Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Můj názor je, že žádná taková kamarádka neexistuje a ty umíráš nudou. Takže založíš nesmyslnou diskuzi, pod kterou předpokládáš moře komentářů.
Pani by si mala zopakovat biologiu pre zakladne skoly. To su aj vsetky zvierata uchylne?
@hanka.br. píše:
Můj názor je, že žádná taková kamarádka neexistuje a ty umíráš nudou. Takže založíš nesmyslnou diskuzi, pod kterou předpokládáš moře komentářů.
to je taky moznost
ale inac su take maminky, poznam.
Tak to nevim cim rodila ze dovolila, aby melo dite jeji roozkrok kolem krku ![]()
„priroda“ to tak zaridila, tak to tkto ma byt. Taky mam znamou, ktera to ani nevyzkousela..
@hanka.br. taky mě to napadlo, ale je to jasná provokace, tak jsem si říkala že asi ne, vždyť ji admini můžou zrušit anonymitu ![]()
No ja nevim, ale moje prsa patri co vim tak me, manzel je mel v pronajmu pred miminem, pak je melo mimino, pak chvili manzel a ted nejak nevim co s nima
kojeni neni uchylny a pokud ano jsme vsichni uchylove jiz od pocatku veku, bombu na nas vsechny ![]()
Příspěvek upraven 29.11.13 v 22:17
Je to přirozené, naopak mi přijde nepřirozené nekojit z takovéhoto důvodu. By mě zajímalo, jestli měla císaře, aby jí dítě nemuselo vylézt intimním místem. Omlouvám se, že jsem to napsala tak blbě, ale to prostě jinak nešlo. Ale jestli se ona necítila, tak ať, je to její rozhodnutí a furt lepší nekojit, než to dělat s odporem. Je to ale od ní dost sobecké, nechat prsa manželovi pro radost a odmítnout je dát dítěti, které mateřské mléko potřebuje.
To teda nevím, jestli se v tomhle kamarádka nepozná, ale ok. ![]()
Já jsem teda bohužel nekojila (jen v porodnici a pak deprese), tak to asi nemůžu tak úplně soudit, ale kojení je od počátku lidstva přirozenou součástí života. Mimochodem všichni savci jsou kojeni a nikdo se nad tím nepozastavuje.
Ale myslím si, že každý člověk to může vnímat trochu jinak, tak se tvé kamarádce zase tolik nedivím, dokážu to pochopit. ![]()
Seznamila jsem se tady na emiminu s jednou kamarádkou, dnes jsme se viděly a ptala se mě na kojení, řekla jsem ji, že první jsem nekojila a druhé 3 měsíce… a když jsem se ji zeptala jak dlouho ona, tak mi řekla, že to ani nezkoušela, že ji přijde kojení uchylný, že její prsa patří manželovi a že ji přijde jak pedofilie aby ji její dítě saholo natož se dotýkalo ústy tak intimní místa jako jsou prsa… takovou přednášku mi dala, že jsem se napřed cítila jak úplný magor a pedofil, že jsem vůbec něco takového dělala. Pak jsem doma o tom přemýšlela a zajímal by mě i Váš názor… doteď to pro mě byla naprosto přirozená věc, ale teď nevím proč se cítím fakt hrozně…