Kolik hodin denně pracujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.4.19 13:10
@Anonymní píše:
Ucim cizi jazyky na zs. Odjizdim z domova v 7:15, vracim se kolem 13h. Mam hned 1-2 soukrome hodiny doma. Pak do skolky+program s dcerou. Vecer si ji prebira manzel, ja mivam 3vecery 17:30-20 kurzy. Ve skole cisteho 24tis+ na ZL 30tis. Jsem spokojena. Prace me bavi, jinak bych to nedelala.

Nestačím se divit, jaké jsou mezi školami rozdíly 8o. Z domova odjíždím 6:45, cesta cca 20 minut, často dozor od půl osmé, takže do té doby už musím mít vše nachystané. Hodně stolování, nejdříve se domů dostanu po druhé hodině. Každý týden porady, minimálně do tří, jeden den v týdnu. Dílničky, individuální třídní schůzky, jednání s rodiči, někdy na vícekrát, jsem třídní. 22 tisíc čistého, 15 let praxe. Opravy písemek často doma, protože hodně usilujeme a při pěti či šesti hodinách denně si tu přípravu opravy ve škole prostě nemáte kdy udělat.
Takže předpokládám, že nejste třídní a máte velmi nadstandardní vztahy s vedením, za takový rozvrh a pracovni dobu. To se jen tak nevidí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.19 13:12

Suplování a hodně suplujeme, nedá se opravit.

• Citovat
  • Upravit
122551
7.4.19 14:06

Já dělám 40 hodin týdně. Ono při výchově malé tříleťačky, odvádění i vyzvedávání ze školky to snad ani jinak nejde. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.19 14:21

40 hodin tydne, banka centrala, 40 hrubeho

• Citovat
  • Upravit
15402
7.4.19 14:27
@Průzkumník píše:
Klídeček, pohodička, kafíčko a pokec s holkama. ;) :palec:

Ano, mam štěstí i tohle stihnu v pracovní dobe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
7.4.19 14:36
@Alušáček píše:
Ano, mam štěstí i tohle stihnu v pracovní dobe :lol:
Šak o to jde. ;-)

Kdo se chce honit, ať se honí.

Limit je nebe, jak mi tuhle říkala jedna 28cítka co se honí za žlutým Camarem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
7.4.19 14:36
@mrav píše:
Já dělám 40 hodin týdně. Ono při výchově malé tříleťačky, odvádění i vyzvedávání ze školky to snad ani jinak nejde. :mavam:

Tady nic neulovíš. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
7.4.19 14:37
@Anonymní píše:
Manžel dělá na 24 hodinové směny :lol: Já nechci pracovat déle jak 8 hodin.

Ale zas má 2 dny volno, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122551
7.4.19 14:40
@Průzkumník píše:
Tady nic neulovíš. :mavam:

A třeba jo. :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
7.4.19 14:48
@mrav píše:
A třeba jo. :lol: :mavam:
:kytka: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
7.4.19 15:22

Dělám klasicky 8 hodin a ob víkend jsem v práci i v sobotu. Plat taky žádná hitparáda, ale v našem kraji průměr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
7.4.19 15:32

Letos mam uvazek od 7-15h. (stava se, ze koncim kolem 14h.). Jak to bude dalsi sk. rok, tak to predem netusim. Protoze kazdy rok mam jiny.
Aktualni pracovni doba mi vyhovuje. Nikde nedojizdim. Jestli budu dojizdet jinam, tak jsem ochotna pracovat do 16h. :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
7.4.19 15:37
@P4ja píše:
Já, učím. Na pracovní dobu si nestěžuju a k dětem je to fajn kvůli prázdninám. Ale v práci musíme být min 15 min před začátkem našich hodin. A to nemluvím o dozorech, suplování, jednání s rodiči. Když má člověk třídu, tak spoustu věcí kolem. A opravování aj taky něco dají.Ale znám lidi, kteří odučí, zavřou a víc nic nedělají. Podle toho to taky pak vypadá.

U nas je to stejne, taky mame prichod 15 min. pred prac. dobou. Kdo ma rano dohled, tak ma prichazet 20 minut pred, protoze otvira vchod atd., dohledy mame rozepsane vzdy na cely mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65418
7.4.19 15:55
@Kelsey píše:
U nas je to stejne, taky mame prichod 15 min. pred prac. dobou. Kdo ma rano dohled, tak ma prichazet 20 minut pred, protoze otvira vchod atd., dohledy mame rozepsane vzdy na cely mesic.

Na mesic? To je divne,ne? Ja znam ruzne skoly a vsude to maji na cely rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
7.4.19 16:02
@Anonymní píše:
@P4ja Nemám, zatím. Právě proto mi to nevadí si to vzít domů. Jakmile budu mít děti, tak to bude taky jiné.Jinak tu moji prac. dobu jsem myslela zhruba, ne přesně. Většinou chodím na 7:45, někdy chodím až na 8:40. Jak kdy. A zas někdy končím před 12 a někdy o půl 2. A jelikož nejsem třídní, tak jsem docela v pohodě a nemám toho tolik na zařizování. A dozor mám jen 2× týdně o velké přestávce, takže v pohodě. Jsme hodně velká škola, máme některé ročníky dokonce po 4 třídách, tkaže se ty dozory nějak rozptýlí mezi hodně učitelů.

Uměla bys spočítat, kolik hodin reálně makáš měsíčně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat