Kojím snad nonstop

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6100
3.8.18 22:45

Ahoj. Narozdíl od zakladatelky já opravdu kojim téměř nonstop. Mám měsíční miminko, které mi visi na prsu. Nechtela sem dávat dudlik a byla rozhodnuta kojit co hodinu atd… s láskou. Jenže on mi visi na prsu celou noc a nepustí. Když ji vytáhnu tak place a hned se vrtí a nemůže spát. Přes den to samé. Jediný kdy vytuhne je v satku tam teda vydrží pak chvíli spát i bez prsa to je fakt jediný. Ani nevím co chci poradit. Nejspíš ho nechám dal, ale „stve“ me to mám ještě dceru necelý tři roky a nemám moc prostor ji pořád ne pomazlit. :( pac jen to že si dám sprchu doprovází řev. Měl někdo taky tak? Zlepšilo se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
3.8.18 22:52

Měla jsem to stejně. Říkali mi, že to je císařem, že jsme byly nějakou dobu od sebe, nebyla jsem schopna vstát a postarat se o malou. Pak jako prvomatka jsem nevěděla co a jak, v porodnici jsme neměly s sebou dudlík. Takže když už jsme byly spolu, byla pořád na prsu, jinak by zbourala porodnici. Přeřvala všechny ostatní mimina. Doma to samé až do roku a půl. o něco se to zlepšilo když v 16 měsících začala chodit a dojde si za mnou sama, jinak jsem nemohla ani na záchod. Teď jí je 22 měsíců a už vydrží i beze mě, ale musí hrát dobrá pohádka. Já to ale krom nemožnosti cokoliv udělat nevidím zpětně jako drama. Prostě chce být s maminkou. :) Asi se to má mimču dopřát. Třeba budou i jiné názory, ale tohle vnímám spíš intuitivně.

Příspěvek upraven 03.08.18 v 22:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
3.8.18 22:56
@MartinaCV píše:
Měla jsem to stejně. Říkali mi, že to je císařem, že jsme byly nějakou dobu od sebe, nebyla jsem schopna vstát a postarat se o malou. Pak jako prvomatka jsem nevěděla co a jak, v porodnici jsme neměly s sebou dudlík. Takže když už jsme byly spolu, byla pořád na prsu, jinak by zbourala porodnici. Přeřvala všechny ostatní mimina. Doma to samé až do roku a půl. o něco se to zlepšilo když v 16 měsících začala chodit a dojde si za mnou sama, jinak jsem nemohla ani na záchod. Teď jí je 22 měsíců a už vydrží i beze mě, ale musí hrát dobrá pohádka. Já to ale krom nemožnosti cokoliv udělat nevidím zpětně jako drama. Prostě chce být s maminkou. :) Asi se to má mimču dopřát. Třeba budou i jiné názory, ale tohle vnímám spíš intuitivně.Příspěvek upraven 03.08.18 v 22:54

S jedním to asi jde. Ale já tu mám ještě dceru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
3.8.18 22:59
@Celina píše:
@Boudová prosím tě a jaký to má smysl, že kojíš pořád? Neber to jako rýpání, ale fakt by mě to zajímalo

No já nevím.. jsem v tom taková nejista. Chci ho kojit a pro úspěšný kojení atd. Se nedoporučuje dudlik. A já děti plakat nenechám, ale jinak než cumlanim se neuklidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
3.8.18 23:00

@MartinaCV a dudlik si pak dala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151914
3.8.18 23:01
@Celina píše:
@Boudová prosím tě a jaký to má smysl, že kojíš pořád? Neber to jako rýpání, ale fakt by mě to zajímalo
To už není kojení,je to o tom že ta matka je za dudlík.
@Boudová píše:
No já nevím.. jsem v tom taková nejista. Chci ho kojit a pro úspěšný kojení atd. Se nedoporučuje dudlik. A já děti plakat nenechám, ale jinak než cumlanim se neuklidní.

Syn byl taky takový, dostal dudlík a kojila jsem co hodinu. Přežili jsme to oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
3.8.18 23:03

@Anna766 Já sem taková precitlivela je mi ho líto když mu dávám dudlik jak ho nechce. Chápu že chce tu blízkost maminky. Jenže úplně nonstop to bohužel nejde no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45794
3.8.18 23:04

Dej dudlik nebo se zblaznis. Já taky dávám a kojim úspěšně dal (mám sedmitydenni), nemá ho pořád, jen na uklidnění. Otázka je, jestli ho vůbec bude chtit, když si zvyknul na prso :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
3.8.18 23:06
@veria píše:
Dej dudlik nebo se zblaznis. Já taky dávám a kojim úspěšně dal (mám sedmitydenni), nemá ho pořád, jen na uklidnění. Otázka je, jestli ho vůbec bude chtit, když si zvyknul na prso :nevim:

Nechce. Ale to většinou děti vezmou až později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
3.8.18 23:09

Dej dudlik. My meli.dudlik, dokonce prikrmovana s lahve(odsavala jsem nejakou dobu), a kojili.jsme v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151914
3.8.18 23:10
@Boudová píše:
@Anna766 Já sem taková precitlivela je mi ho líto když mu dávám dudlik jak ho nechce. Chápu že chce tu blízkost maminky. Jenže úplně nonstop to bohužel nejde no.

Chapu :hug: jsi prostě v šestinedělí a rozcitlivělá.Synek tedy dudlík vzal hned.A kojila jsem ostošest,neboj se toho.
Takhle si odděláš záda.Vždyť ho můžeš mít u sebe vedle i s dudlíkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.8.18 23:10

Hele,dle nadpisu jsem ti chtela rict,ze jsem porodila druhou dceru na jare 2015 a to leto bylo stejne umorne,jako letosni.Cili stale na prsu,hotove obe dve.Ale,pokud je to vazne nosntop,i v noci,tak bych ucapal dudlikem a tisila houpanim v naruci,alespon na tu hodinku.toto je fakt moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
3.8.18 23:11
@PajaRada píše:
Dudliky mam ctyri druhy - ani jeden. Vzdycky ji nabere. Uvidime, jak dlouho to jeste vydrzim psychicky :D Ona me ma opravdu jako velkej dudlik.

Me dcera vzala na milost dudlik od nuku ale takova ta zluta guma, je mekci nez ty prusvitne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
3.8.18 23:12
@Boudová píše:
Ahoj. Narozdíl od zakladatelky já opravdu kojim téměř nonstop. Mám měsíční miminko, které mi visi na prsu. Nechtela sem dávat dudlik a byla rozhodnuta kojit co hodinu atd… s láskou. Jenže on mi visi na prsu celou noc a nepustí. Když ji vytáhnu tak place a hned se vrtí a nemůže spát. Přes den to samé. Jediný kdy vytuhne je v satku tam teda vydrží pak chvíli spát i bez prsa to je fakt jediný. Ani nevím co chci poradit. Nejspíš ho nechám dal, ale „stve“ me to mám ještě dceru necelý tři roky a nemám moc prostor ji pořád ne pomazlit. :( pac jen to že si dám sprchu doprovází řev. Měl někdo taky tak? Zlepšilo se?

ahoj.mne presne tohle zacala ted dělat rocni dcera.do roka bych ji odstavila z minuty na minutu,kojit chtěl a tak 2× denne.od roka zmena o 1000%. Chce pít porad,leze mi pod triko,koji se dlouho a co je nejhorsi,nad ranem a v poledne spí výhradně s prsem v puse.neexistuje,ze me nema za dudlik.to je rev .A dudlik po me hazi.nevim co se stalo,pro me je to k neziti,protoze ja si s ni lehat v poledne nemuzu a i kdyby,mam uz uplne ocucane bradavky.dela si ze me dudlik. Doufam,ze to s vedry skonci.Snad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
3.8.18 23:24

Mladsi mela dudlik od porodnice a kojila jsem ji bez problemu a dlouho. Mela jsem doma jeste 17mesicni, to fakt nejde jen lezet s mladsim ditetem. Ale jak jsou horka, tak potrebuje casteji pit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová