Kojím málo (k příkrmům)?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
25.8.20 08:03

@ConsuelaBananahamock tu kasi ještě navíc jsem myslela. To je asi moc, viď?
Mně mimino chodí spát docela pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35998
25.8.20 08:08

@ConsuelaBananahamock takže dáváš i UM? Na co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.20 08:14
@pikola píše:
@ConsuelaBananahamock takže dáváš i UM? Na co?

UM moje malá nikdy neviděla… nevím z čeho to vyplynulo… normálně kojím odpo, večer, v noci a ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.20 08:17
@g.sandova píše:
@ConsuelaBananahamock tu kasi ještě navíc jsem myslela. To je asi moc, viď?
Mně mimino chodí spát docela pozdě.

No to mně taky. Takže po tý odpo svačině má většinou dvě kojení než jde definitivně spát. Jednou kojím nad ránem a pak ráno k snídani. Někdy v noci kojím častěji, když něco trápí… ake většinou je skóre 3 (příkrmy) : 4-5 (kojení).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35998
25.8.20 08:20
@ConsuelaBananahamock píše:
UM moje malá nikdy neviděla… nevím z čeho to vyplynulo… normálně kojím odpo, večer, v noci a ráno.

Jo to píšeš o jiných dětech, špatně jsem četla, promiň. Já třeba kojim na spaní, občas když má hlad a ještě není jídlo, nebo nemám možnost ho jinak nakrmit. Ale jemu bude 10m a sotva sní celou skleničku. Zkusila bych místo svačinky ještě mlíko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
25.8.20 08:23

@ConsuelaBananahamock aha, tak to ale není málo. To by mohli stačit. Pochopila jsem, že kojis jen dvakrát.
Takhle mi to připadá podobný, jak to mám já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
25.8.20 08:26

Jen teda Ja dokojuju ještě po jídle.
Někdy si jen tak srkne. Jak kdy, záleží, kolik toho ani.
Hele asi to máte úplně krásné a máš výhodu, že ti malá že lžičky dlabe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.20 08:28

@g.sandova jo, na jídlo je velmi šikovná :D ale každé dítě má něco. Čas, který ušetřím u krmení zase “spálím” přemlouváním ke spánku… díky moc za postřehy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22853
25.8.20 08:35

Ahoj, ja jsem taky zacala s prikrmy ve 4. mesici, ikdyz jsem kojila. V 7.mesici jsem tedy zavadela uz 4.prikrm a kdyz snedli plnou davku, tak uz jsem nekojila. Kojili se cim dal min. Posledni kojeni odmitl prvni syn ve 13. mesicich a druhy se uz v 10. nechtel nechat nakojit, ale ten uz jedl v te dobe jidlo stejne konzistence jako dospely clovek a cokoliv nejak rozmackaneho odmital.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
25.8.20 08:36

Po jídle už jsem nikdy nekojila. Nějak mě nenapadlo dávat další jídlo, když už se dítě najedlo. K pití dostával k jídlu vodu.

• Citovat
  • Upravit
378
25.8.20 08:47

@ConsuelaBananahamock ahoj, myslím, že je to úplně v pohodě. Starší syn byl jedlik a když jsme začali se zeleninou, tak snad během týdne byl na plné porci a kojit se už nechtěl. A to se dělo s každým přídanym prikrmem. I když jsem mu prso nabízela, tak nechtěl. Jen v noci a ráno. V 8 mesicich se sám odstavil. Takže dostal ráno, večer a v noci UM (aby měl aspoň nějaké mléko) a přes den jedl stejně, jako tvoje malá. A u mladšího to zatím vypadá, že to bude dost podobné. Je dost možný, že si tu mléčnou dávku prostě vypije v noci, když ji kojis :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
25.8.20 09:27

Mám to dost podobně, od 6 měsíců příkrmy a během měsíce dvojky v podstatě nechtěly až na výjimky přes den kojit, ani když jsem jim prso nabízela (ani když toho moc nesnědly, takže objektivně mohly mít ještě hlad), takže kojím v podstatě jen v posteli večer a ráno nebo výjimečně když jsme někde pryč a nechce se mně řešit pro ně jídlo. Na ostatní lidi se vykašli, ti budou vždycky něco kecat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.20 10:12

@Oriseka @Arnoštice @Tyna15 Díky moc, alespoň vidím, že nejsem jediný “exot” :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
25.8.20 14:15

Jo ja to taky pochopila tak, ze kojis jen 2× denne. 4-5 kojeni zni o dost lepe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
25.8.20 16:33

Úplně v pohodě s tím počtem kojení. Spíš než na přidávání mléčné kaše atd bych se zaměřila na příjem železa, když ještě kojíš třeba 4× a má jogurt. A fenyklový čaj prosím miminku nedávej, opravdu není vhodný, i když je matoucí, že jde dětský fenyklový běžně koupit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová