Kolik žere vysavač - bílý šum

Napsat příspěvek
Velikost písma:
315
4.8.16 21:05

:mrgreen: Teď jsem také přišla na to, že to funguje.. Naštěstí nám stačí usnout a pak ho vypnu a malý si vesele spí dál. Já ho mám tedy přes den na spaní v houpátku. To by nepomohlo? že bys to zapnula jen na usnutí? ono tím, že se to houpe, tak je v klidu. Kdyby ležel v postýlce nevím, nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10140
4.8.16 21:07

Me spalo dite u digestore na plny pecky, jakmile jsem ji stlumila byl vzhuru… trvalo to chvili, nebylo treba odnaucovat. Apka nezabirala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25219
4.8.16 21:30

Stáhni si to jako mp3, já stáhla 2 hodinovou smyčku na ulozto.cz. Našla jsem to jako bílý šum nebo jako vysavač. A internet pak nepotřebuješ vůbec. Naše teda radši fén :mrgreen:

Příspěvek upraven 04.08.16 v 21:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25219
4.8.16 21:30
@Tunrida píše:
Tak k výdajům za elektřinu připočítej i nový vysavač, protože 5 hodin denně pro něj bude časem asi záhul :lol: Si ten zvuk ulož, ne? :lol:

Znám lidi, co takhle za první půl rok dítěte zavařily 3 fény :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
4.8.16 22:23

Uff, ten účet za elektriku bych tedy platit nechtela 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
4.8.16 22:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
5.8.16 07:40

Teda přiznám se, že aplikaci stáhnout mě nenapadlo :nevim: stydět se! :oops: :mrgreen: Je to jak kouzlo, pustila jsem jí to do tabletu zvuk fénu, rozladěného rádia a ššššš :palec: a spinká jak miminko :srdce: :lol: jsem z toho úplně hotová, děkuji děkuji a děkuji, dneska budu děkovat kudy budu chodit, vysavač je vysvobozen!!! :srdce: :* :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
5.8.16 08:08
@PHV píše:
Teda přiznám se, že aplikaci stáhnout mě nenapadlo :nevim: stydět se! :oops: :mrgreen: Je to jak kouzlo, pustila jsem jí to do tabletu zvuk fénu, rozladěného rádia a ššššš :palec: a spinká jak miminko :srdce: :lol: jsem z toho úplně hotová, děkuji děkuji a děkuji, dneska budu děkovat kudy budu chodit, vysavač je vysvobozen!!! :srdce: :* :hug: :kytka:
:mrgreen: To je snad poprve, co se tu ucastnim diskuze, kterak necemu vedla :lol:
Preji vam vsem krasne a klidne spani :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
5.8.16 09:38
:palec: :potlesk: :potlesk: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...