Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@peta1003 jojo,jdu 23.10. což je zachvili tak to hrotité nebudu s testama
lovit 👻 a hledat čárky se mi opravdu, ale opravdu nechce ![]()
Jasný, držím palce!:)
@Reaskiller tak hlavne napis, jak ti to dopadlo
doufam, ze vysledek bude pozitivni ![]()
@peta1003 píše:
@Reaskiller tak hlavne napis, jak ti to dopadlodoufam, ze vysledek bude pozitivni
Dekuji Peti snad jo
to stejne ocekavam od tebe
uz je fakt cas ![]()
@Reaskiller ahojky, tak vcera jsem byla v Gennetu a odvezla jsem si mini kulicku v brisku
a rovnou jsem dostala termin na kapacku rano v patek ![]()
Co ty? Jeste si netestovala nebo to vydrzis do 23.10?
Ja jdu na krev 3.11
@peta1003 píše:
@Reaskiller ahojky, tak vcera jsem byla v Gennetu a odvezla jsem si mini kulicku v briskua rovnou jsem dostala termin na kapacku rano v patek
Co ty? Jeste si netestovala nebo to vydrzis do 23.10?Ja jdu na krev 3.11
Ahojka, u me se zazrak nekona, jsem 1DC..ale tobe preji hodne stesti a drzte se ![]()
@Reaskiller jezis, tak to me opravdu mezi
ja jsem doufala, ze ti ty kapacky pomuzou
ted se budu bat, ze mi to taky nevyjde ![]()
Jak ted budete pokracovat?
@peta1003 píše:
@Reaskiller jezis, tak to me opravdu mezija jsem doufala, ze ti ty kapacky pomuzou
ted se budu bat, ze mi to taky nevyjde
Jak ted budete pokracovat?
Zatim nijak.. mozna jen do Spanelska na nejake testy imunity ale to musim poresit nejak s muzem doma..jinak max nahradni matka nebo adopce..ale do toho jeste snad daleko..
Mě teda intralipid spis uškodil. Tentokrat se embrio ani nechytlo. Měla jsem i vysoke dávky léků (9× utrogestan a 4× lenzeto).
@Reaskiller do Spanelska? Tam maji nejaky lepsi?
Taky uz jsme se bavili o adopci i nahradni matce, ale u ty matky se bojime, ze nam to dite proste neda ![]()
@Bludicka21 no to mi ani nerikejte
ja jsem v to vkladala neskutecny nadeje ![]()
@peta1003 To ja taky. Věřila jsem, ze to 3 uz vyjde, ze intralipid pomuze proti potratu, ze fraxiparin taky udela svoje a ani se nechytlo. Treba to u nás není prano a tak ani intralipid nepomohl. Přeci jen jsem to měla poprvé.
@Bludicka21 ja ho taky zkousim poprve a po letech nezdaru
tak snad nam neco pomuze
Mě bohužel intralipidy nepomohly. 8 měsíců medrol, nic moc, vedlejší následky pro mě dost šílené, pak intralipidy, nic to se mnou nedělalo, drahé to bylo, a bohužel zcela bez výsledku. Nyní jako poslední naděje injekce dexamed a pak už budou šance vyčerpané a asi to budeme muset zabalit. Nic jiného než imunita to u nás není:-( držím všem palce.