Kolikrát denně můžu dávat příkrm 6měsíčnímu miminku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Jindřiška7 Přesně tak
. Jen tak mimo jestli můžu, kolik vypijete/sníte mléč. dávky denně?
Já bych se hlavně řídila podle maličké, když chce at si dá
. A toho masa bych se nebála, já vím že se píše „to“ a „to“, ale upřimně, jak krmili nás? Mě rozhodně úplně jinak a dřív než se dneska doporučuje, jsem tu, jsem zdravá, tak co, vždyt i ti doktoři to furt mění
. Podle mě se to v dnešní době moc řeší
a osobně mi příjde, že čím později se začíná s příkrmama, tím je to z X důvodů horší, takže já bych se nebála
. (Samozřejmě jsou vyjimky).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wenrus tak UM vypije kolem 200 ml, jogurt Hollandia 190 ml a kaše taky kolem 200 ml. On je jedlík, tak naštěstí sní úplně všechno, akorát nechce pít, takže mu dávám vodu po lžičkách a ředím příkrmy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jak často vám choděj spinkat 6.m? je normální že chodí po 2hodinách spinkat? někdy třeba i po třech ale většinou dýl nevydrží
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My teda začali s příkrmama od ukončeného 6m (nyní 7m) tak máme svačinu ovocnou, oběd zeleninovomasový, svačina ovocná nebo zeleninová, jinak když jí nestačí nebo prostě už nechce tak se dokojím skoro vždy, kojím podle toho jak si řekne…nějak to neřeším
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sabisek píše:
A jak často vám choděj spinkat 6.m? je normální že chodí po 2hodinách spinkat? někdy třeba i po třech ale většinou dýl nevydrží
Nelce je pul roku..rano mezi 8-9 vstava, v 11 usne, ve 13 vstava, naji se, v 15 zase usne (takze ted uz 20 minut chrni jak drevorubec
), pak se probudi, napapa, jdeme ven (v tehle vedrech chodime ven dyl a domu taky dyl, treba az pred 9 vecer)..venku nekdy spi a nekdy ne,,prijdem domu, vykoupu, nakrmim a jde se na kute a spi celou noc az do rana..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mauzik2 tak to bych taky chtěla takhle spací dítě, já jsem ráda, že když mi kluk dopoledne usne na půl hodiny a odpoledne to samý…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja teda musim rict, ze je na to fakt skvela..ale buh vi, jak dlouho bude takhle spinkat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky mám pětiměsíční dcerku od čtyř měsícu dávám ovocné příkrmi, kojiní jí přestalo stačit. tak se chci zeptat zda to děláme dobře abych něco nepokazila. kojím v noci každé dvě hodiny ráno dáme pár lžiček přesnídávky ovocné za dvě hodky zase kojím-takto celý den na noc kaši a mala mi příjde v pohodě ale doktorce jsem to neřekla strašně by nadávala pořád mi říká-jen kojte přes den pětkrát a v noci dvakrát ale to malá řvala pořad hlady tak to doktorce odkejvu a dělám to po svém. je to správné? děkuji za odpovědi
- Citovat
- Upravit
@Petraruf píše:
Ahojky mám pětiměsíční dcerku od čtyř měsícu dávám ovocné příkrmi, kojiní jí přestalo stačit. tak se chci zeptat zda to děláme dobře abych něco nepokazila. kojím v noci každé dvě hodiny ráno dáme pár lžiček přesnídávky ovocné za dvě hodky zase kojím-takto celý den na noc kaši a mala mi příjde v pohodě ale doktorce jsem to neřekla strašně by nadávala pořád mi říká-jen kojte přes den pětkrát a v noci dvakrát ale to malá řvala pořad hlady tak to doktorce odkejvu a dělám to po svém. je to správné? děkuji za odpovědi
určitě děláš dobře…to náš doktor zase at už přikrmuji od 4měsíce, to jsem mu řekla že dokud bude stačit tak budu plně kojit do 6m, Vám to ale nestačilo, hlavu bych si s tím nelámala. jinak v noci kojím 3krát a to máme 8měsíců
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky mám 6 měsičního chlapecka zacala sem dalavat presnidavky a kasicky delane s vodou od ukonceneho 4 mesice AALE ted uz od pateho meisc edavam diteti bramborovou kasi omacku knedliky jogurty uz mi ji normal takze nejmejte strach a skuste to stolice normalni davam jen rano avecer mleko nekojim davam sunar nutriol
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikola mirecek Jako v 5 měsíci knedlík, omáčku? Teda tak to bych asi nedávala
Ale tak když to váš jedlík zvládá..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit