Kolik zhruba stojí léky při IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2797
26.7.11 21:50

ahoj, a kde jsi byla, ze jsi neplatila nic? jestli se smim zeptat moc dik :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
26.7.11 21:50

ahoj, a kde jsi byla, ze jsi neplatila nic? jestli se smim zeptat moc dik :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
27.7.11 12:15

Ted nevim, na koho je ten dotaz :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
27.7.11 12:53

ten dotaz je na kohokoliv, kdo vi, kde netahají z lidí jen peníze a pojištený tam moc neplatí. pro nás jsou finance docela dulezity a pri umelem oplodneni litaji tisicovky, tak kazdy nazor, ktery nam pomuze je ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
27.7.11 13:06

Je to smutné, ale je to hlavně obchod kde jde o peníze AŽ na prvním místě a potom až o to pomoct neplodným párům, které touží po miminku :cry: :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
2797
27.7.11 19:06

to teda smutny je, ale snad to u toho apolinare bude dobry, pry to tam je levnejsi, sice teda nemaji uplne nejnovejsi prostredi, ale ty finance jsou taky dulezity a pry tam maji jedny z nejlepsich vysledku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
21.9.11 11:34

Ahoj..můžete mi někdo vysvětlit..co je to IUI? S manželem nás čeká první cesta do centra v Tp..jsme úplně na začátku.Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
21.9.11 13:24

Ahoj, IUI je inseminace, coz znamena, ze partner odevzda sperma, oni jej zpracuji, redukuji tekutinu apod, a potom, cca 2 hodiny pote, zavedou primo do delohy. Odpada tedy cesta deloznim cipkem. Prilis vysoka pravdepodobnost otehotneni sice neni, ale je zde rozhodne vetsi sance nez u normalnim pohlavnim styku. Spravny cas, kdy ma k IUI dojit zjisti pomoci ultrazvuku, potom se vetsinou picha pregnyl ci latka, ktera vyvola ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
21.9.11 15:37

Děkuji za vysvětlení…předpokládám,že je k tomu zapotřebí,aby byla dobrá průchodnost vejcovodů.Nám se miminko jednou podařilo,bylo to před 4 lety.Byla jsem z toho příjemně v šoku,protože to pro mě bylo po 12 letech co jsem mimčo chtěla poprvé.Jenže v půlce 4 měsíce přestalo být srdíčko,tak muselo ven.:-( Možná by jsme tu inseminaci mohly zkusit…moc peněz taky nemáme! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
21.9.11 17:33

Ano, pruchodnost vejcovodu je dulezita. Na foru najdes velkou spoustu temat to IUI, staci zadat do vyhledavace, tam to je popsane podrobne a spoustukrat. Kazdopadne pruchodnost vejcovodu se da zjistit vysetrenim, s vsak ja osobne zkusenosti nemam. Pokud neprobiha cyklus, tak se stimuluje leky, ktere k ovulaci dopomuzou. Ty leky se pak plati, takze to neni uplne zdarma. Ja mam vse v poradku, a chtela jsem sve telo nechat odpocinout,takze zadne leky neberu a jediny naklad je pregnyl, coz me prislo cca na 130 Kc. Jinak 6× za rok IUI zdarma. Ale pozor, v nekterych soukromych centrech se za ni plati, takze je treba udelat si pruzkum.
Ale nejlepsi je vsechno konzultovat s doktorem, protoze nekdy je IUI vhodna, nekdy proste nestaci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
21.9.11 21:23

Děkuji..všem,kteří mi odpověděli na nějaké dotazy.Jsem v tom opravdu nováček..vše máme před sebou.Bylo by fajn,kdyby IUI stačilo…no uvidíme po vyšetřeních! Všem,které se tak moc snaží a touží po miminku držím palečky a přeji hodně trpělivosti a silý..budu vás informovat,jak to se mnou postupuje dál! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí