Kojení je uchylné?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
20.4.19 10:44
@rozand píše:
8o A co ma mimino jist, kdyz ho odstavis ve 3 mesicich?

Um

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
20.4.19 10:49

@Klopotkova Přitom UM je modifikované kravské mléko.. tak proč mu nedat mateřské mléko? 8o

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
20.4.19 10:53
@ludmilaadamkova píše:
@Klopotkova Přitom UM je modifikované kravské mléko.. tak proč mu nedat mateřské mléko? 8o

To je pořád dokola.
Pro mě je to tak v pořádku, dnes je um na velmi kvalitní bázi, navíc tolik druhů.
Hodná matka se nepozná dle toho, jak dlouho mělo dítě v puse kozu nebo dle litrů nakojeného mléka.
Přijde mi, že pro hodně žen je v mateřství jejich prso, pak dlouho nic.

• Citovat
  • Upravit
19874
20.4.19 10:58

@ludmilaadamkova
Vzdej to. Klopka má asi tak 2 myšlenky, které uplatňuje v různých diskusích. Když už to nikoho nebaví ve stávající, vykope něco 5 let starého, aby zase způsobila rozruch. Teď už se opakuje doslova, asi. objevila výhody klávesy CTRL ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
20.4.19 11:21
@robínek píše:
@ludmilaadamkova
Vzdej to. Klopka má asi tak 2 myšlenky, které uplatňuje v různých diskusích. Když už to nikoho nebaví ve stávající, vykope něco 5 let starého, aby zase způsobila rozruch. Teď už se opakuje doslova, asi. objevila výhody klávesy CTRL ;)

To jsem nevěděla. Já se nemám potřebu dohadovat jen to logicky prostě nedává smysl. Dávat náhražku když můžu dát original.. náhražka bude vždy jen náhražka. Asi má paní nějaký problém když kojící ženy nazývá kozama. A to že pro miminka je jídlo, spánek a kontakt to nejvíc důležité je taky fakt. A že je dítě ve 3 měsících miminko… nechme toho.

• Citovat
  • Upravit
19874
20.4.19 11:23
@ludmilaadamkova píše:
To jsem nevěděla. Já se nemám potřebu dohadovat jen to logicky prostě nedává smysl. Dávat náhražku když můžu dát original.. náhražka bude vždy jen náhražka. Asi má paní nějaký problém když kojící ženy nazývá kozama. A to že pro miminka je jídlo, spánek a kontakt to nejvíc důležité je taky fakt. A že je dítě ve 3 měsících miminko… nechme toho.

Přesně, nekrmme trolla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
20.4.19 11:26
@robínek píše:
Přesně, nekrmme trolla :mrgreen:

Troll nejsem, ale souhlasím, vše, co jsem chtěla říct jsem už řekla, přeji vám hodně nakojených litrů, úchylné tomto mě je, problém nemám, zakladatelka nejsem. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
19874
20.4.19 11:36
@Klopotkova píše:
Troll nejsem, ale souhlasím, vše, co jsem chtěla říct jsem už řekla, přeji vám hodně nakojených litrů, úchylné tomto mě je, problém nemám, zakladatelka nejsem. :mavam:

Jasně, běž si hrát ven, je tam. hezky, ale vezmi si radši něco na hlavu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
20.4.19 11:38
@robínek píše:
Jasně, běž si hrát ven, je tam. hezky, ale vezmi si radši něco na hlavu :*

Jo, holka, já bych tak ráda šla ven, od čtvrtka od večera mám hnusnou střevní chřipku. :poblion:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová