Kombinace differine krému + Zinerytu + Minerva

22914
28.12.18 21:39

@Teri18 joo holka,ja trpim stejne..je mi uz 30 a od te doby co neberu antikoncepci hruza,delaji se mi silene bolaky,hluboke..jednou to zaslo tak.daleko,ze mi davali dren,mela.jsem.to i 3esice na obliceji,hluboko.
Pak.jsem byla tehotna a plet mela krasnou,po porodu take,jen prisla ms znova a znova, pak.jsem byla zase tehotna a ted asi rok po porodu hruza a des.
Zase planuji jit na kozni pro tyhle masti,ale ze by to nejak pomahalo.. :nevim:
Za me musim rict jsem vyzkousela snad vse,od kosmetiky kenwell a kremu okolo 1000,–, nebo biodermu,ives rocher,po levnejsi..je to naprd.
Cekam az prestanu kojit a dojdu si pro antikoncepci.
Zrovna ted to mam tak hrozny,ze bych lezla kanalama :zed: jsem taky nestastna.
Jednou mi chteli dat nejake ATB ale.pry je.to driak a nemohla bych dlouho.otehotnet,tak.jsem to nechtela..
Pry josu to hormony hodne,taky strava,stres.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
171
28.12.18 21:50

@lucynka25
Achjo, proč něco takový musí bejt..
A ja si zrovna říkala, ze mi je už 18 , ze by to mohlo už ustupovat.. a jak říkáš, přijde mi, ze jsem snad také zkusila vše… a nikdy to nemělo dlouhý trvání, snad mi teda pomůže ta antikoncepce, budu doufat. Protože jinak už nevim, kožní mi řekl, ze když se mi to před MS nehorsi , tak nemam hormonální akné, ale nevim no, dostávám to dost nepravidelně a moje pleť je někdy před MS horší a někdy naook lepsi, dědičnost maximálně ze strany táty, jak jsem říkala, a stres ten v tom má asi velkou roli, jsem stresař už od malá, a nejvíc stresu mě stojí gympl, teď už teda tolik ne, nehrotim to, ale stresuje mě akné, každý nový pupínek, každé rano trávit před zrcadlem, abych to zakryla, fakt mě tohle nebavi…
Tobě držím palce ať se ti to brzy zlepší, snad se nám blýská na lepsi časy :( :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
28.12.18 22:00

@Teri18 u nas to nema nikdo jen ja,bohuzel :,(
Ja tojsem vetsinou mam pred ms,ale tim stylem,ze se mii udela silenej bolak tak 14dni predem a nez to zmizi,je mesic pryc a dela se dalsito,ted je toto fakt hrozny.
Musim si tam dojit.
Tak drzim palce at antikoncepce pomuze,ja to moc do sebe tlacit nechtela,ale asi budu muset.Snad jsem četla o yaz,ze by mela na to byt :think: ale to ke kojení nemuzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí