Odpadkový koš na použité plenky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
363
17.5.08 15:30

Ahoj holky,
nemáte prosím některá zkušenost s odpadkovým košem na pleny? Vybrala jsem si koš kde se můžou dávat klasické pytle do košů. Ten druhý koš je na kazety, které se musí dokupovat. Děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20840
17.5.08 15:59

Ahoj, myslím, že je to zbytečnost :wink: Použíté plínky vyhazujeme do igelitky, ta je vedle koše (v lince pod dřezem). Igelitka se vynáší každý den, jinak je to děs a hrůza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
17.5.08 16:10

Mám koš na plenky Tomme Tippee (teď nevím, jestli jsem to napsala dobře), je na kazety. Ale už ho nepoužíváme, dávám částečně bavlněné plenky, částečně už chodíme na nočníček, takže klasické papírovky máme velice zřídka, takže než by se koš naplnil, tak to by trvalo. Hodně jsme ho používali na začátku. Teď mám problém, že už jsem do něj nalila hektolitry desinfekce a stejně furt „smrdí“, tak nevím, co s tím dělat, bo ho chci někam uklidit…pokud je zavřenej, tak je to dobrý, ale po otevření, to je síla…pokud by měl někdo tip, čím ten koš vysmradit, tak budu ráda..já tam zatím lila jenom Domestos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
17.5.08 20:26

Souhlasim s NOVIRE. Specialni kos na pleny je zbytecny a drahy.My mame obycejny kyblik s vikem,do ktereho davame pytlik do kosu a kos nechavame v komore.I tak je to pusinec a opravdu nejde poradne vymyt,aby ten pach zmizel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
17.5.08 21:42

Ahoj,

já jsem koupila v Bauhausu obyčejnou umělohmotnou „popelnici“ se zacvakávacím víkem a jeli jsme ji celou dobu, co jsme měli větší spotřebu plen. Když Máťa měl třeba už jenom 1-2 plíny na den, tak jsem je vyhazovala normálně do koše a v popelnici byly naopak schované čisté plíny :-)

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
17.5.08 21:46

No taky zalezi na tom, kde a jak bydlite… my v 1+1, myslela jsem si ze je to zbytecnost a muzu rict, ze jsem to rychle prehodnotila.
V beznem kosi vyhozene pliny jsem teda citila i zabalene do igelitu, navic jak ted mala kramari, tak se do nich nedostane, maximalne ten kos shodi na zem. Nikam jinam ho dat nemuzu, takhle ho muzu mit i v pokoji kousek od postele. Mam sangenic na kazety, je to teda docela draha sranda, ale ja jsem spokojena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
17.5.08 21:52

My dávame plienky do obyčajných igelitiek - musíme vyhadzovať denne. Keď som nechcela vyhadzovať denne - taška bola poloprázdna, vložila som ju do umelohmotného koša. Je pravda, že ten smrad nebol cítiť, no ale ako teraz smrdí ten kôš…tak to je už iná vec. Radšej teraz vyhadzujem denne, ak nechcem riskovať… :D
Aj podľa mňa, sú takéto špeciálne koše dosť zbytočné a hlavne i dosť drahé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
18.5.08 11:11

Ahoj holky,
moc Vám děkuji za Vaše odpovědi. :D Rozmýšlela jsem se, zda koš koupit, ale po Vaších reakcích jsem se rozhodla, že ne. Máte pravdu, že je to zbytečnost. Raději koupím nějakou menší plastovou popelničku. Stejně se to musí každý den vyhazovat, takže není co řešit. Moooooooc děkuji za Vaše odpovědi. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5555
18.5.08 13:12

Ahoj, na odsmradění koše mi funguje nalít do něj roztok sava s vodou a nechat přes noc, ideálně přiklopit víkem (tím se odsmradí i to víko.
Já mám teď vychytávku, koš za dveřma - bydlíme v přízemí RD. Předtím, byť vysapávaný, byl v koupelně cítit… Ale teda ten kazetový bych nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
19.5.08 10:44

Tak my máme Sangenic a díííky za něj. Nejdřív jsem si myslela, že je to blbost a obejdem se bez něj, ale nakonec jsme ho dostali a fakt si to bez něj neumím představit( jsem se nějak těma všema vymoženostma zmlsala :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
19.5.08 21:57

Ahoj.
My jsme o nějaké lepším koši také uvažovali, ale jsem ráda, že jsme ho nekoupili. Nám stačí obyčejný kyblík s víkem, do kterého dáváme buď sáčky do košů anebo staré igelitky. Dříve jsme vynášeli každý den, ale od té doby, co není spotřebá plen tak velká, tak jsme koš dali na balkon a až se zaplní,tak ho vynášíme. Neobtěžuje nás ani zápach, a naše dcerka na balkon sama nesmí, tak nehrozí, že by se v něm babrala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.5.08 19:27

Jo tak my ho meli na prvni dite a to jsem ho kupovala asi az v 7 mesicich a litovala jsem, ze jsem ho nemela driv. Prebalovak jsem mela v loznici a litat s kazdou plinou to kose do kuchyne se mi nechtelo. Ted na druhe ho budu kupovat hned.

• Citovat
  • Upravit
14
24.5.08 19:08

Tak já jsem ho používala již jako nanny a teď v Čechách jsem pořídila ten samý http://www.e-miminko.eu/…os-na-pleny/
Nemusí se do něj kupovat speciální sáčky :lol: , stačí univerzální sáčky do odpadků, zápach nepropustí :lol: a dá se používat jako standardní odpadkový koš v koupelně. :lol:
Takže vyhozené peníze to určitě nejsou. Za pěkný nerezový dáte i více. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák