Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
My jsme spolu 2 roky chodili (bydleli 1 rok a 3/4) a potom jsme se vzali. Malá se zadařila asi po 5 měsících, kdy nám těhotenství dovolil doktor, což bylo asi 5 měsíců po svatbě.
My jsme se s manželem znali prakticky od 15 let, ale jen jako kamarádi, když nám bylo 18 let tak jsme se s spolu opili a začali spolu chodit.(nedávali jsme tomu nějak velkou šanci),Po 5 letech chození jsme se vzali koupili barák a pak naplánovali miminko, které vzniklo po měsíci snažení, teď budeme 2 rokem manžele a máme krásného 8 měsíčního chlapečka-ale obávám se že zůstane jedináčkem
-je to takovej dráček, nevím zda bych zvládla 2 takové.(mluvím o mém duševním zdraví
)
Teraz sme spolu 9,5 roka, a cakame prve mimco, som v 15 tt. Ja mam 26 a priatel 31, no najprv sme si zabezpecili vlastne byvanie, pracu a tak…
My jsme spolu 7 let. Brali jsme se v říjnu 2004 po čtyřech letech, bydlet jsme spolu začali asi po půl roce známosti. Kvído se nám narodí letos v říjnu 7 let po našem prvním rande a třech letech manželství.
My se brali po 3/4 roce, jsme první mimčo jsme si pořídili po 11 letech a povedlo se napoprvé. Letos budeme mít 14. výročí svatby a čekáme druhé mimi, které se zadařilo na druhý pokus
.
Ja hned po skole odjela do zahranici a kdyz jsem se po temer 4 letech vratila, moje segra me vzala na sklenicku do baru a ja potkala sveho budouciho manzela…jsem z maleho mesta, pry jsem se mu libila uz na ZS, ale ja si ho nepamatovala. Proste jsem se zamilovala az po usi. Po tech letech cestovani a poznavani jinych kraju a lidi mi najednou prislo krasny, jak vypravel o svych snech a planech…mit domecek, rodinu, deti…proste mi najednou to obycejny, cim jsem vzdy opovrhovala, prislo vlastne moc krasny. Tak me ani neprekvapilo, kdyz me po 3 mesicich chozeni prosil o miminko. Vy:,–(ila jsem prasky, moc tomu neverila, prave jsem byla v uzzim vyberovem rizeni na skvelou praci a ouha…hned napoprve to vyslo. Praci jsem vzdala, po pul rocni znamosti (ve 3.mesici tehu), byla svatba, behem dalsich 6 mesicu jsme zaridili bydleni a 2 dny pote, co jsme konecne umyli okna a povesili zaclony, se nam narodilo nase stesticko. Bylo to vsechno moc rychly, ale nelituji ani jedineho okamziku. Hanka
My jsme počali mimčo v podstatě rok po našem seznámení. Povedlo se na první plánovaný pokus
A bydlet jsme spolu začali asi po 8 měsících chození.
Ahoj,
my jsme si po půl roce chození řekli, že to necháme náhodě (1 rok jsme si nedávali pozor). Žel bohu náhoda nám nepomohla, tak jsme se začali cíleně snažit a vyšlo nám to asi třetí měsíc. Brali jsme se v den našeho druhého výročí a to jsem byla ve 3. měsíci.
Poznali jsme se v březnu 1999.Za 8 dní jsme spolu začali bydlet.V září 2001 jsme se začli snažit o miminko.Povedlo se až v dubnu 2002 a narodilo v lednu 2003. V lednu 2004 jsme se začli snažit o další mimčo.To se povedlo taky v dubnu. Vzali jsme se v srpnu 2004 po známosti dlouhé 5let a 5 měsíců (přesně na den
) To už jsem byla těhotná.Dcera se nám narodila v lednu 2005. Letos v půlce února jsme začli pracovat na třetím miminku. Už jsem těhu a těším se na první kontrolu na gyn. a na první UZ. Jsem v cca 6tt. Narodit by se nám měl další potomek asi v první půlce prosince. Ale to jen podle mých výpočtů.
Jinak pro ty,kterým se nechce počítat
..... jsme spolu 8 let a měsíc (skoro)
Jmenuji se Hanka,manžel je Petr a máme Sabinku narozenou 30.6.2005
Jinak Chodili jsme spolu od 22.5.2004,brali jsme se 20.11.2004,rodili jsme 30.6.2005
Takže ve zkratce:6měsíců chození
vdávala jsem se ve 2 měsíci těhotenství
Sabča se narodila rok a měsíc po našem seznámení
bydleli jsme spolu od svatební noci
Abych nezapoměla dodat VŠE BYLO ÚMYSLNÉ A PLÁNOVANÉ ničeho nelitujeme a pokoušíme druhé minimimi ![]()
Tak my jsme spolu celkem 12 let
Po 5ti letech jsme spolu začali bydlet (po dostudování) Po 10-ti jsme se brali, o miminko jsme se snažili 8 měsíců a prďolku máme půl roku ![]()
Ahojky tak my už jsme se sice znali nějakou dobu, ale v listopadu 05 jsme se dali dohromady, hned se ke mě přestěhoval a v únoru jsme o miminku začali mluvit , v dubnu se rozhodli že jo, 3.7. se nám to povedlo a letos 6.3. se nám narodila Karolínka No a vlastně spolu teprve budeme 2 roky ![]()
tak my jsme porušili vztah pacient - terapeut, po roce bydlení, po dvou letech svatba, dovolená v Jugoslávii, první auto, a za chviličku přijde první dítě
Prostě núďo, lepší už to nebude!!!
tak my jsme porušili vztah pacient - terapeut, po roce bydlení, po dvou letech svatba, dovolená v Jugoslávii, první auto, a za chviličku přijde první dítě
Prostě núďo, lepší už to nebude!!!
my spolu chodili přes pět let , pak svatba a potom za 9 měsíců se narodil kluk jako buk…auto jsme dostali darem svatebním, tak ještu tu dovolenou u moře jsme nestihli…a pak to bude podle plánu ![]()