Komu pomohl Intralipid?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.5.18 22:12

komu pomohl intralipid

Ahoj, otázka je jasná. Pomohl některé intralipid k miminku?
Podstoupila jsem IVF, čeká mě transfer posledního embrya a v centru mě nabídli infuzi intralipidu 10 DC a pak v den transferu. Na základě imunologie se nic nenašlo, takže ho budu mít preventivně. Budu ráda, když se někdo ozve, a zda vám intralipid pomohl??? První KET jsem měla ZT v 8 týdnu, druhý nevyšel :(.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
152
24.1.19 20:31

Ahojky, pomohl ti intralipid???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
16.4.19 07:57

Taky by mě zajímalo, jestli je to k něčemu. Mě ho také doporučili po dvou nevydařených těhu, ztráta v 5tt. Znám jednu paní, která infuse měla a má doma miminko. Jestli to však bylo Intralipidem nebo to bylo embriem, to těžko říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
16.4.19 14:50

Také by mě zajímalo… mě ho dr. chtěla dát, ale imunologické výsledky jsou nyní pěkné, tak je to prý zbytečné. ale už bych podstoupila cokoliv, jen aby se zadařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
16.4.19 15:20

@Monikiii Tobě dělají imuno opakovaně? Já ho měla před cca 1,5 rokem a od té doby nic. Ty jsi u svojí gyn., nebo chodíš do CAR? Popř. genetiku a hematologii máte? Spermiogram a takové věci? Když ono to početí je fakt věda a 1/3 těhu končí velmi brzo. Jo dítě je opravdu zázrak přírody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
16.4.19 15:25

@Bludicka21 ano. dělají mi opakově, užívám kortikoidy kvůli NK bunkam a také mám zvýšené ANA (možné autoimunitní onemocnění). ted je budu muset vysadit, alespon na 6 týdnů…ale chtela jsem jit ted na dalsi KET, ale mam nejspis rozharasene hormony po posledni stimulaci:( ale jeste neztracim nadeji, uvidim ve ctvrtek zda bude KET ci az pristi mesic. genetika také v poradku. spermiogram také ok. jo, je to veda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
16.4.19 15:26

@Bludicka21 chodim do Iscare, ale nejsem zde spokojena…v kvetnu mame sjednanou konzultaci na jine klinice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
16.4.19 17:44

@Monikiii na NK buňky INTRALIPID zabírá. Pokud není problém ještě jinde, tak by to mohlo pomoci. Brala by jsi jej podle mě první trimestr. Ale uvidíte, co vám řeknou v novém car. Každopádně hodně štěstí a ať se brzy zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
17.4.19 08:15

@Bludicka21 ano, já vím že ano. ale já je mám momentálně ukázkové - ty hodnoty nk bunek, takze dr. malíčková psala, že intralipidy nejsou potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
9.10.19 13:49

Ahoj holky, ozivuji diskuzi :D
Z duvodu zvysenych NK bunek jsem 5 mesicu brala kortikoidy, ale ty vubec nepomohly, tak se doktor rozhodl, ze vyzkousime aplikovat intralipidy. Jedna kapacka tyden pred transferem vajicek, jedna tyden po transferu a pak dalsi pri potvrzenem tehotenstvi.
Mate s tim nekdo zkusenost, jak jste se citily a pomohlo vam to k miminku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4882
9.10.19 14:49

@peta1003
Ahoj, já měla ty kapačky taky. Kapou asi hodinu a půl, plus mínus. Nic mi po nich nebylo, vše úplně v pohodě. Dneska jsem byla na kontrolním odběru NK buněk, takže ještě nevím, jak moc to pomohlo na ty mršky. Ale jinak vše ok, test byl pozitivní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
9.10.19 15:05

@kiwiovka super, moc dekuju za reakci :) me kapacka ceka ted v patek a v pondeli odber vajicek, tak snad intralipidy pomuzou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4882
9.10.19 15:27

@peta1003
určitě, věř tomu :) hodně štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
9.10.19 16:04

@peta1003 Ahojka, ja dnes KET a pred tydnem intralipidy, vysledek uvidime za 14 dni :) jestli se povedlo nebo ne.. taky mam zvysene NK bunky ale Metypred mi zabral.. co mi nezabralo tak byl Dexamed a GammaNorm :) ale Metypred jasne snizil bunky na velmi uspokojivou hranici :) drzim palce.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
9.10.19 16:18

@kiwiovka moc dekuju :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie