Kolik hodin denně pracujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.4.19 11:05

Driv jsem dělala v casinu u pokeru a to jsem dělala 13h směny, za jeden večer klidně i 10tis na dyskach, plat asi 20tis. Byl to divoký život :lol: v dnešní době ve zdravotnictví 12h směny dva dny práce a dva volna. Plat cca 25tis a tam už bez dysek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.19 11:07

@P4ja Nemám, zatím. Právě proto mi to nevadí si to vzít domů. Jakmile budu mít děti, tak to bude taky jiné.

Jinak tu moji prac. dobu jsem myslela zhruba, ne přesně. Většinou chodím na 7:45, někdy chodím až na 8:40. Jak kdy. A zas někdy končím před 12 a někdy o půl 2. A jelikož nejsem třídní, tak jsem docela v pohodě a nemám toho tolik na zařizování. A dozor mám jen 2× týdně o velké přestávce, takže v pohodě. Jsme hodně velká škola, máme některé ročníky dokonce po 4 třídách, tkaže se ty dozory nějak rozptýlí mezi hodně učitelů.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.19 11:10
@Anonymní píše:
@P4ja Nemám, zatím. Právě proto mi to nevadí si to vzít domů. Jakmile budu mít děti, tak to bude taky jiné.Jinak tu moji prac. dobu jsem myslela zhruba, ne přesně. Většinou chodím na 7:45, někdy chodím až na 8:40. Jak kdy. A zas někdy končím před 12 a někdy o půl 2. A jelikož nejsem třídní, tak jsem docela v pohodě a nemám toho tolik na zařizování. A dozor mám jen 2× týdně o velké přestávce, takže v pohodě. Jsme hodně velká škola, máme některé ročníky dokonce po 4 třídách, tkaže se ty dozory nějak rozptýlí mezi hodně učitelů.

To ja treba ucim dp 12.30 a dozor mam 13.30-14.00. Pritom bych mohla jit domu driv jinak :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.19 11:13
@Anonymní píše:
To ja treba ucim dp 12.30 a dozor mam 13.30-14.00. Pritom bych mohla jit domu driv jinak :nevim:

To je na houby :cert: Já to tak měla loni. A kolegyně tělocvikářka měla jeden den až odpoledka, ale dali jí dozor po 4. hodině. Taky byla nadšená :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.19 11:17

Mám 35,5 hodiny týdně, plat mám cca 16 a půl čistého, taky ve školství. Pracuju jako asistent pedagoga.

• Citovat
  • Upravit
2536
7.4.19 11:20
@Anonymní píše:
To je na houby :cert: Já to tak měla loni. A kolegyně tělocvikářka měla jeden den až odpoledka, ale dali jí dozor po 4. hodině. Taky byla nadšená :lol:

A je ta hodina zaplacená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
7.4.19 11:23
@Gabri.ela.ela píše:
Driv jsem dělala v casinu u pokeru a to jsem dělala 13h směny, za jeden večer klidně i 10tis na dyskach, plat asi 20tis. Byl to divoký život :lol: v dnešní době ve zdravotnictví 12h směny dva dny práce a dva volna. Plat cca 25tis a tam už bez dysek :lol:

Ale taky divočina, viď? :lol:

Nedávno přidávali. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
7.4.19 11:35

Pracuju 30h týdne, raní směny, administrativa, plat kolem 17 čistého.Peníze žádný zazrak,ale jsem ráda, že mám čas na dceru, domácnost, práce mě baví, nejsem uhoněná… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11110
7.4.19 11:36

Pred ditetem dvanactky, krátký, dlouhy tyden a dost prescasu (nemocnice). Od srpna se vracim po rodicaku. Opet na smeny, ale jen polovicni uvazek zatim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
7.4.19 11:36
@Alušáček píše:
Pracuju 30h týdne, raní směny, administrativa, plat kolem 17 čistého.Peníze žádný zazrak,ale jsem ráda, že mám čas na dceru, domácnost, práce mě baví, nejsem uhoněná… :)

Klídeček, pohodička, kafíčko a pokec s holkama. ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.19 11:38

Taky jsem učitelka na základní škole.
V pondělí končím ve 14:00,v úterý a čtvrtek v 15:00 a ve středu a pátek (pokud nemám za chybějící vychovatelku družinu nebo nějakou pořadu) tedy ve 12:40.
Já se tím nechlubím, jenom to konstatuju.
Loni jsem si potřebovala přivydělat a chodila jsem na různé cateringy,pracovali jsme 12-15 hodin a to byl teda masakr. Obdivuji opravdu všechny lidi a hlavně zdravotní sestry,že to dávají 8o :*
Jo a plat mám 25 000 cisteho a bydlím v Praze. Kdybych se musela rozvést a zůstat sama s dětmi,můžeme se při ceně nájmů tady, začít chodit pást :roll: :(

• Citovat
  • Upravit
5064
7.4.19 12:13

Pracuji více než je standart - po-čt 9 hodin. Pátek, sobota 10 hodin. Kolem bydlí samé kamarádky učitelky a už nepřímo dceru směruji tímto směrem :lol: Časově je to pro ženskou dobrá práce. Min. týden byl zápis a holky si stěžovaly, jak to bude dlouhý den, že budou v práci 9 hodin, tak jsem se pousmála a mlčela jsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.19 12:28

Ucim cizi jazyky na zs. Odjizdim z domova v 7:15, vracim se kolem 13h. Mam hned 1-2 soukrome hodiny doma. Pak do skolky+program s dcerou. Vecer si ji prebira manzel, ja mivam 3vecery 17:30-20 kurzy. Ve skole cisteho 24tis+ na ZL 30tis. Jsem spokojena. Prace me bavi, jinak bych to nedelala.

• Citovat
  • Upravit
26583
7.4.19 12:34

U nas se dela podle potreby, moc dlouho nejsem ochotna delat, mam tri deti a chci se jim taky venovat. Nastesti se resi vysledky, ne pracovni doba. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.19 12:48

Manžel dělá na 24 hodinové směny :lol: Já nechci pracovat déle jak 8 hodin.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat