Kolik mají vaše dětičky oblečení?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kolik mají vaše dětičky oblečení?
Kolik mají vaše děti oblečení? bund, botasek, kalhot do školky/nebo do společnosti, triček, mikin atd a kde nejčastěji nakupujete?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak na 4 děti:-D Jen zimních bund 5 plus jednu kombinézu. Nakupuji převážně v Kiku, Tescu a sekáčích se zbožím z Anglie. Jen bychom už potřebovali o pár skříní víc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda ono hodně záleží na věku dítěte. Počítat se mi nechce, ale starší 3,5 má toho lepšího oblečení rozhodně víc, než rok a půl brácha. Takže odhadem. Boty na sezonu vždy jen jedny, bundy dvě. Čepic maji až moc, to je moje úchylka. Starší odhadnem 5-7 ks mikin, 6 tepláky, 4× kalhoty… ale kupuju jen bazarový (MMB, sekáč u nás), kdybych pořizovala nový, bylo by toho určitě míň.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Radeji nepocitam
, vim, ze vsechny tri moje deti maji az moc obleceni, ze bysme z toho uzivili dalsi tri deti minimalne, jenze ja nemuzu odolat, kdyz neco zajimavého vidim
Hlavne starsi toho ma hodne, to si pak rikam, ze mladsi to odnosi jeste po nem.
pro predstavu starsi asi 15-20 trik dl. rukav, to samé kratky rukav, asi 10× kalhoty,5× teplaky, 5× teplaky, bundy asi 4, mikin nepocitane, odhadem tak 10-15 kousku.
Vim, že je to hrozne…
Jedu v tom uz od narozeni kluku, takze manzelovi to divne neprijde ![]()
nakupuju na MMB a v Brittexu, vyjimecne nove (next, HM, tesco), boty teda jen nove.
pak zase prodavam na MMB nebo po kamaradkach.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Víc než my dva s chlapem dohromady…
ale teď už se krotím ![]()
Nakupuju většinou na MMB, z kamenných obchodů Tesco, Kik
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obleceni ma hrozne moc. vetsinu z usa (manzel tam jezdi casto), jinak zbytek benetton, h&m, lindex, tesco, co mi kde padne do oka (nakupuju ve vyprodejich i dost dopredu).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mala ma 2 zimni bundicky asi 3mikiny 2 svetry, jeden rolak nekolikery puncochace asi ctvery kalhoty.ma i nake letni obleceni sukne, saticky…ale nic prevratneho.Tak normalne. Rada nakupuju v kik, na internetu vse mozne pokud je to vyhodne, nekdy i v sekaci ale nekdy i ve sportisimu.jak kdy. Co se tyka ceny tak jak za co.do zimni bundy a boticek dam penez i vic ale tricka kalhoty sukne a tak klidne u vietnamcu
hlavne ze ji to slusi a je cista, paradnice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam dvojcata a myslim, ze veci maj tak akorat, treba zimnich bund maji 6 kousku 4× skolkove a 2× svatecni, rolacky trikove maji 4 kousky, svetry rolakove 2, coz je así malo, ty nejspis prikoupim, ale uvidim jak bude zima, kdyz kupuju nove obleceni, kupuju vetsi, tak jak
mi z neceho odrostou, male muzu poslat dal a nemusim stresovat, ze musim honem koupit vetsi..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Smajli, tam byt nemely, se z toho tel. Picnu
jinak ted co me napada strampliku mak holky asi 30 kušu, ale tx zvlladaji uspesne likvidovat v hernickach na tech zatezovych kobercich
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co jsem dala malého na pár dnů do školky, tak mu potřeba oblečení rapidně vzrostla. Každý den, co tam je, tak odrovná jedny kalhoty nebo šusťáky, k tomu bundu nebo kombinézu. Školka je blízko přírody, chodí hodně ven (za což jsem ráda), ale prát denně nebo obden mi taky nepřijde zrovna ekonomické. Takže jsem dokoupila několik sekáčových kousků a čekám, až naplním pračku. Co jde vezmu hadříkem, nebo přemáchnu v ruce (boty, kombinéza, většinou bunda, rukavice). Jo a ze stejného důvodu jsem přikoupila další boty - takže má dvoje zimní v aktuální velikosti a jedny o číslo větší. Na druhou stranu, toho pěkného oblečení do společnosti máme pomálu - téměř nevyužíváme, má tedy něco pěkného k doktrorce a na návštěvy plus jeden extra pěkný setík na Vánoce nebo třeba do divadýlka. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mame toho jak na patercata(mame jedno dite)…hodne veci ma nam poslaly me tety z ameriky..vetsinou saticky(ceny okolo 70-100 dolaru za jedny!
) a jelikoz oni tam maji vecne teplo a my tu obcas zimu, tak mala skoro vsechno nemela ani jednou na sobe a mame plny gauc novych veci…jinak bund na zimu ma asi 5 boty 3..teplaku tak 15, nastesti ji jsou jeste bodycka a nema hola zada tech ma vic tak 30…drtivou vetsinu kupuje moje mamka a i my, kdyz je nekde neco hezkeho, nebo ja ulitavam na vyprodejich(no nekup v Tescu 5 bodycek za 130korun)…
- Citovat
- Upravit
Na staršího 3,5R mám 2 zimní bundy, 2 zimní boty (obojí vždy varianta hezčí a varianta horší na „volný výběh“), asi 3 teplé čepice, 2 futrované kalhoty, 1 oteplovačky, 1 kombinézu, asi 10 mikin, asi 20 trik s dl. rukávem, slušné kalhoty má asi 3-4. Od té doby, co mám sušičku (tudíž odpadá čekání na usušení a ve většině případů i žehlení), by mi stačilo věcí méně, protože nejsou prostoje při čekání na uschnutí, vyžehlení apod. Věci mám hodně do švagrové po synovcích, jinak nakupuju většinou v KIK, Lídlu, CaA, Tescu a všeobecně ve výprodeji, hlavně po zimě věci na příští zimu (to jen oblečení, boty si netroufnu odhadnout). Mladší skoro roční toho má ještě víc a naprosto zbytečně, ale je to tím, že se mi sešly opravdu všechny věci po starším a synovcích, spoustu věcí ani nestihne vzít na sebe (z mé zkušenosti např. na zimu nemá smysl moc mikin, protože stejně většinou točím 2-3 oblíbené, které vyhovují výhřevností, sedí dobře pod bundu apod.).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tricek asi 10,dluhy rukáv 10,mikinek svetriku 5 bundy2 botičky 2 dokoupim ještě snehule…leginy5, jeans 2,musím dokoupit nějaké teplejší…kupuji v Itálie…jen ty ceny
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera má 20 měsíců, teď máme 2 zimní bundy, 2 kombinézy, 5 čepic, 2 šály, nějaké rukavice, nevím kolik, asi 8 různých mikin, 6 punčocháčů obyč, 2 punčocháče teplé, 3 lepší kalhoty zateplené, cca 10 bodyček s dlouhým a 10 s krátkým rukávem, trička zatím nedávám, 4 overaly na spaní a 2 klasická pyžama a cca 6× tepláky. Boty má na zimu zatím jedny.
Jinak ráda nakupuju v Tescu, tam hlavně ty sady bodyček a overalů, v Kiku kalhoty, mikiny, v Lidlu mívají taky pěkné věci a pak mám i něco z Anglie, protože to prodávám, takže to vždycky prohrabu a vyberu pro malou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit