Kolik jste ochotni dát za rodinnou dovolenou u moře?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2922
2.1.24 13:17
@stinga píše:
s mým ADHD dítětem chodit do restaurací a čekat než ti to donesou, a že jižní státy mají hooodně času na všechno, by bylo na zabití,
a vařit o dovolené, tak to raději zůstanu doma a půjdu na koupák

Vsak jo, kazdy at si vybere co jemu vyhovuje. My jsme proste radi pani sveho casu a svych dni. K snidani si kazdy vytahne z lednice na co ma chut, uvarit spagety s necim, udelat salat nebo hodit maso/rybu na grill je otazka par minut (a takz hlavne na to nejsem sama ze jo…) a na restaurace jsou deti zvykle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
2.1.24 13:38

Koukám na tu Invia, zadala jsem si všechny zájezdy polopenze/all od března to října, a třeba vidím nabídku (nevim, která cestovka, nerozklikavala jsem to) z Prahy letecky na 10 dní druhá polovina dubna all inclusive, Turecko, dobře hodnocený hotel, za cca 25000 Kč pro dva dospělé a tříleté dítě.
V Turecku jsme byli v únoru - teplé jaro - a i to bylo fajn, takže duben bych považovala za perfektní termín.
Za takových podmínek bych neřešila nic po vlastní ose, natož autobusem do Chorvatska, protože najdete mnohem lepší nabídky tohohle typu, pokud ti jde jen o slunce, moře plus nějaký základní komfort (v tomto případě až luxusní).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77554
2.1.24 14:57
@smile_xxx píše:
S, all inclusive, 4* hotel. Odlet z Prahy.

tak to je super cena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77554
3.1.24 13:51
@smile_xxx píše:
Jo, a stejně to na tebe zkouší. V pátek jsem reagovala na to, že mám o zájezd zájem, jen jsem chtěla dorešit typ pokoje. A v pondělí mi dali ty info, co jsem potřebovala, ale už to bylo drazší asi o 4 tis. Tak jsem to koupila jinde. Kupovala jsem to v prosinci.

toto vždycky říká mamka, že se dívá na nějakou dovolenou na Eximu, a jak to chce koupit, je to tak o 10 % dražší - tak musí prohlížet na jiném počítači, než kupovat - ono to nějak asi načítá počet shlédnutí, že vidí, že máš zájem :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
3.1.24 13:52

@stinga Exim to děla s oblibou :zed: letam s nimi ale rada, takže si vždy udělám printscreen nabídky a prikladam ho k objednávce :lol: jak Tatar, ale funguje to 100% a cena se záhadně vrátí na původní částku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77554
3.1.24 14:13
@Tichošlápek píše:
@stinga Exim to děla s oblibou :zed: letam s nimi ale rada, takže si vždy udělám printscreen nabídky a prikladam ho k objednávce :lol: jak Tatar, ale funguje to 100% a cena se záhadně vrátí na původní částku.

aha, vidíš, to je taky dobrá finta na ně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.26 09:03

@Euforia Kde jste prosím byli v té Itálii a jaké to bylo? Hledáme nenáročnou ale pěknou dovolenou na červen pro malé děti, první moře s dětmi. Děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
15434
20.2.26 09:14
@Anonymní píše: Více

konkrétně neporadím. Ale jestli můžete jen mimo hlavní sezónu, tak by určitě bylo lepší září, bude teplé moře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí