Kojné 1050 Kč

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8151
19.9.13 21:25

@K-Black tak si holt jednou za dva roky budeš muset pořídit nové :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
19.9.13 21:27

@K-Black :lol: clovece ale po nejakych 10 rokoch kojenia by si potrebovala plastiku na prsa, otazka ci sa to oplati :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
19.9.13 21:28

@pata308 tak zase za 120,000 který by za těch 10 let dostala by jí na plastiku stačilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
19.9.13 21:34

Můj chlap říká že neumím šetřit a koukám má pravdu, litr měs. v čoudu protože kojit nechci, dobře mi tak :mrgreen: ale příští měsíc jdu na testy na cukrovku, tož hodila by se dietka a pár korunek k tomu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
19.9.13 21:36

@anickadomnik dětí už mám dost, myslím že kdyby jich bylo míň nic se nestane :mrgreen:

@pata308 jako představa kojit 10 let, tak se radši zabiju :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19.9.13 21:49

proč ne pro všechny ?

Opravdu nechápu, že tento příspěvek není pro všechny matky co kojí. Sice nejsem v hmotné nouzi, ale kojím a snažím se dodržovat zdravé stravování, a to něco stojí. Přijde mi to nespravedlivé. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7211
19.9.13 21:52
@glimmer1072 píše:
Opravdu nechápu, že tento příspěvek není pro všechny matky co kojí. Sice nejsem v hmotné nouzi, ale kojím a snažím se dodržovat zdravé stravování, a to něco stojí. Přijde mi to nespravedlivé. :?:

tam jde o toho, že pokud jsi v hmotné nouzi tak prostě nemáš peníze na extra zdravé stravování, a to může ohrozit dítě potažmo tebe. Proto to je. Normálně žijící osoba jí při kojení normálně, možná víc kaloricky, ale není to nic markantního ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
19.9.13 21:56
@glimmer1072 píše:
Opravdu nechápu, že tento příspěvek není pro všechny matky co kojí. Sice nejsem v hmotné nouzi, ale kojím a snažím se dodržovat zdravé stravování, a to něco stojí. Přijde mi to nespravedlivé. :?:

souhlasím, mělo by to být pro všechny a ještě by to nemělo být omezeno věkem. Je to nefér :cert:

• Citovat
  • Upravit
8151
19.9.13 21:57

@K-Black ono by to v podstatě nemuselo být omezené ani tím kojením co? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
19.9.13 22:00
@anickadomnik píše:
@K-Black ono by to v podstatě nemuselo být omezené ani tím kojením co? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a já bych příspěvek na kojení dala i chlapům, jako aby nebyli diskriminovaní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
19.9.13 22:03
@anickadomnik píše:
@K-Black ono by to v podstatě nemuselo být omezené ani tím kojením co? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jj, ale tady v tom státě se rozumného řešení nedočkáme :roll:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
19.9.13 22:04
@sagina píše:
a já bych příspěvek na kojení dala i chlapům, jako aby nebyli diskriminovaní :mrgreen:

ty jo, já, muž, tři děti a hned to je 6 tisíc :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7182
20.9.13 09:28
@anickadomnik píše:
@Raduš.ka44 byl zrušen v té formě jak byl vyplácen zůstal pouze pro lidi kteří mají zdravotní postižení což se týká i té celiakie, pokud má někdo schválený příspěvek na péči může si o sociální příplatek požádat

Ano, vím, že se to takto měnilo, ale co čtu na stránkách MPSV, tak se vyplácel do konce roku 2012.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
20.9.13 12:36

@Raduš.ka44 tak teď bych nerada kecala ale myslím že ho holky berou dál, rsp. nikdo se neozval že by ho letos nedostal dokonce jsem komunik. s jednou co podávala v květnu žádost, takže myslím že to funguje stejně, možná ho zase nějak přejmenovali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kramerka
9.11.13 15:00

Tak jak je to tedy s tím kojným a co je k tomu třeba? :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat