Koloodrážedlo - doporučíte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@vejule08 ty kidwell mají ale pěnový kola, na tom se jezdí blbě a nedá se to srovnat s odrážedlem s nafukovacími koly, to je úplně jiná jízda…na nafukovacích kolech mohou jet po trávě, v lese, na pump tracku,…ty pěnový kola strašně drhnou, to měla dcerka chvilku na funny wheel v roce a půl…
- Citovat
- Upravit
@Amandine Moje 2 starší děti měly něco jako Davídka ( dnes je jim 18 a 16,5 ) a to co popisuješ po přesunutí na kolo uměly taky. Ani jeden neměl balanční kolečka ( šlapat uměly z tratoru ) a sedly a jely.
First Bike tehdy nebyl.
Příspěvek upraven 17.03.24 v 20:58
- Citovat
- Upravit
@Kocicka1987 píše: Více
Ne, nevede. Ta zminovana super low cost odrazedla mají brzdu na přední kolo!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukala jsem na parametry udávané výroční a First Bike s brzdou má 3,9 kg. Yedoo Tootoo má 3,7 kg.
Jediné co First je psaný do 5 let. Zase za mě ale v 5 letech u nás všechny děti jezdily na 16 kole a odrážedlo dávno nepotřebovala.
- Citovat
- Upravit
@Cuddy ale já ty low-cost kupovat nebudu, my jsme cyklisti, nám se osvědčil firstbike a lehká kola beany
a když bych druhé dceři odrážedlo měnila, tak koupíme beany a ne žádnou herku 😊 i na kočárek jsem chtěla nafukovací kola a spolu s vozejkem Chariot nám už na druhou holčičku slouží perfektně…naše 4letá má už velikost 20 s přehazovačkou 😊
- Citovat
- Upravit
Musím ještě jednou tady napsat o odrážedle Davídek/Terezka od dveplusdve… Koukám totiž v komentářích se objevuje že žádné kolo do 1.500,– nesplňuje tohle a tamto…
My jsme naprosto spokojení. Kolo váží 3,7 kg, má nafukovací kola a má super brzdu na zadním kole. Myslím teda že splňuje všechno o čem se tady psalo že levnější kolo nemá
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy dcera na odrážedle od 2let brzdila páčkou, ta brzda vede k zadnímu kolu a stejně tak před 3.narozeninami na kole hned brzdila na řidítkách páčkou…