Kolik vyděláte měsíčně?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Lalelale píše:
Však proto tu všichni jsme. Jsme finančně zaopatřené, tak krafeme
To jo. Jako pavlačové báby se základkou a s koštětem v ruce někde na pavlači.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
90 tis. top pozice státní správa
Kdo začne přihazovat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Božislava píše:
Průměrný plat v Česku je 31 000 a na E-miminu 125 000kč!
Ani matika ti moc nejde, vid?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@J_Doe píše:
Ani matika ti moc nejde, vid?
Promiň 180 000Kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Božislava Kazdopadne zacina mi byt jasne, proc zrovna ty ten prumer nezvysujes. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@J_Doe píše:
@Božislava Kazdopadne zacina mi byt jasne, proc zrovna ty ten prumer nezvysujes.
To je dobře. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já, zástupce ředitele, 2 vysoké školy, 33 tisíc hrubého, denně cca 9 hodin práce (bez proplácení), cizí jazyky nepotřebuju, praxi v oboru mám cca 10 let.
Manžel, SŠ, vedoucí pozice, 25 tisíc hrubého, občas musí být k dispozici o víkendu (taky bez proplacení).
Oba Brno, odměny jen občas, 25 dní dovolené.
Sice ty platy nic moc, ale mně vyhovuje kolektiv a manželovi se líbí to, že má práci pestrou ![]()
- Citovat
- Upravit
Já jsem na RD, ale přivydělávám. Přivýdělky mám nárazové, odměna se pohybuje od 320,– Kč hrubého za hodinu do 600,– Kč hrubého za hodinu.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:…ale ten pocit, že si dostal toho padoucha…k nezaplacení, žejo
Kriminálka, 38 čistého měsíčně bez přesčasů a bez odměn, s přesčasy a odměnami min. 42..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:říká se z ruky do huby, když už máš potřebu takhle škatulkovat
@Katka372 co pod 30.000 Kč, na soudě berou lidi co nemají práva od minimální mzdy a na plat jako je pod 30.000 Kč se dostanou po 40 letech praxe....... Smutný, že někteří nafrněnci v kvádru mají 100.000 Kč a ostatní žijí z huby do huby…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a abych tedy i já přispěla, tak kumulativně se náš rodinný rozpočet hýbe v rozmezí 150 - 180k měsíčně, úvazek on cca 2/3, já 1/3 momentálně. Nikdy jsem se tady netajila, že se máme dobře. Nevidím k tomu důvod, peníze jsme nikomu neukradli, ale poctivě vydělali. Manžel advokát, já sportovní marketing. Jen dodám, že ty úvazky neplánujeme navyšovat min. 5 let, protože prostě rádi trávíme čas jako rodina. To je pro nás priorita ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý večer,
zakadatel do této diskuze od založení nepřispěl, ale založil tu samou diskuzi dvakrát a nám se při slučování nějak splašily kytičky.
děkuji za pochopení
Diana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit