Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
A má to být modrooká blondýna nebo tohle už je jedno? Tady někdo hrozně touží po dítěti ![]()
Já kdybych chtěla adoptovat dítě tak taky preferuji určité pohlaví
@Lamátko píše:
To by ses te adopce jen tak nedockala ![]()
@Lamátko píše:
Tak se vezměte za ruku
Mně to přijde ubohé, hodně.
Mám 2 kluky a kdybychom chtěli případné další dítě řešit adopcí, tak bych taky chtěla holku…
@radkka píše:
Tak se vezměte za rukuMně to přijde ubohé, hodně.
Je, ale muzou do papiru napsat co preferujou, ale hned se na ne divaji jinak. ![]()
@Doe_Jane píše:
Je, ale muzou do papiru napsat co preferujou, ale hned se na ne divaji jinak.
A jak se na ně budou dívat? Kamarádka chtěli adoptovat dítě, uvedli, že preferují chlapce a taky ho dostali, opravdu se na ně nikdo jinak nedíval ![]()
@Doe_Jane píše:
Je, ale muzou do papiru napsat co preferujou, ale hned se na ne divaji jinak.
To celkem chápu, věřím, že dostane přednost člověk, který chce dítě, ne panenku na hraní.
Jak dlouho trvá taková adopce miminka, když je fuk, co to bude za pohlaví? Asi hodně let, ne?
@Anonymní píše:
Co máme udělat pro to aby jsme mohli adoptovat dítě holčičku děkuji. Setkal se s tím někdo? A jak to dopadlo?
dojít na úřad a připravit se na hodně dlouhé čekání ![]()
@Anonymní píše:
Co máme udělat pro to aby jsme mohli adoptovat dítě holčičku děkuji. Setkal se s tím někdo? A jak to dopadlo?
Jak píšu, kamarádka s manželem uvedli, že by spíše preferovali chlapečka a mají ho ![]()
U adopce mají daleko větší šanci bezdětné páry. Pokud chcete tímto zpusobem druhé pohlaví, je to na dlouhé lokty ![]()
@radkka píše:
Tak se vezměte za rukuMně to přijde ubohé, hodně.
Adopci nedelas, ze chces pomahat svetu, ale kvuli sobe, tak proc ne holcicku.