Komplikace po ambulantní hysteroskopii

Anonymní
17.3.20 10:04

Komplikace po ambulantní hysteroskopii

Zdravím všechny, obracím se na vás s problémem a zda má někdo zkušenosti.
Nedávno jsem podstoupila ambulantní hysteroskopii (odstranění polypu bez narkózy). Zákrok byl v pořádku, ale druhý den doma začaly komplikace (horečka, zimnice, zvracení, šílené bolesti, nekrvacela jsem, nespinila jsem - ano měla jsem jít hned do nemocnice, nešla jsem, má blbost). Po tom všem najednou ze mě šlo něco žlutého a poté jsem krvácela. Krvácela jsem asi 10 dní neustále, bolesti v podbřišku. Šla jsem tedy na gynekologii, šlo o zánět. Poslala mě do nemocnice. O zánět nešlo, našli mi krev v dutině děložní a krev ve vejcovodech (jsou zvětšené, práva část více). Šla jsem tedy pod narkózu na odsání krve z dutiny. Nyní nekrvacin, ale bolesti mám stále. Beru antibiotika Doxyhexal. Byla jsem na kontrole, stav je stejný, krev vejcovodech, stále bolesti. Další kontrola příští týden po dobrání antibiotik. Tam se uvidí, co bude dál. Má někdo nějaké zkušenosti? Co se bude dít? Hrozili mi odstraněním vejcovodů. Jiný doktor říkal, že se krev vstřebá. Jiný tvrdil, že se krev nevstřebá. Tak já už nevím… Děkuji za odpovědi a rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
17.3.20 10:07

Kdy si byla na té kontrole? Změnil se mezi tím stav k horšímu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.20 10:13
@Ou píše:
Kdy si byla na té kontrole? Změnil se mezi tím stav k horšímu?

Teď v pátek mě propustili domů z nemocnice. Včera jsem byla na kontrole a stav je stejný (vejcovody jsou pořád stejné, nezvětšují se). Další kontrola v pondělí.

• Citovat
  • Upravit
95
12.9.22 07:33
@Anonymní píše:
Zdravím všechny, obracím se na vás s problémem a zda má někdo zkušenosti.
Nedávno jsem podstoupila ambulantní hysteroskopii (odstranění polypu bez narkózy). Zákrok byl v pořádku, ale druhý den doma začaly komplikace (horečka, zimnice, zvracení, šílené bolesti, nekrvacela jsem, nespinila jsem - ano měla jsem jít hned do nemocnice, nešla jsem, má blbost). Po tom všem najednou ze mě šlo něco žlutého a poté jsem krvácela. Krvácela jsem asi 10 dní neustále, bolesti v podbřišku. Šla jsem tedy na gynekologii, šlo o zánět. Poslala mě do nemocnice. O zánět nešlo, našli mi krev v dutině děložní a krev ve vejcovodech (jsou zvětšené, práva část více). Šla jsem tedy pod narkózu na odsání krve z dutiny. Nyní nekrvacin, ale bolesti mám stále. Beru antibiotika Doxyhexal. Byla jsem na kontrole, stav je stejný, krev vejcovodech, stále bolesti. Další kontrola příští týden po dobrání antibiotik. Tam se uvidí, co bude dál. Má někdo nějaké zkušenosti? Co se bude dít? Hrozili mi odstraněním vejcovodů. Jiný doktor říkal, že se krev vstřebá. Jiný tvrdil, že se krev nevstřebá. Tak já už nevím… Děkuji za odpovědi a rady.

Mohu se Vás prosím zeptat kde jste byla na té ambulantní hysteroskopii prosím? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí