Kolik berete na homeoffice?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Tak asi záleží, co děláš. Já jsem na ho normálně na plný úvazek, mzda dle toho, jak moc se snažím
když se mi nechce, mám průměrnou mzdu, kdZ se mi chce, tak několikanásobek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nějak nechápu dotaz. Vydělám si na HPP úplně stejně na HO jako když sedím v kanclu.
A když jsem měla DPČ na rodičáku, tak jsem si taky vydělala hodinově stejně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na HO beru stejně, jako bych brala sedíc v kanclu
U mojí práce je jedno, jestli mám počítač doma v obýváku anebo v office ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nic, protože můj zaměstnavatel žádné formy HO neumožňuje, ani dpp, ani dpč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem na RD, pracuji cca. 45 - 55 hodin za mesic. Z toho zhruba polovinu doma. Mam lehce pres 400 na hodinu.
- Citovat
- Upravit
Manžel je na HO 2× týdně, podzim, zima byl téměř stále. Plat stále stejný. Prostě má nějakou pracovní smlouvu a podle toto plat. Neslyšela jsem, že by v tom byl někdy rozdíl. Práci dělá pořád stejnou a stejně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vydělávám stejně na HO jako když sedím v kanclu
Přece fakt, že danou práci neděláš na pracovišti, ale doma, nijak neovlivňuje to, kolik za to dostaneš zaplaceno ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj maminky,kolik si vydelate pro svého zaměstnavatele práci z domu? Máte DPP či DPČ? Či jiný typ úvazku.
Já mám kolikrát kolem 2tis, tak přemýšlím, jesi se nato vykašlat.
Vydělávám víc, bo nemusím trávit čas za volantem, kde nic neudělám.
Jestli máš dva tisíce za den, tak to zas není tak špatný, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše:
Vydělávám víc, bo nemusím trávit čas za volantem, kde nic neudělám.Jestli máš dva tisíce za den, tak to zas není tak špatný, ne?
Myslím, že myslela celkem ![]()
Neplete si zakladatelka Home Office a přivýdělek z domu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak když jsem si vydělala dvojku na rodičáku za to, že jsem si dvakrát-třikrát do měsíce sedla večer po uspání k počítači, byla jsem ráda, že mám slušný malý přívýdělek. Kdyby mi ji teď nabízeli za tutéž práci, kterou dělám 4× týdně v době, kdy mám děti v institucích, tak bych si asi ťukala na čelo. To jsou mi dotazy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako ostatní tady pracuji na HPP a vydělám stejně jako bych byla v kanceláři.. Za kolik hodin máš ty 2000? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminky,
kolik si vydelate pro svého zaměstnavatele práci z domu? Máte DPP či DPČ? Či jiný typ úvazku.
Já mám kolikrát kolem 2tis, tak přemýšlím, jesi se nato vykašlat.