Po jaké době známosti jste otěhotněly?

9578
20.2.07 10:27

Po jaké době známosti jste otěhotněly?

Ahoj, tak mě napadlo, po jaké době, co jste znaly své partnery jste s nimi chtely děti? Nebo spíše se vám povedly? Zda jste se snali měsíc, rok a přišly jste do jiného stavu? :D Jen tak pro zajímavost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
52
20.2.07 10:29

Já jsem miminko moc chtěla, takže jsem to příteli navrhovala už asi po třech měsících společného bydlení :) Nekonec jsem otěhotněla rok na to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
20.2.07 10:39

My se znali 5 let, po těch 5letech jsme se vzali ( červen ) a na konci říjnu stejného roku jsme si řekli, že si tedy nechám vyndat tělísko a zkusíme mimi. Vše se nastartovalo v prosinci…jenže mi manžel odjel na služební cestu, tak se mimi povedlo v lednu = hned :wink:

Ježiši, kecám, po 5 letech jsme se zasnoubili :oops: po 6 letech jsme se brali, já si říkala, že to je nějaký divný, když jsme 6 let slavili vloni v červnu :oops: …ty počty :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
20.2.07 10:41

Taky 5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
20.2.07 10:43

já miminko také moc chtěla, mluvili jsme o tom už po půl roce známosti, ale nedařilo se,čekali jsme skoro rok a půl. otěhotněla jsem, když jsme byli spolu rok a 9 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6909
20.2.07 10:44

Ahoj,
my se vzali po 3 letech společného bydlení a miminko se povedlo hned druhý měsíc(příští měsíc spolu budeme už 7 let).....
Mimi jsme chtěli dřív,ale řešili jsme bytovou situaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
20.2.07 10:53

My se znali tři roky, pak jsme spolu rok chodlili a na miminko jsme začali myslet po dvou letech manželství. A za půl roku se nám Adlétka povedla.

Když to tak sečtu, tak po šesti letech? Je to možný? To se známe už tak dlouho?

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17938
20.2.07 10:59

My jsme se brali po roce a půl známosti, stavěli jsme dům, o dítko jsme se začali snažit 8 let po svatbě. Povedlo se hned, ale skončilo potratem ještě dřív, než jsem to zjistila.

Jíra se narodil 9 let po svatbě, Hanička chvíli po 10. výročí.

Jiřina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
20.2.07 11:03

My jsme o tom začali (teda já:)) mluvit už asi po 1/4 roce co jsme se znali. Hrozně jsem si mimčo přála, ale manžel s tím spíš otálel. Nakonec jsem otěhotněla hned po vysazení prášků asi po roce. A teď máme dvě :D

""http://lilypie.com/pic/070220/x7yE.jpg":http://lilypie.com/…220/x7yE.jpghttp://b2.lilypie.com/OGEQp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
20.2.07 11:25

my jsme s manzou chodili 2roky, z cehoz rok jsme spolu bydleli, pak jsme se vzali a rekli si, ze na o vlitneme (ja jsem mimco chtela, ale na manazu jsem netlacila, rikala jsem mu, ze se musi ozvat, az bude taky pripraven, chtela jsem totiz, aby jsme o mimi pecovali oba a aby to nebylo jen moje rozhodnuti). Pak jsme se snazili pul roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
20.2.07 11:35

Ahoj, my jsme se znali cca 2 roky. Z toho rok byl manzel v zahranici (tehdy jeste pritel). Ditko se nam podarilo necekane, sle byli jsme dost mladi…

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
20.2.07 11:35

My jsme spolu chodili 10 let, přesně na den jsme se po těch 10-ti letech brali a za 3 měsíce na to jsem otěhotněla. Mimčo jsme chtěli a snažili jsme se o něj už půl roku před svatbou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
20.2.07 11:45

U nás to bylo po asi po 7 letech známosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
20.2.07 11:47

Ahoj, tak my jsme spolu začli chodit, za rok na to bydlet a za další rok jsme se vzali a už jsem byla v prvním měsíci těhotenství. Teď v červnu spolu budem pět let :roll:, v červenci tři roky manželé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
20.2.07 12:05

Otěhotněla sem po 2m známosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie