Kolik přihlášek na dálkové studium

6.9.20 12:14

kolik přihlášek na dálkové studium

Ahoj holky,
kolik mohu podat přihlášek na dálkové studium? Resp. na kolik škol mohu přihlášku poslat. A pokud škola uvádí že příjímací zkoušky se nedělají, že se bere podle data poslání přihlášky, pak mi tedy jen přijde rozhodnutí zda jsem byla přijata, či ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6484
6.9.20 12:22

No počet škol je asi libovolný ne? A pokud se nedělají přijmačky, tak by ti mělo přijít rozhodnutí o přijetí či nepřijetí. Instrukce jak postupovat má každá škola určitě uvedené na svých webových stránkách. Kam se hlásíš? Na výšku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44199
6.9.20 13:02

Počet škol libovolný. Kolik unese Tvá finanční situace, za přihlášku se platí v rozmezí 400-800 Kč.
Instrukce k přijímacímu řízení dostaneš mailem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.20 13:15

@Jana206
Tak to jsem nikde nedocetla ze se za prihlasku plati :-O jedna se o soukrome skoly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27708
6.9.20 13:19
@Daniela.Novohradska píše:
@Jana206
Tak to jsem nikde nedocetla ze se za prihlasku plati :-O jedna se o soukrome skoly

a to nejspíš budou chtít ještě potvrzení od mudr takže tam taky možná budeš platit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.20 13:23

@ka2ka
Ano potvrzeni o zdravotni zpusobilosti pozaduji. Muzu se zeptat, jak dlouho pred podanim prihlasky dojit pro potvrzeni? Je to na pockani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44199
6.9.20 13:53
@ka2ka
Ano potvrzeni o zdravotni zpusobilosti pozaduji. Muzu se zeptat, jak dlouho pred podanim prihlasky dojit pro potvrzeni? Je to na pockani?

Tak to je nejjednodušší zavolat lékaři a, domluvit se s ním. U nás můj praktik i dětská toto dělá po domluvě. Třeba výpis z karty trvá delší čas a nemůže se zdržovat, když má v čekárně pacienty. Potvrzení taky mnohdy není na jednu stránku. Já jsem potřebovala k jedné zkoušce profesní kvalifikace vypsat dvoustrankove lejstro, je lepší se domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27708
6.9.20 14:18
@ka2ka

zavolej si k mudr a domluv se u nás se tyhle neakutní věco objednávají tak do 14 dnů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
6.9.20 14:31

Já si dávala přihlášku na VOŠ a neplatila jsem nic. Přijímačky nebyly, jenom motivační pohovor, kterej taky nebyl, přišel mi dopis, že se nemusím dostavovat. Pak mi napsali, že jsem přijatá. Brali všechny. :lol:
U doktorky jsem taky nic neplatila, byla jsem u ní asi minutu, když zjistila, že se hlásím na školu a ve stejným oboru už dávno pracuju, tak mi dala razítko a šla jsem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.20 15:02

Dávala jsem si přihlášku před dvěma týdny a nic jsem neplatila.

• Citovat
  • Upravit
6.9.20 15:07
@Anonymní píše:
Dávala jsem si přihlášku před dvěma týdny a nic jsem neplatila.

Muzu se prosim Vas zeptat, kdyz na strankach skoly pisou ze se prihlasky prijimaji 2 ledna, zda je mozne odeslat prihlasku na adresu skoly jiz v prosinci? Pisou ze se prijimaji studenti na zaklade doslych prihlasek, tak bych rada byla prijata :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze