Po jaké době známosti jste otěhotněly?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
22.2.07 12:41

My jsme spolu 2 roky chodili (bydleli 1 rok a 3/4) a potom jsme se vzali. Malá se zadařila asi po 5 měsících, kdy nám těhotenství dovolil doktor, což bylo asi 5 měsíců po svatbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
26.2.07 09:56

My jsme se s manželem znali prakticky od 15 let, ale jen jako kamarádi, když nám bylo 18 let tak jsme se s spolu opili a začali spolu chodit.(nedávali jsme tomu nějak velkou šanci),Po 5 letech chození jsme se vzali koupili barák a pak naplánovali miminko, které vzniklo po měsíci snažení, teď budeme 2 rokem manžele a máme krásného 8 měsíčního chlapečka-ale obávám se že zůstane jedináčkem :lol: -je to takovej dráček, nevím zda bych zvládla 2 takové.(mluvím o mém duševním zdraví :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
28.2.07 10:34

Teraz sme spolu 9,5 roka, a cakame prve mimco, som v 15 tt. Ja mam 26 a priatel 31, no najprv sme si zabezpecili vlastne byvanie, pracu a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
2.3.07 18:03

My jsme spolu 7 let. Brali jsme se v říjnu 2004 po čtyřech letech, bydlet jsme spolu začali asi po půl roce známosti. Kvído se nám narodí letos v říjnu 7 let po našem prvním rande a třech letech manželství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
6.3.07 18:30

My se brali po 3/4 roce, jsme první mimčo jsme si pořídili po 11 letech a povedlo se napoprvé. Letos budeme mít 14. výročí svatby a čekáme druhé mimi, které se zadařilo na druhý pokus :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
7.3.07 21:01

Ja hned po skole odjela do zahranici a kdyz jsem se po temer 4 letech vratila, moje segra me vzala na sklenicku do baru a ja potkala sveho budouciho manzela…jsem z maleho mesta, pry jsem se mu libila uz na ZS, ale ja si ho nepamatovala. Proste jsem se zamilovala az po usi. Po tech letech cestovani a poznavani jinych kraju a lidi mi najednou prislo krasny, jak vypravel o svych snech a planech…mit domecek, rodinu, deti…proste mi najednou to obycejny, cim jsem vzdy opovrhovala, prislo vlastne moc krasny. Tak me ani neprekvapilo, kdyz me po 3 mesicich chozeni prosil o miminko. Vy:,–(ila jsem prasky, moc tomu neverila, prave jsem byla v uzzim vyberovem rizeni na skvelou praci a ouha…hned napoprve to vyslo. Praci jsem vzdala, po pul rocni znamosti (ve 3.mesici tehu), byla svatba, behem dalsich 6 mesicu jsme zaridili bydleni a 2 dny pote, co jsme konecne umyli okna a povesili zaclony, se nam narodilo nase stesticko. Bylo to vsechno moc rychly, ale nelituji ani jedineho okamziku. Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
11.4.07 21:01

My jsme počali mimčo v podstatě rok po našem seznámení. Povedlo se na první plánovaný pokus :lol: A bydlet jsme spolu začali asi po 8 měsících chození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
13.4.07 09:33

Ahoj,
my jsme si po půl roce chození řekli, že to necháme náhodě (1 rok jsme si nedávali pozor). Žel bohu náhoda nám nepomohla, tak jsme se začali cíleně snažit a vyšlo nám to asi třetí měsíc. Brali jsme se v den našeho druhého výročí a to jsem byla ve 3. měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
16.4.07 21:27

Poznali jsme se v březnu 1999.Za 8 dní jsme spolu začali bydlet.V září 2001 jsme se začli snažit o miminko.Povedlo se až v dubnu 2002 a narodilo v lednu 2003. V lednu 2004 jsme se začli snažit o další mimčo.To se povedlo taky v dubnu. Vzali jsme se v srpnu 2004 po známosti dlouhé 5let a 5 měsíců (přesně na den :) ) To už jsem byla těhotná.Dcera se nám narodila v lednu 2005. Letos v půlce února jsme začli pracovat na třetím miminku. Už jsem těhu a těším se na první kontrolu na gyn. a na první UZ. Jsem v cca 6tt. Narodit by se nám měl další potomek asi v první půlce prosince. Ale to jen podle mých výpočtů. :D Jinak pro ty,kterým se nechce počítat :D ..... jsme spolu 8 let a měsíc (skoro)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
16.4.07 21:53

Jmenuji se Hanka,manžel je Petr a máme Sabinku narozenou 30.6.2005
Jinak Chodili jsme spolu od 22.5.2004,brali jsme se 20.11.2004,rodili jsme 30.6.2005
Takže ve zkratce:6měsíců chození
vdávala jsem se ve 2 měsíci těhotenství
Sabča se narodila rok a měsíc po našem seznámení
bydleli jsme spolu od svatební noci

Abych nezapoměla dodat VŠE BYLO ÚMYSLNÉ A PLÁNOVANÉ ničeho nelitujeme a pokoušíme druhé minimimi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
16.4.07 21:58

Tak my jsme spolu celkem 12 let :wink: Po 5ti letech jsme spolu začali bydlet (po dostudování) Po 10-ti jsme se brali, o miminko jsme se snažili 8 měsíců a prďolku máme půl roku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
12.5.07 07:11

Ahojky tak my už jsme se sice znali nějakou dobu, ale v listopadu 05 jsme se dali dohromady, hned se ke mě přestěhoval a v únoru jsme o miminku začali mluvit , v dubnu se rozhodli že jo, 3.7. se nám to povedlo a letos 6.3. se nám narodila Karolínka No a vlastně spolu teprve budeme 2 roky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
12.5.07 09:30

tak my jsme porušili vztah pacient - terapeut, po roce bydlení, po dvou letech svatba, dovolená v Jugoslávii, první auto, a za chviličku přijde první dítě :lol: Prostě núďo, lepší už to nebude!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
12.5.07 09:31

tak my jsme porušili vztah pacient - terapeut, po roce bydlení, po dvou letech svatba, dovolená v Jugoslávii, první auto, a za chviličku přijde první dítě :lol: Prostě núďo, lepší už to nebude!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.07 16:49

my spolu chodili přes pět let , pak svatba a potom za 9 měsíců se narodil kluk jako buk…auto jsme dostali darem svatebním, tak ještu tu dovolenou u moře jsme nestihli…a pak to bude podle plánu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí