Kojné 1050 Kč
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@K-Black tak si holt jednou za dva roky budeš muset pořídit nové ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K-Black
clovece ale po nejakych 10 rokoch kojenia by si potrebovala plastiku na prsa, otazka ci sa to oplati ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pata308 tak zase za 120,000 který by za těch 10 let dostala by jí na plastiku stačilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj chlap říká že neumím šetřit a koukám má pravdu, litr měs. v čoudu protože kojit nechci, dobře mi tak
ale příští měsíc jdu na testy na cukrovku, tož hodila by se dietka a pár korunek k tomu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anickadomnik dětí už mám dost, myslím že kdyby jich bylo míň nic se nestane ![]()
@pata308 jako představa kojit 10 let, tak se radši zabiju ![]()
- Citovat
- Upravit
proč ne pro všechny ?
Opravdu nechápu, že tento příspěvek není pro všechny matky co kojí. Sice nejsem v hmotné nouzi, ale kojím a snažím se dodržovat zdravé stravování, a to něco stojí. Přijde mi to nespravedlivé. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@glimmer1072 píše:
Opravdu nechápu, že tento příspěvek není pro všechny matky co kojí. Sice nejsem v hmotné nouzi, ale kojím a snažím se dodržovat zdravé stravování, a to něco stojí. Přijde mi to nespravedlivé.
tam jde o toho, že pokud jsi v hmotné nouzi tak prostě nemáš peníze na extra zdravé stravování, a to může ohrozit dítě potažmo tebe. Proto to je. Normálně žijící osoba jí při kojení normálně, možná víc kaloricky, ale není to nic markantního ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@glimmer1072 píše:
Opravdu nechápu, že tento příspěvek není pro všechny matky co kojí. Sice nejsem v hmotné nouzi, ale kojím a snažím se dodržovat zdravé stravování, a to něco stojí. Přijde mi to nespravedlivé.
souhlasím, mělo by to být pro všechny a ještě by to nemělo být omezeno věkem. Je to nefér ![]()
- Citovat
- Upravit
@K-Black ono by to v podstatě nemuselo být omezené ani tím kojením co?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anickadomnik píše:
@K-Black ono by to v podstatě nemuselo být omezené ani tím kojením co?![]()
![]()
a já bych příspěvek na kojení dala i chlapům, jako aby nebyli diskriminovaní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anickadomnik píše:
@K-Black ono by to v podstatě nemuselo být omezené ani tím kojením co?![]()
![]()
jj, ale tady v tom státě se rozumného řešení nedočkáme ![]()
- Citovat
- Upravit
@sagina píše:
a já bych příspěvek na kojení dala i chlapům, jako aby nebyli diskriminovaní
ty jo, já, muž, tři děti a hned to je 6 tisíc
![]()
- Citovat
- Upravit
@anickadomnik píše:
@Raduš.ka44 byl zrušen v té formě jak byl vyplácen zůstal pouze pro lidi kteří mají zdravotní postižení což se týká i té celiakie, pokud má někdo schválený příspěvek na péči může si o sociální příplatek požádat
Ano, vím, že se to takto měnilo, ale co čtu na stránkách MPSV, tak se vyplácel do konce roku 2012.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Raduš.ka44 tak teď bych nerada kecala ale myslím že ho holky berou dál, rsp. nikdo se neozval že by ho letos nedostal dokonce jsem komunik. s jednou co podávala v květnu žádost, takže myslím že to funguje stejně, možná ho zase nějak přejmenovali ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit