Kokosový olej pro batole

417
23.3.24 13:16

Kokosový olej pro batole

Ahojky.. :) Holky jdu si pro typ…Mažete děti kokosovým olejem? Pokud ano jakým.?Syn má po těle několik suchych šupinatých míst…Už jsme byli na kožním atopak to není..Prostě s emu takhle sem tam objeví…
Kokosový olej vím že je super jen nevím který použít na malýho.(20mesicu) Nějaký ty v dm, drogerii Teta atd??Dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9019
23.3.24 13:26

Lipobase repair

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4279
23.3.24 14:52

Raw bio, určitě budou mít v DMku. Kokosákem mažu i novorozence ;)

Ale podle mě na suchou kůži nefunguje, já jsem ho zamíchala do krému, který byl příliš lehký a navoněný (Weleda měsíčková).

Pokud to nejsou velké plochy, zkusila bych Alverde měsíčkový balzám na rty. Trochu lepí, ale na suchou kůži je super. A pokud vám nebude vyhovovat, tak se nejedná o velikou investici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
23.3.24 14:59

Za mě pomohla vazelína z lékárny.
Ale myslím že Bio olej miminku určitě neublíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
23.3.24 15:54

Děkuji za rady. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
23.3.24 16:35

Nakonec jsem vzala toto… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
24.3.24 18:42

Holky povedlo se mi to vyfotit :D
Je to s ním těžký.. :)
Nic ho nesvědí neskrabe se nic..
Mistama jsou fleky suché a červené jiný SOU jen suchý ale na první pohled to není vidět. jen cítit když se po tom přejede prstem :)
A kolem bříška je i taková jakoby krupička..
Něco podobného už měl mám pocit ale menší teda. Byla jsem s ním i na alergo-imunologii dělali mu testy atopak (jestli má predispozice) a vyšlo to v pohodě.
Ještě mi napadlo starší syn minulý víkend v sobotu se mu projevila 5 nemoc…Nic jiného mu nebylo jen začali tváře červené a pak po těle takový stopy.Ale nebylo to vystouplé ani suché nic.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4279
25.3.24 21:58

@Tereza2609

Tak co dětské máslo, jak funguje?

Takovéhle suché ložisko měl můj kluk na nožičce taky když měl okolo 2 let asi, určitě několik týdnů až měsíců. Občas jsem ho namazala, ale spíš zapomínala, nijak ho to nesvědilo a netrápilo. A pak zase samo zmizelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
25.3.24 22:05

@Callista Promazavam 2-3× denně tak uvidíme… :) Zatím je brzy to nějak hodnotit, ale negativního nic jsem zatím nezpozorovala tak uvidím. :) Budu mazat tak 1-2 týdny a uvidím… :) Jestli bude zlepšení nebo ne..😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí