Kolik mají vaše děti oblečení?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Minimum, jen tolik kolik potřebuje aby jsem to stíhala prát a žehlit. Takže asi 7krát starý tepláčky na ven, 7krát body,2 mikiny, 1krát zímní boty, 1krát polobotky, 1krát gumáčky. Do společnosti má dvoje katě a dvoje trička. Jeden svetr a bundu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zajímavý téma. Od té doby, co máme sušičku, totiž nastala najednou změna, kdy špinavý oblečení je čistý a suchý během chvíle a koš na prádlo je skoro pořád prázdnej. Nepotřebujeme už tolik oblečení na výměnu. Takže kdykoliv je k dispozici veškerý oblečení. Kupuju pro děti hlavně v Nextu, nebo Zaře, nebo H M, takže než z toho vyroste, oblečení se nijak nezničí, nevyšišuje, nevytahá. Má 3× kalhoty, 3× mikina, 15× tričko, 3× boty, 3× košile, 4 x kraťasy, 3× tepláky. Stačí úplně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem extrém… tak př.
boty syna
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/…057564_n.jpg
boty dcery
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/…230598_n.jpg
Malá má velkou policovou skříň plnou. Nejsou tam bundy, vesty, sáčka, kabáty, punčochy, čepice, spodní prádlo.
Malý má dvě komody a taktéž bez bund, vest, kabátu, sak, punčoch, čepic
Takže já jsem ten opačný extrém ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@avinka hmm, tak to by aj mna zaujimalo. niekedy mam pocit, ze ma syn nadbytok ![]()
teplaky: 15ks
rifle a nohavice: 10 ks
bundy a vesty: 12 ks ![]()
mikiny: okolo 10 ks
kratke tricka: cez 30ks
tricka s dlhym rukavom: cez 30ks
svetre: 7 ks
topanky: 2 pary zimne, 1par gumaky, 1 par sandalky, 1 par prechodne, 1 par tenisky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro trojčata nejméně
ale nějak prostě neodhaduju právně množství.
bodýček s dlouhým tak 30 a dalších 30 s krátkým, tepláčku 8-10, džíny 3, boty zatím je capáčky, do společnosti máme tak 10ks oblečení všeho druhu. k tomu mikiny, trička, lacláky, punčochy, overálky apod.
to všechno v aktuálních velikostech 74-86
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Miarei och, dakujem, ukludnila som sa, moj maly je oproti Tvojmu chudak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty brďo ženský, nestačim valit oči..tolik věcí???
![]()
My máme jen pračku, dítě skoro 3 roky a věcí asi tak +/-
5× tepláky
5× body dl.
5× body kr.
8× tričko dl.
8× ponožky
10× kalhotky
3× kalhoty na ven
3× mikina na ven
2× zimní bunda
boty od každého jeden pár
Příspěvek upraven 09.03.13 v 18:18
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc, máme tu totiž bezva sekáče
Na jaro/léto má přibližně 10 body, 10 triček s krátkým, 10 s dlouhým, tak 6 mikin, 3 bundy, 2 tepláky, spoustu legín, šaty a tuniky - zatím 6 ks, sukni zatím jednu, jeany a manšestráčky asi 6, svetry 6, spoustu čepic - háčkovaný, bavlněný.. A spoustu věcí ze zimy - menší body a triček už má jen na dotahání na doma, už jsou dost zrasovaný.. „Lepší“ má jedny fakt elegantní šaty, zatím v nich byla na karnevalu, jinak za lepší považuju hodně z už uvedených věcí - jeany a svetříky. Je jí 16 měsíců
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží jak velký…
teď na jaro máme doma cca 8 tepláčky, 5 bodýn, 5 triček s krátkým, 10 s dlouhým, 10 mikin, 3 bundy, 4 džíny, dvoje lacláče a asi 10 punčocháčů. Ponožky okolo 10ks, pyžámka dvě, čepičky 4.
Od každého cca jedno „božihodové“, jinak vše z druhé ruky, sem tam flíček, stejně to moje prasátko zafláká co mu přijde pod ruku.
Ve velikosti, kterou měl teď sem měla navíc cca patery punčocháče a asi 15 bodýnek.
Jo a boty v zimě měl jedny kecky, jedny zimní deitex, jedny sandálky na doma, a jedny „ponožky“ s koženou podrážkou.
Na jaro mám dvoje sandále, dvoje kecky, jedny pevný kotníkový a gumačky.
Příspěvek upraven 09.03.13 v 18:19
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@paola white
no říkám, jsem extrém
Našla jsem si v tom hobby, sice drahý koníček, ale co… Věci mám hlavně z Nextu, Zary, Gapu, Benettonu, HM, Tesco… většinu kupuju v zahraničí, Amerika, ANglie ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Miarei píše:
Já jsem extrém… tak př.
boty syna
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/…057564_n.jpg
boty dcery
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/…230598_n.jpgMalá má velkou policovou skříň plnou. Nejsou tam bundy, vesty, sáčka, kabáty, punčochy, čepice, spodní prádlo.
Takže já jsem ten opačný extrém
Malý má dvě komody a taktéž bez bund, vest, kabátu, sak, punčoch, čepic
a já mám nervy z toho, že budu muset jít do obchodu a koupit Vítkovi čtvery boty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A boty - teplejší co nosí teď, tenisky, dvoje sandálky.. S těma se moc neunáhluju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Miarei dekuji, uz jsem si myslela, ze 15 bot pro dceru je hodne
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolik mají vaše děti kalhot, mikin, bot, triček do společnosti? a pak na doma?