Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Anonymní píše:
@Klopotkova to vy jste se zblaznila. Protoze verite jednomu dotycnemu cloveku uz 10let ze vam nekdy povoli dite. A hrabe Vam z toho natolik ze ojizdite stare plesnive dedky a na internetu resite neustale veci kolem ditete a sama zadne asi mit nikdy nebudete vzhledem k tomu ze uz by jste konecne tu flintu do Zita hodit mohla jako stara bezdetna devka co ojede cokoliv.
Klíd. Ona nikdy nepoznala, jaké je to mít problémy s kojením. Dohadovat se s doktorkou, že to chci ještě zkusit a pak to ořvat, protože se to fakt nedaří. Slyšet kolem sebe, že kojení je to nejlepší, co mu můžeš dát a jak kdo kojil pomalu do puberty… ![]()
@Russet a to je důvod ji tady nadávat , protože na to má svůj pohled? Já sní třeba souhlasím ,kolem kojení se v posledních letech dělá takový cirkus že je mi z toho na blití a to já dvě děti mám , takže o kojení vím své a pokud bych někdy měla mít ještě 3 dítě kojit nebudu ikdyby se chtěli v nemocnici na uši stavět.
@Ennny píše:
@Russet a to je důvod ji tady nadávat , protože na to má svůj pohled? Já sní třeba souhlasím ,kolem kojení se v posledních letech dělá takový cirkus že je mi z toho na blití a to já dvě děti mám , takže o kojení vím své a pokud bych někdy měla mít ještě 3 dítě kojit nebudu ikdyby se chtěli v nemocnici na uši stavět.
Tak u mě další kojení nehrozí, ale přesto jsem jeho zastánce. Ne přes mrtvoly.
@Russet já proti němu v celku nic nemám,ale abych dělala něco na sílu jen protože podle někoho je to údajně jediné správné řešení,tak to mi přijde naprosto uvalené.At si každý dělá přece co chce …já mám dvě tragické kojení za sebou do toho oba nedonošeni,ale tak jak se mě snažili v nemocnici cepovat,tak mě ani rodiče v nejhorší pubertě nebuzerovali, takže za mě už nikdy.
@Ennny píše:
@Russet já proti němu v celku nic nemám,ale abych dělala něco na sílu jen protože podle někoho je to údajně jediné správné řešení,tak to mi přijde naprosto uvalené.At si každý dělá přece co chce …já mám dvě tragické kojení za sebou do toho oba nedonošeni,ale tak jak se mě snažili v nemocnici cepovat,tak mě ani rodiče v nejhorší pubertě nebuzerovali, takže za mě už nikdy.
Na druhou stranu, dostávat nevyžádané rady na miminkovském fóru od někoho, kdo nikdy toto nezažil, je trošku mimo.
@Anonymní píše:
@Klopotkova to vy jste se zblaznila. Protoze verite jednomu dotycnemu cloveku uz 10let ze vam nekdy povoli dite. A hrabe Vam z toho natolik ze ojizdite stare plesnive dedky a na internetu resite neustale veci kolem ditete a sama zadne asi mit nikdy nebudete vzhledem k tomu ze uz by jste konecne tu flintu do Zita hodit mohla jako stara bezdetna devka co ojede cokoliv.
No fiha,ty si drsna,teda ![]()
@Ennny nerodily jsme ve stejné porodnici?
Já mám z té jejich kojo propagandy trauma ještě teď a kvůli kojení jsem probrecela první čtyři týdny života dcery. V životě se mi tak neulevilo jako když jsem to konečně vzdala. Takže jsem fanynka kojení, vím že je to to nejlepší ale ne za cenu toho že se maminka psychicky zhroutí z toho že to nejde ![]()
@Anonymní píše:
masakr
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:??? Už mě zase obtěžujete? To tady pár měsíců nebylo.
@Klopotkova to vy jste se zblaznila.
@Russet píše:
Na druhou stranu, dostávat nevyžádané rady na miminkovském fóru od někoho, kdo nikdy toto nezažil, je trošku mimo.
Já osobně jsem nezažila, ale v rodině a kamarádky ano, nežijeme ve vzduchoprázdnu, založ totáč a cenzuru názorů. ![]()
@Klopotkova píše:
Já osobně jsem nezažila, ale v rodině a kamarádky ano, nežijeme ve vzduchoprázdnu, založ totáč a cenzuru názorů.
Ale když se ocitneš ty v té situaci, zkušenosti kamarádek a nevzduchoprázdno je ti k ničemu ![]()
@Russet píše:To si nemyslím, ale polemizovat o tom s Tebou nebudu a ani nechci.
Ale když se ocitneš ty v té situaci, zkušenosti kamarádek a nevzduchoprázdno je ti k ničemu
edit adminem - umazány urážky, vulgarismy