Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@peta1003
Ahaa, ty brďo. Mně to po injekcích nikdo nekotroluje. A naštěstí injekce mi vždy píchly dobře. Takže ani za deset minut není nic cítit. Jen hoďku vždy musím počkat u nich. Můžu i sedět, kdyby se mi udělalo nějak zle, či co..
@Axxxa píše:
@peta1003
Ahaa, ty brďo. Mně to po injekcích nikdo nekotroluje. A naštěstí injekce mi vždy píchly dobře. Takže ani za deset minut není nic cítit. Jen hoďku vždy musím počkat u nich. Můžu i sedět, kdyby se mi udělalo nějak zle, či co..
Jako nekontroluje krev jsem myslela. Ale po injekcích mě hlídají.
Já je měla při zjištění přes 40 %, před infúzema cca 33 %.
Jediné co mě napadlo, že by intralipidy pomáhaly pří extra vysokých hodnotách, při vyšších třeba stačí injekce? Ale to jen tak uvažuju, třeba se pletu a vůbec to není pravda.
Eventuálně už se teď kapačky nedávají, za mě třeba nebyly ty injekce. Proto tehdy o nich dr určitě nemluvil.
Ale třeba jen blábolím, tak mi to nezazlívejte ![]()
@Axxxa tak ja sem dostala jednu injekci tyden pred ET, druhou tyden po ET a za dva tydny dalsi pri potvrzenem tehotenstvi a zrovna mi vzala sestricka krev jestli bude nutna dalsi a uz nebyla. Ja chodim do Gennetu a tam se po aplikaci ceka 20 minut. Pry to bohate staci ![]()
@kiwiovka tak kdyby intralipidy pomahaly pri extra vysokych nk bunkach, tak by musely zakonite pomahat i pri tech nizkych ![]()
Intralipid se podava porad. Jedna znama na kapacky ted chodi.
No a jedna kamaradka je ted tehotna po imunoglobulinu(Igamplie) a to mela 36%. Predtim zkousela intralipid a vubec nezabral. Jako u me. Snizeni vubec zadne ![]()
@peta1003
Já byla týden před et a týden po et a od Malíčkové mám psáno při potvrzení těhu, ale na krev jdu už týden po druhé aplikaci (14 dní po et), takže to moc nechápu. Protože na krev jdu v místě bydliště a Igamplii už další nemám a u nás sehnat ani nejde. Všechny lékárny mají u dodavatelů výpadek tohoto léku. Do CAR mám výsledek krve pouze zavilatza toť vše.
Jinak si myslím, že kdybych cinkla Malíčkové, že mám místo intralipidů kapaček injekce Igamplie, tak by nesouhlasila. když mám od ní vyloženě rozepsáno dávkování kapaček intralipidů…
Ale ví bůh 🤷 🤷 🤷
@peta1003
vida, tak jsem uvažovala blbě
Ale i tak vám tu všem držím palce ![]()
Zdravím holky
já taky chodím na intralipidy první pokus se nezadařil
tak teď pokus dva 🙏🏼
@Navzdyoptimista ja jsem byla minuky mesic na KETU s intralipidy a nevysel mi. Zitra jdu na dalsi ket. Tak verim ze ted uz to vyjde 😍 😃
Holky, tak u mě zatím takto: desátý den od transferu a test bílý. ![]()
Tak uvidím, jestli v pondělí udělám další a nebo počkám do krve (středa). ![]()