravidelne, to je pravda, ale zdrave, práve kvuli kojení, pocítám, že tak 1600 kcal denne mi to jídlo dalo. nyní jsem mírne ubrala no a stejne se to nehýbe. Mám strach si pohrávat, že muzu stratit mléko. U dietolozky jsem byla asi tri mes pred tehostenstvím, zhubla jsem, ale pak to zasekaly dve cárky na testu (chtené, ale necekané po roce bez efektu).D tak neím, jeste tomu dám nejakou příležitost a budu si pocítat kcal a pomery zivin a uvidíme. Jak se to nepohne, nechám si udelat asi testy a zmerit bazální met. Hormonálne jsem v porádku, kvůli chybě labolatore pri tehotenství jsem byla celkem sledovaná a pak se ukázalo, že to byl fake. Omlouvám se, že nepisu vsude hácky a cárky jak bych asi mela, ale mám lenive prsty. D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
12.12.12 21:11
@Muna píše:
se divis ze nehubnes? :mrgreen:

kdo rekl ze se divi?
Nedivim a opravdu po kojeni to sladky ubylo…a nezhubla jsem ani pri kojeni ani po kojeni ani deko..odp orodu a tyden po porodu 12 kg a 6 mam do ted :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
12.12.12 21:12
@MarieOVMUC píše:
prosímtě, já jsem oživovala diskuzi, takže reagujes trosku se spozdenim :D

trochu no :-DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
13.12.12 14:30

Já pořád válčím, celkem to jde, mám 700 g dole (ale to může být i chyba měření, voda, hormony, střeva :)))) tak jenom doufám, že se to bude snižovat dál a mlíko zatím žádná změna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
22.8.13 13:05

Holky proadtte mi nekdo jak pribrat kojim furt a chci kojit… Pred otehotnenim jsem mela 48,49 kg a tedka rok po porodu dneska stoupnu na vahu a 44 kg:-( pridam ze merim 173 cm… Achjo… Nevim co delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
22.8.13 14:08

@Luciet2 Ne že bych měla zaručený recept, ale zkus pořádný snídaně (vajíčka, ovesná kaše) a hodně masa, ať nabereš svalovou hmotu. Taky přes den zobej ořechy, obsahují zdravé tuky a bílkoviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
22.8.13 16:43
@poppaea píše:
@Luciet2 Ne že bych měla zaručený recept, ale zkus pořádný snídaně (vajíčka, ovesná kaše) a hodně masa, ať nabereš svalovou hmotu. Taky přes den zobej ořechy, obsahují zdravé tuky a bílkoviny.

Při kojení s ořechama opatrně, mohou vyvolat u miminka alergickou reakci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
22.8.13 18:49

@poppaea no ja prave skoro nesnidam asi zkusim nejak pridat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adysis
25.8.13 12:09

Ahojky, též hubnu, ale už to jde pomaleji než na začátku. Mám o 11 kg mín než před otěhotměním. V těhu jsem přibrala 12 kg, ale 10 kg jsem hned nechala v porodnici, po týdnu jsem byla na své váze před těhu a ted je malému 6m, kojím dá se říci ještě plně, teprve začínáme s příkrmama, moc tomu zatím nedá. Ale jak římá, už to jde mnohem pomaleji a to hodně jím opravdu přímo žeru :D a kdybych jela míň, možná by těch kilo bylo více. :D

• Citovat
  • Upravit
8071
25.8.13 12:11

@Luciet2 To je strašně málo, asi bys měla už s tím kojením přestat, nemyslím to zle, ale jde o tvé zdraví. A hlavně si nechat vyšetřit štítnou žlázu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
26.8.13 22:39
@Luciet2 píše:
Holky proadtte mi nekdo jak pribrat kojim furt a chci kojit… Pred otehotnenim jsem mela 48,49 kg a tedka rok po porodu dneska stoupnu na vahu a 44 kg:-( pridam ze merim 173 cm… Achjo… Nevim co delat
Šmankote, jsem trochu vyšší než ty a stejný problém, jen před těhu 58, teď 54 a připadám si jako chodící rachtající kostra. Plně kojím, spoustu věcí nemůžu jíst, malé to nedělá dobře. Ale mít dole ještě 10 kg, tak už jsem zaručeně pod drnem.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
26.8.13 23:29

@FikuLenka no tak ja mela vzdycky 47-49 kg takze u me to je o neco malo min. No snazim se vice jist tak uvidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
26.5.24 20:48

@tobiasek
Ahoj a co ti pomohlo? Mám stejný problém, bušení srdce, únava, bolesti břicha, vibrují mi kolena.
Jsem 4 měsíce od porodu a z 62kg(týden po porodu) mám 58kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová