Večerní jídlo u 5měsíčního miminka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Večerní jídlo u 5 měsíčního miminka
Ahojky, chtěla sem se zeptat jestli dáváte večer před spaním jen Um nebo kašičku?
Malá mi od necelého třetího měsíce spinkala ukázkově skoro celou noc vzbudila se na jídlo až okolo páté, ale postupně se to zkracuje dnes se vzbudila už po jedné
Tak sme zkusily přidat do lahve se Sunarem trochu kašičky, není to špatně?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj já zkoušela dávat taky kolem 17 kaši a v 20 mlíčko na noc a výsledek byl že ho nechtěla a pak se vzbudila kolem půlnoci a celkově pak špatně spala.Ted dávám na noc Hami hajaja a spí celou noc od 6 měsícu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, taky mám 5 měšíčního chlapce, dám mu v 19 hod. kašičku a ve 22hod ho ještě kojím a on se vzbudí v jednu pak ve tři a pak v pět a v sedm a stáváme
ale jinak přibírá krásně jen má 8kg takže mu to možná nestačí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markiiiiii píše:
Ja davam kasicku kolem ctvrt na 8 a spi celou noc
Ahoj, jak máš starý mimnko? Já když jí dám třeba v 19 kaši tak by taky spala celou noc ale zase by pak měla jen jedno mlíčko za den a to je asi malo..?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katule9 je ji 4 mesicu ja davam rano mliko…pak i dopoledne..pak mrkev na obed odpoledne asi jeste 2× mlicko a pak na vecer tu kasicku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kasi k veceri nedavam, davam ji jako odpoledni svacinu kolem treti, pred spanim davam flasku mleka a dcera od pul osme spi az do sesti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markiiiiii píše:
*teda 5 mesicu…
Aha tak to jo, no v tomhle věku jsem taky dávala kaši na noc, protože přes den měla mlíčka dost, ale ted dávám k večeři jen něco lehkýho aby pak chtěla to mlíčko, ale poslední pár dní už nehce dopíjet tak snad zkusi to ochucený ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, každé mimi je jiné, já mám taky 5 měsiční mimčo a dávám mu v 7 večer kašičku a usne mi tak v 9 a spí mi až do 7 ráno, ale jednou ho s toho dost bolelo bříško tak sem dávala jen mléko a spal stejně jak s tou kašičkou, takže ono je v podstatě uplně jedno co mu dáš, když je zvyklí se budit v 1 rano tak i s kaší se tak probudí. Ale neboj, časem se to upraví na celou noc spánku.
- Citovat
- Upravit
A to že do sunaru dáš nemléčkou kaši tak nic nepokazíš… já už kaši dávala od 3 měsíců (doporučení lékařky - moc blinkal)
- Citovat
- Upravit
Ono obecně by se prý kaší nemělo začínat dřív než se zelninou, já to sice dodržela, ale důvod v tom logicky moc nevidím, pokud to pomůže ke klidnému spánku miminka tak bude spokojená i máma a budou šťastní všichni, ne? a když dáš rýžovou kaši do mlíka, tak určitě nic nepokazíš, z té se dělá i rýžový vývar, a ten se dává i uplně malým dětem…
- Citovat
- Upravit