Kolik bere učitelka 2.stupeň
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@jege píše:
Tak když se zeptáš na takové tabu, jakým je učitelský plat?! Správná odpověď vždy a za všech okolností zní - mizerný a neodpovídající jejích záslužné práci!
Asi jo viď? Kdyby byla ségra pekařka v pekárně, tak by to možná bylo v pohodě. Ach jo. Emimino se proměnilo v hon na čarodějnice. Blažené to doby, kdy se tu tohle nedělo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jege píše:
Tak když se zeptáš na takové tabu, jakým je učitelský plat?! Správná odpověď vždy a za všech okolností zní - mizerný a neodpovídající jejích záslužné práci!
Není to žádné tabu. Ať si najde tabulky. Podívá se na léta praxe a ví to hned.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
Není to žádné tabu. Ať si najde tabulky. Podívá se na léta praxe a ví to hned.
Opravdu triviální záležitost na pár minut, pokud dotyčný nikdy nepracoval ve státní sféře: https://www.skutecnost.cz/…nti_846.html#… . A navíc asi v hrubém, takže ještě by měl mít účetní znalosti, aby si mohl vypočítat, kolik je to na ruku. Opravdu brnkačka v porovnání se složitostí zadání dotazu na eMimino a podle pár odpovědí několika učitelů s různou praxi si udělat přibližný odhad.
![]()
PS: Já osobně bych se asi také raději poptal na různých fórech než to všechno složitě studovat! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jege píše:
Opravdu triviální záležitost na pár minut, pokud dotyčný nikdy nepracoval ve státní sféře: https://www.skutecnost.cz/…nti_846.html#… . A navíc asi v hrubém, takže ještě by měl mít účetní znalosti, aby si mohl vypočítat, kolik je to na ruku. Opravdu brnkačka v porovnání se složitostí zadání dotazu na eMimino a podle pár odpovědí několika učitelů s různou praxi si udělat přibližný odhad.![]()
PS: Já osobně bych se asi také raději poptal na různých fórech než to všechno složitě studovat!
Ja to chtěla vědět cca. Ve státním nepracuji od 20 let. Jsem v korporátu. Nečekala jsem, že to vzbudí takovou vlnu nevole. Příště budu moudřejší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alisekR píše:
Asi jo viď? Kdyby byla ségra pekařka v pekárně, tak by to možná bylo v pohodě. Ach jo. Emimino se proměnilo v hon na čarodějnice. Blažené to doby, kdy se tu tohle nedělo.
Staci si najit tabulky, to snad zvladnes. Je na ne hromada odkazu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jege píše:
Opravdu triviální záležitost na pár minut, pokud dotyčný nikdy nepracoval ve státní sféře: https://www.skutecnost.cz/…nti_846.html#… . A navíc asi v hrubém, takže ještě by měl mít účetní znalosti, aby si mohl vypočítat, kolik je to na ruku. Opravdu brnkačka v porovnání se složitostí zadání dotazu na eMimino a podle pár odpovědí několika učitelů s různou praxi si udělat přibližný odhad.![]()
PS: Já osobně bych se asi také raději poptal na různých fórech než to všechno složitě studovat!
Proc složitě. Tabulka je jasna, odmeny a osobko zalezi na škole, to ti nepomuze vedet, zev jedne davaji tisic, ve druhe dve stovky, jinde nulu. Je to nenarokova slozka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jege píše:
Účetní znalosti na výpočet čisté mzdy nejsou třeba - stačí zapsat do Googlu výpočet čisté mzdy, najít stránku (léta používám jednu a tu samou), hodím do tabulky hrubý plat, děti a kliknu.
- Citovat
- Upravit
@bedrisek píše: Účetní znalosti na výpočet čisté mzdy nejsou třeba - stačí zapsat do Googlu výpočet čisté mzdy, najít stránku (léta používám jednu a tu samou), hodím do tabulky hrubý plat, děti a kliknu.
Coz stejně nevi, jake ma jeji sestra osobní, zda ma nejake odměny, kdo si uplatnuje deti, jestli nema nejakou brigadu bokem… Takže stejně zjisti kulový.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alisekR píše:
Nebudu se k tobě už vyjadřovat. Skutečně si jedeš svou. Ty budeš taky dáreček. Vůbec nic jsi nepochopila a nebo tě neučili číst. Psala jsem důvod, proč to chci cca vědět. Je to až trapné, jak mě urážíš.
Právě ze cist umim a krom toho zvladnu i přemýšlet a proto vim, ze to k nicemu vedet nepotřebuješ a trapné jsou spis ty duvody, ktere tu uvadis na podporu tve zvedavosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Právě ze cist umim a krom toho zvladnu i přemýšlet a proto vim, ze to k nicemu vedet nepotřebuješ a trapné jsou spis ty duvody, ktere tu uvadis na podporu tve zvedavosti.
Taky ti to přijde strašně divný a spíš trapný? Zakladatelka je tak urputná a nepříjemná, že vlastně ani nechci vědět, jak je to ve skutečnosti a co tímto divadýlkem sleduje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. píše:
Taky ti to přijde strašně divný a spíš trapný? Zakladatelka je tak urputná a nepříjemná, že vlastně ani nechci vědět, jak je to ve skutečnosti a co tímto divadýlkem sleduje.
Ano přijde. O sestře tvrdí, že je psychicky narušená. Ale v tom případě není jediná v rodině, jak je přehnaně urputná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Coz stejně nevi, jake ma jeji sestra osobní, zda ma nejake odměny, kdo si uplatnuje deti, jestli nema nejakou brigadu bokem… Takže stejně zjisti kulový.
Jasně, ale hrubou představu mít bude. Protože pokud nezná osobní, odměny…budou jí i informace od uživatelek k prdu
- Citovat
- Upravit
@bedrisek píše:
Jasně, ale hrubou představu mít bude. Protože pokud nezná osobní, odměny…budou jí i informace od uživatelek k prdu
Na hrubou predstavu nepotrebuje pocitat cistou mzdu, protože se stejne muze lisit o x tisic a ano, informace od dalsich uzivatelek jsou uplne stejne k prdu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jege píše:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alisekR pokud chceš sestře opravdu pomoct, tak se obrat na nějakou organizaci, která se zabývá domácím násilím. Poradí.
Plat je ti fakt k ničemu.
Mohla's to rovnou napsat, o co jde. Nemusíš se tak vztekat.
Ano, možná jsem trapná, nicméně ty neuvazujeszcela jasně, jde tobi sestru. Nech si poradit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit