Kompostovatelné pleny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7297
19.11.12 18:58

kompostovatelné pleny

Všechny zdravím a prosím o zkušenosti s kompostovatelnými plenami. Zda je používáte a jaké konkrétně. Případně prosím také o tip na nějaké cenově přijatelné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14110
19.11.12 20:48

@tinuš používala jsem alana eko z dm drogerie.. kolik stojí, už si nepamatuju, házela jsem do hnoje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7297
19.11.12 21:12

@aničkakytička
díky a našla jsem toto:
Biologicky odbouratelné plenky Alana jsou v dm k dostání v těchto třech variantách za cenu 269 Kč: Midi (pro děti s hmotností 4-9 kg), Maxi (pro děti s hmotností 7-18 kg) a Junior (pro děti s hmotností 12-25 kg).
a jak to prosím bylo se savostí, byla srovnatelná s běžnými plenkami? a jak dlouho jsi je používala a jak jsi s nimi byla spokojená…
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
19.11.12 22:32

@tinuš já už si to moc nepamatuju :)) byla jsem zhejčkaná pamperskama a tyhle mi nijak hrozný nepřišly, takže pohoda. ještě jsem zkoušela moltexky a ty byly strašný, tvrdý a dítě osypaný, a le ty alany byly v pohodě. zkus koupit jedno balení a uvidíš :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
19.11.12 23:08

@tinuš ahoj, já je pro malou kupuju. Přes noc super. Přes den, kdy pije a papá, se párkrát nehoda stala, ale byla to moje chyba, když jsme se třeba víc zdrželi při nákupu a než jsme dojeli domů, bylo mokro i na punčocháčkách. Takže obě jsme spokojené a co se týká ceny - o cosi levnější, než pampers v bílých balíkách nevím teď ten název

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7297
19.11.12 23:33

A holky, prostě jste je házely na svůj kompost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
19.11.12 23:36

@woodcock pampers premium care :)
@tinuš
my máme hnůj :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
16.4.13 13:33

Tak po roce v hnojišti plném žížal se eko-Alany nerozložily ani náznakem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
26.6.13 14:32

Jo, to bude trvat mnohem dýl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie