Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli to někdo máte stejně.
Dceři budou 4 měsíce a asi dva měsíce usíná u vysavače. Pouštěla jsem i na PC ale když mi spadne net nebo se to sekne tak je hned vzhůru. ![]()
Večer a v noci spinká krásně bez toho sama, jen přes den spí s vysavačem.
Měly jste to některá tak? Jde mi o to, jestli jí mám nějak odnaučovat, nebo jí prostě nechat a čekat, až to přestane fungovat?
A další dotaz, kolik tak žere vysavač?
Když běží denně dejme tomu 5 hodin, většinou je to míň ale budu radši počítat víc
myslíte, že se to hodně prodraží?
Máte s tím někdo zkušenost? ![]()
Tak příkon vysavače je většinou na štítku, běžne bývá 1600W pokud není v záteži dejme tomu 1200W. Asi jako 20 žárovek o výkonu 60W
No, tak to Ti vazne nezavidim…Ale to jsi asi slyset nechtela. Kazdy vysavac ma jiny prikon, vygoogli si navod na svuj typ vysavace a tam to najdes. No tos hodne stesti…
Má to tak kamarádka, ale mají v mobilu aplikaci a to jí pouští- i venku v kočáře a tak… nemusí mít přístup k netu.
Takže jsem ti to změřil, vysavač má výkon 2000W takže na plný výkon bez zátěže má odběr 2050W, poloviční výkon cca 1400 W a na nejnižší stupeň 400W.
U slabšího vysavače se to bude lišit ale i bez zátěže má jmenovaný příkon.
Stahni si tu apku do telefonu, taky jsem ji pouzivala, je super. Navic muzes korigovat hlasitost, cimz postupne dite odnaucis spani s touhle paradou ![]()
Taky používáme aplikaci. Ja mam iPhone a mam asi tri různé, přítel android a taky nasel bez problemu. Neni pak treba přístup na internet. ![]()
Jj aplikace do telefonu nebo uspavac. cz, je to smycka, nacte se a pak uz jede i kdyz ti spdne net
Nam bude 7m. a taky spime se sumem, usnul by i tak, ale ma lehci spani a kdeco ho vzbudii, se sumem spi lip a klidneji
V noci teda nejede ![]()
Zkuste místo vysavače rozladěné rádio, já používala malý přijímač na baterie, žralo mi to zhruba 4 AAA baterie za měsíc.
Tak k výdajům za elektřinu připočítej i nový vysavač, protože 5 hodin denně pro něj bude časem asi záhul
Si ten zvuk ulož, ne? ![]()
@PHV na ulozto si muzes stahnout zvuk vysavace a dat si to treba do mobilu. Ale pak je blby, kdyz zapomenes vypnout zvuk a nekdo ti zavola. Ja to mela na flash disku pichly v radiu u postylky.
Dcera spala pres den taky u vysavace, drzelo ji to asi do cca deseti mesicu. Pak se sama odvysavacovala.
Případně si můžeš stáhnout na pc program na nahrávání videí/zvuků, vysavač si nahrát a pouštět dál z pc.
To znám!!! Náš druhý syn usínal u vysavače taky hodně často do roka!!!Teďka jsme přešli na hudbu z rádia, konečně přijal něco jiného
Zkoušela jsem dřív nahradit vším možným, ale prostě chtěl jen zvuk z vysavače (stáhnutý na minimum výkonu), žádné náhražky na mobilu nebo CD atd.
Chce to čas! Starší usínal přes den jen v kočárku na největším terénu nebo houpáním na míči
Holt každý má svoje.. a stejně se všechno časem odnaučí ![]()
Teď jsem také přišla na to, že to funguje.. Naštěstí nám stačí usnout a pak ho vypnu a malý si vesele spí dál. Já ho mám tedy přes den na spaní v houpátku. To by nepomohlo? že bys to zapnula jen na usnutí? ono tím, že se to houpe, tak je v klidu. Kdyby ležel v postýlce nevím, nevím ![]()