Koloběžka pro dospělé - jezdíte někdo?
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Aliik Dekuju-je krasna
![]()
@kysska Mam podobny problem. Mame asi 12 ruznych kol, odrazedel a vozitek uz ted… A garaz zadnou
![]()
@radúna Joooooo,uz viim, kde je budem mit na zimu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://cz.kostka-kolobka.eu/…kostka-hill/ já mam tuhle krasavici miluju ji jezdím na ní do školky s prckem a pak do práce, z práce denně tak 7-8 km super je i dlouhy nášlap 435 mm vejdu se na něj já i prcek. Musela jsem dokoupit blatníky, košík tam házím věci baťoh abych měla volnost v pohybu případně nákup už jsem tam vezla i koloodrážedlo sebe a prcka je úžasnááá. Jo a malý se mnou jezdí od necelých 3 let teď už spíše on na koloodrážedle a ja s ním na kolobce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vcielka ta se mi taky moc libila, ale prece jen ( i po pricteni ceny blatniku se svetylkem) vychazi o hodne draz nez ta Uni. A ja to chci na rekreacni popojeti, nic drazsiho uz by mi doma neproslo
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aliik já při výběru začínala na yedou z druhé ruky nevyšlo to pani mi ale prozradila proč po půl roce prodáva. Prostě jsem si načítala studovala a rozhodla se pro Kostku v době kdy jsem byla už druhý měsíc v pracovní neschopnosti. Peníze nebyli ale když vezmu jak často ji používam nelituju už se mi jeji cena vrátila ať to beru jako dopravní prostředek či vstup do posilovny. Je drahá proti jiným ale kdybych si vybrala kolo v téhle cenové relaci pořád by to byl slabší základ
Kdybych jezdila sama beru Uni ale že Davídek 3,5 roku stoji přede mnou je pro mně lepší tahle s delším nášlapem. Každy má jiné požadavky přeji ať jsi se svou také tak spokojená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my drandíme na Mibu a mam tu sedačku z oho odkazu a jsem nadšena. pro mě ideální já na kolobce s Martičkou(15m)Matěj na odrážedle a míša na kole:-) mám košík ve předu plus většinou batoh pac těch krámu je mraky:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kysska píše:
Ahoj holky,
já jezdím na kolobrndě. Fakt skvělý na udržení se v kondici. Akorát času je málo. Prosím vás, poradíte mi některá, kde skladujete všechny věci na sport? Já jsem z toho už zoufalá. Jsme čtyřčlenná rodina a máme pidisklep. NEní někde v Praze možnost externího skladování? Díky za tipy!
třeba tady.
http://www.cityselfstorage.cz/…esovice.html?…
Jinak v paneláku řeším tentýž problém. Máme naštěstí kočárkárnu (tam cpeme standardně všichni i koloběžky, malá kola a koloodrážedla) a extra zabezpečenou kolárnu - ovšem v původním bydlišti novostavbě bych se teda nechytala, tam jsme měli jediný spoelčný prostor kočárkárnu 10 m2, ani kočárky jsme nedokázali zaparkovat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AHoj všem, k norozeninám jsme si s přítelem nadělili koloběžky, máme tyto:http://www.yedoo.eu/…v-brake.aspx . Máte někdo zkušenosti třeba Kostkaxyedoo? Já jsem teda do výběru moc mluvit nemohla, bylo to pro mě překvápko. Zatím jsme byli dvakrát a jsme nadšení:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a co servis chodíte stejně jako z kolem? Kolik vás to tak stojí Jezdím každý den tak si myslím že už je potřeba
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vcielka píše:
http://cz.kostka-kolobka.eu/…kostka-hill/ já mam tuhle krasavici miluju ji jezdím na ní do školky s prckem a pak do práce, z práce denně tak 7-8 km super je i dlouhy nášlap 435 mm vejdu se na něj já i prcek. Musela jsem dokoupit blatníky, košík tam házím věci baťoh abych měla volnost v pohybu případně nákup už jsem tam vezla i koloodrážedlo sebe a prcka je úžasnááá. Jo a malý se mnou jezdí od necelých 3 let teď už spíše on na koloodrážedle a ja s ním na kolobce.
Ahoj, právě vybíram koloběžku a zatím to vypadá na kostku hill. Potřebuju vozit jedno dítě před sebou, takže co nejdelší nášlap. Jen jsem někdě vyčetla, že je problém s výškou řidítek. Nedaří se mi najít, v jakém rozmězí a zda vůbec jsou nastavitelná. Poradíte mi, jak to tedy je?. A pokud by měl někdo tip, kde jsou nějaké akce či slevy na koloběžky kosta, sem s nimi
. Díky moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak ym jsme dojezdili ![]()
Dávejte si na své koloběžky pozor, hlavně na značku Kostka. Je po nich velká poptávka a zloději si je vyhlíží ![]()
Nám někdo ukradl dvě koloběžky z garáže. Za bílého dne, přesto, že máme v garáži plno stejně cenných věcí, nic jiného nezmizelo. Koloběžky bývaly schované za velkou krabicí, nejdou vidět když je garáž otevřená, v noci je v garáži pes, celý den doma někdo je… Manžel měl hodně doupravovanou koloběžku, cenově tak 4× dražší než stála původně ![]()
- Citovat
- Upravit
@zichisek píše:
Ahoj holky, tak ym jsme dojezdili
Dávejte si na své koloběžky pozor, hlavně na značku Kostka. Je po nich velká poptávka a zloději si je vyhlíží
Nám někdo ukradl dvě koloběžky z garáže. Za bílého dne, přesto, že máme v garáži plno stejně cenných věcí, nic jiného nezmizelo. Koloběžky bývaly schované za velkou krabicí, nejdou vidět když je garáž otevřená, v noci je v garáži pes, celý den doma někdo je… Manžel měl hodně doupravovanou koloběžku, cenově tak 4× dražší než stála původně
JEzkovy oci ![]()
na co jim je specialne upravovana, vzdyt se na tom nemuzou nikde vyskytnout???
JA bych vrazdila
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@farska píše:
JEzkovy ocina co jim je specialne upravovana, vzdyt se na tom nemuzou nikde vyskytnout???
JA bych vrazdila![]()
![]()
![]()
Manžel si myslí, že buď to někomu ukradli na objednávku, kdo viděl manžela na ni jezdit, jezdil denně do práce. A nebo ji rozeberou na kousky a prodají ![]()
- Citovat
- Upravit
@zichisek píše:
Manžel si myslí, že buď to někomu ukradli na objednávku, kdo viděl manžela na ni jezdit, jezdil denně do práce. A nebo ji rozeberou na kousky a prodají
- načítám...
- Citovat
- Zmínit