Kolik by měla vážit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jajda54
16.8.13 22:06

drobné děti

Ahoj maminky, tak moje starší dcera měla normalní por, váhu 3kg bude ji 5 let a má 16kg je to akova hubena žižala co neposedí a je pořád v po měla těch 13khybu-
mojed ruhá dcera předčasně narozená drobeček 1300g a 38cm má ted 16 měsíců a váží 8,5kg a 77cm ted vyrostla rychle o 5cm
je drobnější ale papá dost jídlo i mlíčko ale lezou ji ted zuby stoličky tak to co sní ho vykaká ale vrutálně ale zase netrpí bolesti zoubku ani teplotami jako třeba děti od kamarádky. dnes mi dr. řekla že by mala měla mít alespon 9kg v tomto věku že se narodila drobnější a že asi bude drobnější po mě. ja jsem ráda jak váhu hezky dohnala ikdyž je někde mimo tabulku nebo pod tabulkou, podle mě příště tak nevyoste ale třeba přibere. je fakt že starší dcera o dost víc hodně jedla polívky tahle mladší moc polívky nechce.ale přesto je i ta starší žížala ale jsou obě zdravé a neposedné :mavam:

• Citovat
  • Upravit
259
26.9.13 21:10

Tak my máme v 18m 79cm a 10kg, my oba jsme drobní, a malí, tak i náš drobeček bude menší :), ve 12m měl 8970 a 72 cm, takže za pul roku přibral kilo a vyrost o 7cm, papá nádherně a prospívá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
26.9.13 22:07

Malá v 18.měsících 9,5kg a 84cm :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie