Kojicí podprsenka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
5.6.08 13:46

kojící podprsenka

Krásný den maminky ( i ty budoucí),

mohla by mi některá poradit, kdy asi tak kupovat kojící podprsenku. Momentálně jsem v 35 týdnu a pomalu si připravuju věci do porodnice atd. A nevím, kdy si koupit kojící podprsenku. Netuším, kdy a jak se budou prsa vyvíjet, nebo jak to obvykle bývá.

Moc děkuju a přeju příjemný den

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
5.6.08 14:00

Jesti už jsi v 35tt, tak už bych klidně kupovala …mě se prsa zvětšovala v průběhutěhu, ale nebylo to moc markantní. Podprdu jsem co do objemu kupovala dle rad o 2čísla větší a i tak jsem pak měla problémy, když se mi cca 3. den po porodu prsa nalila. Doporučuji nějaou hodně elastickou do začátku a pak už je to lepší a stačily mi ty koupené. Ale je to asi dost individuální :wink:

korena

• Citovat
  • Upravit
3504
5.6.08 14:08

Ahoj,
určitě už bych alespoň nějakou koupila. Samozřejmě se prsa ještě nalijou, ale s tím prostě počítej a kup o číslo větší. Koupila jsem si před porodem a po porodu dokoupila další podle potřeby.
Já měla Béčka a po porodu Céčka hodně naknap, ale hodně jsem používala taky takové ty sportovní (lambady), tak se to přizpůsobilo.
Přeji hodně štěstí.
 Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
5.6.08 14:16

Tak já doporučuju koupit jednu o číslo větší levnější, pružnější a pak, po porodu, až budeš vědět, jak se ti prsa vyvinula :) , můžeš zainvestovat do nějaké parádní. Já nakoupila před porodem dvě podprsenky a nestrefila jsem se do velikosti a stejně pak používala normální podprdu. Kromě toho, kojící podprda je moc šikovná věc, ale není nutná, takže bych se zbytečně nestresovala nákupy předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
5.6.08 14:22

Tak lambadu bych zrovna neporizovala, pokud nemas kosicky 0-A

JA kupovala podprdu cca ve 34 tydnu, o 2 cisla vetsi a teda mela jsem ji 2× na sobe
ted nosim 75E od triumphu, jsou skvele, cena cca 550 za jednu, neni to zadna krajka, zadne kostice,ale je super.

mela jsem i Anitu a posala ji do sveta, neskutecne me skrabali raminka vzadu

jo a vychozi prsa pred tehu byla 75D, kojici podprdu jsem kupovala Clematis 75D a byla mi neskutecne velka, ta 75E od priumphu je asi jinak sita, pevnejsi, krasne drzi prsa, Clematka byla az mooooc pruzna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
5.6.08 14:25

Ahoj,
mne se prsa zvetsily hned prvni mesic tehu a pak az po porodu jak se nalily… akorat se mi zvetsil objem hrudniku, ktery se po porodu vratil zpatky, jak mimi uvolnilo prostor :D
Pred tehu jsem mela 75 B, v tehu az do porodu 80 D, kojopodprdu jsem kupovala jednu pred porodem 85 E a po porodu 80 E, tu prvni jsem musela zkratit prave diky tomu, ze objem hrudniku se zmensil zpatky.
Jak pisou holky, kup jednu ted a pak uvidis, kazdy to ma jinak. Nam PA rikala koupit az kolem 37 tydne az mimi kledne pred porodem dolu, ja to nevydrzela a takhle to dopadlo (no ale mala mi neklesla vubec takze bych se nedockala).
Jinak ja ted zhubla natolik, ze mi jsou obe velke a uz nosim obyc i kdyz jeste kojim… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
5.6.08 14:57

Ahoj,
tak já jsem si během těhu chtěla koupit těhotenskou podprsenku, která má pevnější ramínka, ale prodavačka mi poradila rovnou koupit kojící. Koupila jsem si Anitu 80C a přestože jsem před těhu měla taky C, tak mi stačila na poslední čtyři měsíce těhu a i během kojení další celý rok. Tedy samozřejmě jsem měla ještě další tři, ale myslím velikostně. Krásně se natáhla. Byla jsem s ní tak spokojená, že jsem jí nosila i po skončení kojení. To už mi byla v košíčkách krapet větší, ale to nevadilo, pohodlná prostě byla a já si na ní tak zvykla.
Takže v mém případě stačilo koupit jen větší objem pod prsy (protože se během těhu roztáhne hrudník), možná bych zvládla na první měsíce kojení i D, ale víc určitě ne.
Teď při druhém mimču jsem si k téhle černé Anitě koupila ještě úplně stejnou krémovou, dokonce ještě o košíček menší, tedy B a taky stačila. Všechny ostatní, co jsem měla (i jedna levnjěší Anita), nebyly tak dobré. Třeba při kojení vleže na boku mi to druhé prso pořád vypadávalo z košíčku :lol: , zatímco u té Anity všechno drželo, kde má.
Měla jsem tuhle: http://www.tveret.cz/detail.php?…
a s klidným svědomím Ti ji doporučuji!!!

Medu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
5.6.08 21:33

Ahoj,
mela jsem tu samou Anitu a muzu taktez vrele doporucit. Nikde neskrabala ani pri spani a po vyprani rychle uschla. Stacily mi tudiz dve, i kdyz jsem puvodne mela jednu Anitu a druhou jinou (levnou skrabaci) a druhou Anitu jsem kupovala az po navratu z porodnice.
Takze myslim, ze pro zacatek staci jedna.
 Milada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
5.6.08 22:09

Ahoj Já jsem kupovala kojopodprdu tak 36tt a objem pod prsy jsem brala v potaz hned, ale s o číslo většími košíčky. Anitu samozřejmě.
A po porodu opět anitu a jednu levnější. Příště vím, že ty levné nemá smysl kupovat, nesnesitelně škrábala a anity byly super a nosily se jedna báseň. Myslím, že lepší si je připlatit za kvalitu a pak se cítit skvěle než levnější …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
6.6.08 00:06

Já si kupovala až po porodu, v porodnici jsem si vystačila s větší podprsenkou klasickou.

Mmch normálně mám 75A, v těhu 80B a kojo podprdu jsem si kupovala 85C 8O.Takže je to hodně rozdílné u každé …

• Citovat
  • Upravit
583
6.6.08 09:16

Anita 5075 je nepřekonatelná-poměrně levná, praktická, snadno se přemáchne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
6.6.08 13:34
emitom píše:

tak presne tuhle jsem poslala do sveta, strasne me skrabala ta guma, hlavne jak byla prisita k podprde, nedalo se to nosit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
6.6.08 22:09
ka-tka píše:
emitom píše:
tak presne tuhle jsem poslala do sveta, strasne me skrabala ta guma, hlavne jak byla prisita k podprde, nedalo se to nosit

Samozřejmě, že každému sedí něco jiného, co je pro jednoho výborné pro druhého může být nevyhovující. :P :P
Včelka si jistě vybere :lol: a musí vyzkoušet, co ji bude nejvíce sloužit ku prospěchu. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
16.9.14 22:08

:mavam:
Nazev stejny, jen otazku ma trosku jinou. Je do porodnice nutna kojici podprsenka? U prvniho kluka jsem mela rsa podstatne mensi no a tet obvod 110 vel F az G :zed: Na to abych kupovala novy nemam, nehlede na to, ze tak velky se spatne shani. A tak me zajima, jestli je to opravdu nutnost. naucila jsem se nosit takovy sportovni, nevim jak je resne nazvat. Tech par dni v porodnici bych s nima vydrzela a doma to resit nebudu. diky za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
16.9.14 22:12

@Spokojení nutné to určitě není, je to jen a jen o tvém pohodlí ;) mě se teda po porodu zvětšily o 2 velikosti, takže já jsem byla ráda, že jsem ji měla :lol: :lol: :lol: myslím, že sportovní by ji mohla taky nahradit, ale nebrala bych těsnou, tak dvě vel. větší možná :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák