Kolik má vypít vody

36
20.2.07 11:13

Kolik má vypít vody

Ahoj maminky, nám na vás dotaz. Kolik vody, mimo vody v jídle, má vypít 8-mi měsíční dítě? Filípek je ještě částečně kojený, ale jen tam 2× za 24 hodin, jinak do něj nemůžu dostat nic - ani kojo vodu, čaj, šťávy - nic. Nechce nic vypít. Pak to má ale vliv na kakání, hrozně se s tím pere, evidentně ho to bolí.
Díky za rady. :( L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6927
20.2.07 11:20

Ahoj,

mel by vypit zhruba ten litr, pocita se tekutina i v jidle. A z ceho pijete? Nekterym detem vadi flaska a jdou rovnou na hrnek. Nebo opacne.
Drzime palce at se zadari najit neco co mu bude chutnat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
20.2.07 11:27

Ahoj, nase mala /8 mesicu/ taky nechtela pit a zhruba posledni mesic zacla. Davala jsem ji caj misto ze zacatku na lzicku a jedine tak ho pila. No a ted jsme zkusili caj od Hami - malinovy, a ten pije najednou i z flasky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
20.2.07 11:27

0,5l mlika a 0,5l vody (caje,..) - samozrejme zapocitany i tekutiny v jidle. Mne starsi taky moc nepila a trvalo ji 3mesice nez se to naucila, ale problemy se zacpou jsme nemely, asi proto, ze jedla hodne ovoce a zeleniny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
20.2.07 11:29

Dávám mu pít jak z hrnečku s násoskou, tak z flašky - hraje si s tím a když se mu náhodou povede nasát, tak se hrozně šklebí. Tenhle problém máme už od 6-ti měsíců. Když jsem ho ještě hodně kojila, tak jsem to neřešila, ale teď mám strach, aby nebyl dehydrovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
20.2.07 15:39

Ahojky.
Měl by vypít 100 ml na kilo, takže náš malý by měl vypít 9500 ml a vypije tak
1,5 litru, no prostě pije jako duha:-)) Někdo tu psal, že jim chutná malinový čaj od Hami, tak obecně čaje od Hami malému taky chutnají nejvíc, tak třeba vyzkoušej jiný druh čaje a třeba bumbat začne.
 Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
20.2.07 15:50

Ahoj
mám dotaz ohledně těch čajů od HAMI - to jsou porcované, granulované nebo už hotové? A jaký máte názor na granulované čaje vs. zoubky? Nezadělám jimi malému na kazy? Mě malej také nechce moc pít. Já tedy zatím zkouším dětský bylinkový čaj od Lerosu. A zjistila jsem že trochu líp mi to pije teplé, ale když je čajík už chladnější tak se šklíbá a plive :roll:
Teď mu lezou zoubky (jeden už zrovna dneska ráno cinknul o lžičku :lol: )a druhý se asi už chystá tak jsem si myslela,že chladnejší pití mu uleví-hahaha- ale nechytám se :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
22.2.07 13:25

Ahoj,

my jsme s pitím, taky bojovali :( . Když jsem odstavovala, tak ksem zkoušela s flašky čaj, vodu, šťávičky anic nechtěla :( . Tak jsem Vendulce ty čajíky dávala po lžičkách a to " pila ". Tak jsem vždycky po pár lžičkách dala flašku a tak pořád dokola. Po týdnu se naučila z lahvičky s pítkem :lol: , šikulka :D . Teď jí dávám na střídačku čaje granulovaný ( HIPP ), nebo sáčkový ( Leros ), nebo jí udělám čerstvé šťávička a ty zředím kojo vodou. Samotnou kojo vodu mi tada nechce :wink:

Bibinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
22.2.07 16:13

Díky holky za rady, budu to pořád zkoušet, snad se to brzy naučí. :?
Díky moc.
 Lucis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí