Kojím snad nonstop

312
19.2.14 20:50

Kojím snad nonstop !!!

Ahoj holky, chci se zeptat, jestli nemate zkusenost - mam 5ti tydenni holcicku. Kazde rano se budi kolem 8 a od te doby ji mam skoro az do 6 do vecera u prsu. Pokazde ji nakojim, a za cca 40 min zacina „hledat“ prso a plakat a cumlat vsechno kolem, takze zase priladam, vydrzi tak 5 min, a takhle se to opakuje cely den. Az pak vecer po koupani davam UM, aby si ty prsa taky odpocinuly, protoze to po tom dni poradne boli :( Pak v noci spinka ukazkove - vzbudi se tak jednou, vyjmecne dvakrat. Co s tim? To mam malo mleka, ze se tohle deje? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16939
19.2.14 20:51

@PajaRada to bude spurt, taky jsem to tak měla. Ono se to zase upraví, vydrž :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
19.2.14 20:52

Já jsem kojila a jsem za kojení, ale na tvým místě bych šla do UM :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
19.2.14 20:52
@eseta píše:
@PajaRada to bude spurt, taky jsem to tak měla. Ono se to zase upraví, vydrž :palec:

já to pochopila, že je to tak od narození :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
19.2.14 20:54

No, trva to uz tak tri tydny :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
19.2.14 20:54

@eseta taky jsem to chtěla napsat ale ona píše že to takhle mají pořád ne chvilkově :nevim: @PajaRada přibíráte jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
19.2.14 20:55

@Vrtul No,pribirame tak nejak v norme - s tim problem nebyl nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
19.2.14 20:55

Soucítím s Tebou, taky jsem to tak měla. Někdy jsem večer zjistila, že jsem ani nejedla… To nejhorší trvalo asi 14 dní, ani bych neřekla, že to byl u nás spurt. Sice to bylo kolem těch 6 týdnů, ale na spurt to bylo dlouhé. Řešila jsem to tak, že jsem v ty nejhorší dny ani nevylézala z ložnice, jen jsme spolu s malou ležely v posteli. Ale v sedm jsem nakojila naposled a do sedmi do rána jsem o ní nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
19.2.14 20:56

Základ je jestli přibírá a kolik si vypije, normální mi to nepřijde. Já měla u obou dětí málo mlíka, málo tahaly, starší to bylo šumák ta by jen spala, mladší si prso jen cumlal, ale NEPIL a když jsem ho odpojila tak řval. Takže jsem chvíli dokrmovala a odsávala a jelikož ani po 14 dnech nenastala změna tak jsem přešla na UM, po trápení s první nebyl čas a prostor strávit čas celý den s dítětem u prsa. Zničíš si akorát bradavky. :think: :think: :think:

A zkoušela jsi dudlíka? jestli má opravdu hlad? třeba chce jen dudat ale ne pít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2781
19.2.14 20:57

Já kojila do 3 měsíců po hodině a v noci po 3 hodinách. Prsa si pak zvykly, ale kolikrát jsem měla chuť s tím praštit. Ale malej nechtěl pít z lahvičky, tak mi nic jiného nezbylo. Teď už je to v pohodě, až na tu noc a kojení mám ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
19.2.14 20:57

Ahoj, ale jestli máš mínˇmlíka, tak to, že dáš na noc UM a v noci nekojíš, ti jen ublíží, nevím co jsi si o tom všechno zjištovala, ale stimulace v noci je dost důležitá, to pak přes den už nedoženeš. Aspon zkus odsávat co tři až čtyři hodky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
19.2.14 20:58

Já tohle měla u malé taky a pomohlo nám, až když jsem přešla na UM - mé mléko ji prostě nezasytilo a to jsem ho měla dost, jen teda to byla spíš taková zkalená voda. popřípadě se poraď s doktorkou, já jsem právě po konzultaci sní asi po měsící přešla na to UM a byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312

No dudlika prave vubec nechce. A kdyz uz se povede, ze si ho zacne dudlat, tak ji to akorat nabere na zvraceni. Takze uz ho jen plive :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347

@PajaRada tak to mlíka máš asi dost. Tak vydrž, jez hodně vývary, pij caro, kojo čaje, třeba se to po šestineděli spraví a když ne nelámala bych to přes koleno a dala UM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2781
19.2.14 20:59

Jo a trvalo mu 20 min než se napil. Takže jsem dokojila, napila se, skákla na WC a zas kojila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová