Koloběžka pro dospělé - jezdíte někdo?
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Mar80 kurňa, oni je tak zlevnili?
tak v tom případě OK, Yedoo máme taky, ale tedy tehdy stála už ta dětská 4 tis
jinak tuto rozhodně, yedoo jsou hodně kvalitní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se jé takže máte tuhle a jste spokojení? nnení moc těžká?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar80 píše:
@martina.se jé takže máte tuhle a jste spokojení? nnení moc těžká?
jsme spokojený, jezdím na ní i já
Jako těžká, no.. je celkem dost, navíc neskladná, do auta jí nenarvu, ale zase to má stabilitu, takže bych do ní šla klidně znovu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se tak moc děkuju. asi vezmeme tuto. fakt jí chci jen na prochajdy s prckem. tak nechci moc investovat. četla jsem na ní další rezence. a nato na co jí potřebuji bude dostačující. ještě aby to zvládla ta moje kolena ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar80 ono je to rozhodně lepší, než běh
takže bych se toho nebála..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar80 oki, já bych doporučila sice http://cz.kostka-kolobka.eu/, ale tak jestli Yedoo stačí, tak ju.
Příjemné ježdění. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@radúna děkuju, nemohu vědět zda stačí nebo ne, nemám nic vyzkoušeno, ale lajcky bych řekla, že jo na to pidi ježedění. no a pokud mne to chytne tak pak místo kola pořídím lepší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar80 jasný
. My šli s mužem do Kostky proto, že jsou dobré a terénní, nejezdíme jen po městě.
Jedna věc - hlídej si u nákupu výšku nášlapu. Čili čím výš nohu budeš mít, tím víc se nadřeš. A naopak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mám taky kostku vepředu košík prcek si stoupne přede mne to ujedeme spolu i 10-15 km anebo jezdí na motorce či koloodrazedle a ja za nim. Když nemůže strčim motorku do košíku a jedeme dal. Svoji koloběžku miluju
. Vybírala jsem dlouho a vybrala vic než dobře jezdím na ni do prace do školky. Mám ji od letoška a vyšší cena se mi již vrátila na jizdnem a to ani nemluvim o endorfinech, posilka zdarma, žádný stres dojedu všude za chvilku. Jezdím tak 7-8 km denne. Ted mám pauzu kvůli viroze a už mně boli záda. Hodně pomaha na bederní páteř. Je do 150kg má dlouhý našláp vejdu se z prckem a je lehoučka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj kolobezkarky, tak jsem se rozhoupala taky nejaky stroj poridit a vidim to na Kostka Uni. Mate ji nekdo? Pripadne kdyz kouknete na jeji parametry, jake muze mit vyhody/nevyhody oproti jinym modelum Kostka?
A jeste dotaz, vyuzivate stojanek? Blatniky? Tasticku na riditka?
Diky moc a kolobrndam zdar ![]()
Alca
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aliik ahoj a vítej mezi námi
.
Kostku uni mám, přesně tuhle: http://eshop.kola-sport.cz/…stka-uni.jpg
Mám stojan, ale moc jej nevyužívám. Stejně ji většinou někam opřu o zeď nebo postavím do stojanu na kola.
Taštičku na řidítkách mám - starou z kola, na klíče, mobil.
Blatník přední mám, bez toho bych byla pořád jako prase
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@radúna diky moc za postrehy
jeste bych mela dotaz, jak se Ti vleze do kufru auta? Ja budu dost jezdit u rodicu ( kde mam hlidani) a stale pevne verim, ze ji do kufru nejak rozumne, treba po vycvaknuti predniho kola, dam (hyundai i30cw) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aliik, v kufru nevozíme kolobky, manžel koupil stojan a tam se vlezou obě koloběžky + dětské kolo. Zkusím najít někde fotku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chlap jezdí, ale ne na kostce. Blatníky ano, stojánek ano, taštičku ne - věci vozí na zádech v batohu nebo ve velké ledvince. Ještě má držátko na pití, „tachometr“ a světla (dokoupeno zvlášť). A reflexní vestu. Příjemné ježdění.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit