Kolik si vydělá šikovný zedník
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kolik si vydělá šikovný zednik
Dobrý den,
Prosím nevíte kolik si dneska muže říct na hodinu takový zednik?
Dekuji za odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Říct si může kolik chce, ale je to dost závislé na jeho renomé. Klasika nabídka/poptávka… A cena se říct nedá. Schopnému dám 500 bez mrknutí oka a nějaký lempl je za 200 drahý…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi dost záleží, kde to bude a co bude dělat. A často se platí za zakázku a ne v hodinovce.
Ale cokoli pod 400/h bude divné. Jenže další věcí je, že se TO dá udělat za 20 a někdo to bude dělat 30 hodin.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hodinovka je blbá, lepší je domluvit se na zakázce
když jsem brala na fušky na hodiny, tak to furt byly kafíčka a cigárka, prostě placený, tak se nepřetrhli, že…
v našem regionu na fušku cca 300Kč/hod,. ale v Praze to bude jinak, klidně i 500+
kámošům jsem dávala 200, ale bylo s grilovačkama, pivem, dalším pitím.. takže to bylo ještě dražší jak těch 300…
nedávno jsem četla, že počítat klidmě m2 dlažby stejnou cenu za pokládku, jako stála dlažba.. a to kde máš ještě lepidla a další matroš..
je to mazec dnes, no…
proto za mne radši úkolem… a sám si člověk rozhodne, zda za tu zakázku tolik dá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Füha, holky, já trapně myslel, kolik on má asi zaplatit zedíkoj. Ale vy jste to odhalily hned. Zedník, co se maminek musí ptát, kolik si může říct? Hm… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivan PPZ houby zedník, to je Andromeda, co neví, co vlastně je. V jednom vlákně opuštěný jedinec čtyři roky, hned vedle čeká dítě, ale zásadně zdravé, pak zase uz děti má..pracovat už hubou chtěl v Lidlu i Decatlonu, ale žije z ruky do huby…no prostě škoda času a energie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mado píše: Více
V jiné diskuzi odpovídal zakladatelce k dálkovému studiu farmacie, prý se taky chystá studovat. Tu samou školu, přitom žije v druhé půlce ČR.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda, tady, aby byl jeden Šerlok, aby odhalil souvislosti. Já být alespoň průměrný zedník, tak jsem za vodou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivan PPZ se podívej v jeho profilu na založená témata a pak uvidíš, že snažit se odpovídat na cokoliv, je úplně zbytečná námaha.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LubošJHV píše: Více
teda tolik zaměstnání a rodinu neuživíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka přes týden zedničina víkend brigada v solárku u kámoše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit