Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravím, byl jste někdo na kolonoskopii po císařském řezu? Císařský řez jsem měla dvakrát. Aktuálně jsem dva měsíce po císaři a pravděpodobně bude čekat, tak mám obavy. Někde jsem četla, že po sekci je kolonoskopie bolestivá. Samozřejmě kojim, tak asi žádné tlumení během zákroku není možný.
@Vlasta gh píše: Více
Promin. Mimo tema ale jakou si mela rekonvalescenci po prvnim rezu a jakou po druhem a jaky rozestup?
Jinak ja jsem po prvnim a pred tehotenstvim jsem ji nestohla, takze me mozna taky ceka. Kdyby sis pak vzpomnela se ozvat jaky to bylo, dej vedet. Jinak co byly holky kojici na operacich, tak odstrikavaly akorat mliko po nejakou dobu a vylivaly a pak zas normalne kojily.
@olivovyolej po prvním celkem dobrou. Po druhém ještě lepší. Věděla jsem do čeho jdu. Hlavně jsem se snažila hnedka při tom prvním vstávání narovnat a chodit rovně a ne v předklonu jako při prvním. Rozestup byl skoro 3 roky.
No to kojení to jsem se bála. Mne nejde odsávat, takže jsem ještě víc ve stresu.
Já byla asi půl roku po císaři a zákrok byl úplně stejný jako před císařem. Opravdu jsem nezaznamenala rozdíl, ale měla jsem oblbovák.
Jaký je to bez něj nevím.
@Vlasta gh píše: Více
A co zkusit nekoho z Laktacni ligy aby poradil s odstrikanim? Mam dobre zkusenosti s jejich poradkynemi.