Kojení je uchylné?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1767
29.11.13 22:42

Tak kojeni je zcela prirozene a prsa jsou fakt primarne urceny na vyzivu ditete, stejne jako u vsech savcu!:-) Uchylne mi prijde akorat tak kojeni ctyrleteho ditete, to uz je fakt zbytecne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.13 22:43

@AdaAda Nenapadlo mě to, stává se ne?? A ano PRO MĚ je to normální do 2 let. Mám skoro dvouletého kluka a nedokážu si představit, že bych už tak velkýho kluka kojila. Navíc co vím tak prospěšné je to do 6 měsíců, pak už je to jen o penězích za UM a takový názor má i naše pediatrička a není jediná. Ale nevnucuju to nikomu, jen je to můj názor.

• Citovat
  • Upravit
3780
29.11.13 22:44

Přidávám se do klubu pedofilů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
@K-Black píše:
hele víš co je zajímavý, že mi nikdo nikdy žádnou takovou přednášku neudělal, ani na mě nikdo nebyl kvůli tomu hnusný. Takže já ti nevěřím ani slovo a souhlasím s Hankou br, že jsi si to celé vymyslela.
že bysme se nechaly všechny nachytat? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512

Úchylný je dost silný výraz. Ale taky v tom nevidim středobod mateřství. :nevim: Byly s tím jen problémy, kluk řval furt jak tur, co byl na flašce, tak byl klid. Mě je nepříjemný i když mi na prsa sahá manžel, v případě mimina jsem to brala spíš jako tulení. A ani mi to nechybělo. Obzvlášť, když po ukončení „tulení“ začal konečně přibírat a přestal neustále vřískat. Přirozený to sice je, automatický ale ne. A co mi přišlo už na hranici soudnosti i vychování, když jedna maminka vytahla kozu u přepážky v bance a druhou rukou podepisovala nějaký papíry. Tak úchvatný to pro každýho neni, aby musela cecky vytahovat všude. Když to dítě neječelo, jen mělo čas krmení, tak by těch 5min taky vydrželo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
@K-Black píše:
hele víš co je zajímavý, že mi nikdo nikdy žádnou takovou přednášku neudělal, ani na mě nikdo nebyl kvůli tomu hnusný. Takže já ti nevěřím ani slovo a souhlasím s Hankou br, že jsi si to celé vymyslela.

Myslíš, že je to vymyšlené? :think:
To se mi nezdá asi… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
29.11.13 22:46

@ly-lu @lovesmile já nevím, jen se mi tyhle diskuze nezdají :nevim: ale je to jen můj názor, nikomu ho necpu.

• Citovat
  • Upravit
3780
29.11.13 22:48

Zase pátek večer… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
@K-Black píše:
@ly-lu @lovesmile já nevím, jen se mi tyhle diskuze nezdají :nevim: ale je to jen můj názor, nikomu ho necpu.

Tak zvláštní to určitě je, ale rozhodně ne nemožné. Já jsem se setkala s něčím podobným, akorát ta dotyčná nenazvala kojení úchylným, ale jen, že jí to prostě nedělá dobře. Že do teď měla „prsa na sex“, tak že jí to je proti srsti, ale takhle radikálně se k tomu nevyjadřovala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505

No myslím si, že to není možný, že tohle řekne matka, že pěkně kecáš
Ale, tak se asi nudíš

Příspěvek upraven 29.11.13 v 22:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
29.11.13 22:49

@MuffinkaM
joo to tahanie koz ma fascinuje..mi pride ze niektore matky to tahaju ken preto aby vytiahli a ukazali, ze koja.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
29.11.13 22:50

@omites ja kvuli male a jeji alergii na BKM drzim dietu a nevzdavam to, sice mi to leze na mozek a jogurty a syry mi silene chybi a navic je mleko snad ve vsem, co se bezne prodava, uz jsem nasla i v chlebu ci sunce a taky jsek pysna, ze se drzim, sice to asi nedam dvacet mesicu, ale dyl jak pul roku chci vydrzet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.13 22:50

Raděj anonymě. Chodí sem známá. Vždy říkala jak se těší až bude kojit. Po porodu jsem za ní přišla a seděla ubrečená na lůžku. Když jsem se jí ptala co se stalo, říkala že nemůže kojit. Ptala jsem se jí proč? Mléka měla na rozdávání. Odpověděla že jí ztoho natahuje. Sestra jí prej ukazovala jak má kojit. Chytla jí bradavku a vtom jí pozvracela. Prostě ktomu má odpor. A chuděra sama neví proč. A tak moc chtěla kojit. Tak dostala prášek proti tvoření mléka. A neštastně odcházela domů. Když si na to vzpomene, tak je jí špatně. Má vsobě blok

• Citovat
  • Upravit
Sandra752
29.11.13 22:53

Její názor úplně respektují. Stejný nazor ma i moje sestra. jinak kojení je normální, přírodní Kdybych mohla kojila bych klidně do roka, ale nepostestilo se.

• Citovat
  • Upravit
Medžika
29.11.13 22:53
@K-Black píše:
@ly-lu @lovesmile já nevím, jen se mi tyhle diskuze nezdají :nevim: ale je to jen můj názor, nikomu ho necpu.
:pankac: vypusť jim sem ducha 8)
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová